2777
2789

دعا کنید برام شوهرم خودش سر به راه شه و خواسته های کوچولومون خودش قبول کنه و انشب بگه قبوله😍منم دعا میکنم هر کی  واسم دعا کرد تا آخر برج یه خبر خیلی عالی بهش برسه 😘

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
دعا کنید برام شوهرم خودش سر به راه شه و خواسته های کوچولومون خودش قبول کنه و انشب بگه قبوله😍منم دعا ...

حتما عزیزم ۵ تا صلوات فرستادم 

من مشهدم رفتم حرم هم دعاتون می‌کنم.

شما هم لطفا دعا کنید که بتونم با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما عزیزم ۵ تا صلوات فرستادم من مشهدم رفتم حرم هم دعاتون می‌کنم.شما هم لطفا دعا کنید که بتونم با کس ...

وای عزیزم .ممنونم تو روخدا از ته قلبت دعا کن ‌😍ایشا...ایشا.‌‌خوشبخت ترین باشین❤️

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
دعا کنید برام شوهرم خودش سر به راه شه و خواسته های کوچولومون خودش قبول کنه و انشب بگه قبوله😍منم دعا ...

سلام اگر دوست دارید برای حاجترواییتون ختم شخصی برگزار کنیم تشریف بیارید😍

✤━ ━━════════━━ ━✤

گروه منتظران اباصالح (عج)

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

✤━ ━━════════━━ ━✤

الهی حاجت روا بشی عزیزم برای کنم دعا کن با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

سلام اگر دوست دارید برای حاجترواییتون ختم شخصی برگزار کنیم تشریف بیارید😍

✤━ ━━════════━━ ━✤

گروه منتظران اباصالح (عج)

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

✤━ ━━════════━━ ━✤

برای تک تک کسانی ک نفس میکشن برای زنای باردار برای گرفتارا اونایی ک مریضن جسمی روحی افسرده ان برای کسایی ک دم بختن برای کسایی ک ازدواج میخان برای خانومای ک بچه میخان و نمیتونن برای بی پولا سفره های خالی قرض برای تمامی مشکلات همه دعا میکنم ب حق ابروی فاطمه زهرا ب حق دامن پاکش حضرت ب حق امام رضا ب حق ابوالفضل و حضرت علیهرکسی هر مشکلی داره حل بشه هر نیتی داره حاجت روا بشه برای تک تک تون صلوات  الله هم صلی علی محمد و ال محمد

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید