2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591096 بازدید | 6423 پست
دکتر بردی؟

واسه قدش یه ساله میبرمش. خیلی لاغر و کوچولوی. ولی اون کرک های پشت لبش داره ضخیم میشه و پر پشت ،یه ماه دیگه نوبتشه اون موقع این مورد و باید به دکترش بگم. 

خب با دکترش مشورت کن احتمالا از همون داروها باشه رشد موی پشت لب جز آخرین مراحل بلوغ پسران هست 

مرسی از نظرت عزیزم . آره حتما به دکترش میگم. ولی فکر نکنم جلوی این ضخیم شدن سبیل و بگیره 😥😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از نظرت عزیزم . آره حتما به دکترش میگم. ولی فکر نکنم جلوی این ضخیم شدن سبیل و بگیره 😥😥

نگران نباش عزیزم به هر حال روند بزرگ شدن بچه ها پیش می‌ره یکی زودتر یکی دیر تر الان توی کلاس دخترم بعضی‌ها از بچه ها از  مادراشون بلندتر و هیکلینر شدن و بعضی‌ها مثل دخترم هنوز کوچولو و بچه هستند 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نگران نباش عزیزم به هر حال روند بزرگ شدن بچه ها پیش می‌ره یکی زودتر یکی دیر تر الان توی کلاس دخترم ب ...

اخه خیلی گناه داره سبیل تو این سن و ریز هم هست .خیلی هم رفتارش بچه گانه تر از سنشه.  یه سوال هایی میپرسه اندازه بچه چهار ساله 😥😥

اخه خیلی گناه داره سبیل تو این سن و ریز هم هست .خیلی هم رفتارش بچه گانه تر از سنشه.  یه سوال ها ...

امیدت به خدا باشه داروهای هست که بلوغ رو عقب میندازه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

سلام استاتر خوبی 

من دخترم و ۷ و سال و ۶ ماه داره و کلاس دومه 

قدش ۱۳۰ وزنش ۳۲ 

عرقش ی کم بو میداد چند روز پیش گفت قلبم درد میکنه دست زدم انگار سینه چپش ی کم سفت بود 

ولی شکل ظاهرش هیچ تغییری نکرده موی زائد هم نداره .

قبل اینکه ببرم دکتر غدد بردم رادیولوژی عکس از مچ دست انداختم امروز جوابش اومد سن استخوانی رو زده ۸ سال و ۱۰ ماه و نوشته صفحات رشد باز است.

یعنی ۱ سال و ۴ ماه از سن خودش بزرگتر بود .

حالا میخوام با این عکس برم دکترر غدد ی چکاپ برای تیروئید و... بنویسه .

و ما کلا چه سمت همسرم چه سمت خودم اصلا قد کوتاه نداریم 

خانما همه بالای ۱۶۵ اقایون هم بالای ۱۸۰ 

من کلا با امپول زدن مخالفم و میترسم بهش هورمون بزنم و حلوی جهش رشدی که تو بلوغ به اوج خودش میرسه رو بگیرم و عوارض دیگه ای که داره یعنی اصلا دلم صاف نمیشه با امپول زدن....

در همین نی نی سایت تاپیکی دیدم که دخترش از کلاس دوم بعلت جوانه زدن سینه تا پنجم امپول زد و فقط عوارض داشته براش و کلاس پنجم قطع کرده و پریود شده بچه و میگفت همکلاسیاش هم که دوم سینشون جوانه زده بود و امپول نزده بود همون کلاس پنجم پریود شدن و قدشون هم از دختر ایشون بلندتر شده و خلاصه ناراضی بود...

شما هم یک مقدار از روند درمانت مارو درجریان بزار....

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من دخترم ۱ سال و نیم همیشه هر ۳ ۴ ماه ازمایش میداد البته زیر نظر این دکتر نبود ولی  همه ازمایش ...

سلام عزیزم دخترم ۴سال و نیمشه مشکوک به بلوغه امشب عکس مچ دستش سن خودش بود و سونوگرافیشم خوب بود الان فقط آرمایش خونش مونده به نظدت اگه اونم اوکی بود پس مشکل از کجاس البته اینم بگم دخترم داردی بیش فعالی مصرف میکنه از وقتی مصرف کرده یبار سینه هاش رشد کرد که دکتر داروشو عوض کرد الان یه دارو دیگه میخوره موهای زیر بغلش مشخص شده

سلام مامان مهرسا

میشه تجربیات این چندماه از تزریق آمپول دخترتونو به اشتراک بزارید

من هم وضعیت شمارو دارم و یک هفتست اولین تزریقو برای دخترم انجام دادیم

دخترتون رشد داشت؟سن استخوانیشو دوباره چک کردید ؟

سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه ه ...

عزیزم میشه یه شرح از دخترتون بگید در زمان مصرف آمپول ها قدش چقد رشد کرد؟؟ آمپول براش عوارض نداشت؟؟

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سلام عزیزم میشه از دختر گلت بگی چی شد بلاخره؟؟ منم دخترم بلوغ زودرس داره فعلا یه آمپول براش تزریق کردیم امروزم نوبت دومیش بود متاسفانه سرما خورده فعلا نمیتونم بزنم.. دخترم 133قدش  وزنشم 33.. 8سالو 3ماهشه آمپول دیفرلین براش تزریق کردیم