2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590220 بازدید | 6397 پست
طبق فرمول قد حساب کنین قد دخترتون همه چی نرمال پیش بره تقریباً همون می شه....من یادمه زمانی که به بل ...

من چند تا از همسایه هامون پدر و مادر کوتاهن ...دخترشون ۱۴ و ۱۵ سالگی پریود شدند و قد کوتاهن ...حتی یکیشون از بچگی تحت نظر غدد بوده اما رشدی نکرده به اون صورت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند تا از همسایه هامون پدر و مادر کوتاهن ...دخترشون ۱۴ و ۱۵ سالگی پریود شدند و قد کوتاهن ...حتی ی ...

آره همین جوره....ژنتیک خیلی موثره فرم ناخن ما حتی ژنتیکیه چه برسه قد....متخصص غدد آنچنان کار خاصی نمی تونه کنه فوقش روند بلوغ رو عقب بندازه که حداقل طبق ژنتیک رشد کنن....من خودم دقیق تا ۲۰ سالگی قد کشیدم ولی بازم قدم ۱۶۰ عه این جور نبود که بلند بشم.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

سلام عزیزم الان قد دخترتون چنده ؟؟بعد پریود چند سانت قد کشید؟

سلام گلم. حدود ده سانت فعلا بلند شده یه مدته دیگه زیاد ببند نمیشه. الان تقریبا۱۵۶

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
زنده باشه قد خودتون و همسرتون چنده؟

ببنید من یه مدت قبل پریودش صبحا ناشتا۱۴ برنج رو میدادم مثل قرص مینداخت . مدت زمانش هم زیاد نشد ینی سهل انگاری کرد، ولی حس میکنم تاثیر داشت توی رشدش. سرچ کنید. میاره

ببنید من یه مدت قبل پریودش صبحا ناشتا۱۴ برنج رو میدادم مثل قرص مینداخت . مدت زمانش هم زیاد نشد ینی س ...

اره اتفاقا شنیدم ولی انجام ندادم من دخترمو از پارسال که آمپول رو شروع کردیم فرستادم والیبال فوتسال تو یک سال ۷سانت قد کشید ولی دو سال قبلش سالی ۴سانت بود 

اره اتفاقا شنیدم ولی انجام ندادم من دخترمو از پارسال که آمپول رو شروع کردیم فرستادم والیبال فوتسال ت ...

دم دمای پریودش یه دفعه رشد قد خواهد داشت. اونموقع هم خیلی بهش برسید.