2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591101 بازدید | 6423 پست
دخترم 8سالو 3ماهشه قدش 133 وزنش 33 فعلا یک ماه براش تزریق کردیم تو اون یک ماه شده 133ونیم دیروزم نوب ...

سلام عزیزم شما هنوز امپول میزنید؟؟  من 7 ماه که قطع کردم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا منم این تاپیکو سیو کردم و بارها خوندم ،همینطور کل تاپیکهای مرتبط رو ، میدونی اینکه اطرافیان م ...

سلام عزیزم تعلیق بودم  برگشتم بعد دو سال

سلام اسی .ببخشید از دیشب دارم تایپک میخونم همه در مورد دخترها گفتن من برای پسرم نگرانم .پسرم ۱۱سالش ...

سلام عزیزم تعلیق. بودم الان پسرتون تغیری کرد قدش بلند شده؟؟ 

ممنونم عزیزم مرسی🥰🥰🥰

سلام تقریبا هر روز گروه را چک می کردم فکر می کردم چرا دیگه نیومدید 

خدا را شکر که قد دخترتون اونی که دوست داشتید شد کاش یه راهی پیدا میشد که مشکل دخترایی که پریود شدن هم حل میشد و میشد کاری براشون کرد که یه چند سانت قدشون بلند بشه 

سلام تقریبا هر روز گروه را چک می کردم فکر می کردم چرا دیگه نیومدید خدا را شکر که قد دخترتون اونی که ...

سلام عزیزم. خدا رو شکر قدش خوبه الان تا 6 7 ماه دیگه مونده پریود بشه  شاید هم دیر تر باز  امیدوارم قد بکشه... انشالله بالا 160 برسه

بعد پریود فقط ورزش که تاثیر زیاد داره و مولتی ویتامین 

سلام عزیزم. خدا رو شکر قدش خوبه الان تا 6 7 ماه دیگه مونده پریود بشه شاید هم دیر تر باز امیدوارم ق ...

عزمزم منم خوزستانم دخترم ۹سال و ۹ ماهه شش ماه پیش هم عکس مچ دست گرفتم براش دقیقا سن واقعی خودش بود دقیق ۹سال و سه ماه الان تازه موی زیر بغل بصورت کرک درآورده یعنی دقت کنی پیداست همینجوری دستش رو بالا ببره پیدا نیست هیچ علامت دیکه نداره به نظرتون ببرم دکتر ؟ منم بابت قدش نگرانم البته متوسط هست نسیت به همکلاسی ها نه کوتاه تر نه بلند جزو بچه های میانه هست