2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
من ک میخوام با طب سنتی بلوغس و عقب بندازم شای. ب امید خدا شد  شاطره و کاسنی و سکنجبین و ورزش&n ...

بهترین کار عزیزم 

حجامت قد هم ببرش اصلا هم ترس نداره .

حجامت عام  ساکرال  ساقین  پشت گوش 

.طناب زدن هم خوب

ممنون عزیزم از جوابتون .می دونید یه دفعه دختره سینه هاش سفت شد خیلی ترسیدم گفتم اگه بزرگ شن چه کنم ا ...

الان چند سالش و قدش چند ؟چند مدت آمپول تاخیر میزنی؟ سعی کن یه دکتر دیگه هم ببریش .والا من هر چی دکتر بردم همگی گفتن باید هورمون رشد بزنی وگرنه بالای ۱۵۵ نمیشه .ولی من نزدم .البته من دخترم پریود شده بود و آمپول تاخیر هم نزده بودم .

زدن هورمون رشد را فقط و فقط باید ببری دکترهای معروف غدد من در حدی نیستم که بخوام بگم بزن یا نزن .حرف من این بود که الان که تاخیر را زدی اگه درمان پزشکی را ادامه ندی بچت از حالت طبیعی که هیج کاری براش نکردی بیشتر ضرر نکنه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا استاتر منم از کلاس سوم سینه هام درومد، همیشه هم پرمو بودم ناحیه تناسلی از وقتی بچه بودم مو داشت، ولی کلاس اول راهنمایی پریود شدم قدمم ۱۶۶ سانت هست، بنظر من اینا همش به ژن برمیگرده، شما خودت قدت بلند نیست دخترم به خودت میبره، حالا مگر با آمپول ۵ سانت بلندترش کنی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
تین ویتال چی هست نشنیده بودم منم وسولسی شذید دارم حتی زینک هم نمیتونم بدم بخدا بعصی ها خیلی شجاعن م ...

بالاخص خواهرشوهر داره اشتباه میکنه اون مولتی ویتامین خودش آهن و کلسیم و زینک داخلش هست .شک نکن بچش بلوغ زودرس پیدا خواهد کرد. منم مکمل میدادم ولی من روزی یه قاشق شربت فقط میدادم اغلبا هم ویتاگلوبین میدادم یک ماه میدادم یه ماه قطع میکردم . یه دفعه از ۷ سال به بعدافتاد تو چشم همه یه دفعه ۱۸۰ درجه تغییر کرد چه قدر اون سالها خوشحال بودم فکر میکردم معجزه کردم برا بچم ولی زد و کلاس چهارم پریود شد .الان دوستاش دارن میکشن میان بالا دختر من دیگه فقط داره چاق میشه .البته الان قد و وزنش متناسب هم هست .ما فقط اندازه یک سال شانس نیاوردیم به جای اینکه چهارم بشه باید پنجم با قد بالای ۱۵۰ میشد .😭

هر وقت خواستی مکمل بخری بگو جعبه اش را بدید لطفا .بعد تاریخش نگاه کن و ترکیباتش عکس بگیر .بدن در روز به یه مقدار ویتامین احتیاج داره بقیه اش بار اضافی است بر کبد بچه .یه دفعه میبینی کل صورت بچه پر جوش شده .یا عرقش به شدت بدبو شده اینا یعنی داری زیادتر از نیازش بهش مکمل میدی.

والا استاتر منم از کلاس سوم سینه هام درومد، همیشه هم پرمو بودم ناحیه تناسلی از وقتی بچه بودم مو داشت ...

اول راهنمایی که آرزوی الان همه مادرهاست .دیگه الان بچه ها اول راهنمایی پریود بشن یعنی معجزه خداوندی رخ داده .ببین خواهر شما احتمالا هم سن من باشید یا کوچکتر .

ماها مال دوره قبلیم .بلوغ زودرس بچه های الان مانعی است بر اینکه اونها به ژنتیک والدینشون برسن .

یه دکتر به‌من گفت فعلا وزارت بهداشت هم نتونست به این نتیجه برسه چرا بچه ها کلاس سوم یا چهارم پریود می‌شوند. دلیلش بر کادر پزشکی هم نامشخص یا میدونن و نمیگن .

من حرفم درباره نسل جدید. دختران ۱۶یا ۱۷ ساله الان را نگاه کنید. اغلبا کوتاه‌تر از مادرانشان هستند.من خودم دیدم از ۱۴۵ برو تا ۱۵۵ .البته نمیگم قد بلند هم نیست ولی مثل اینکه در آینده رنج قدی دختران میاد زیر ۱۶۰ .

الان چند سالش و قدش چند ؟چند مدت آمپول تاخیر میزنی؟ سعی کن یه دکتر دیگه هم ببریش .والا من هر چی دکتر ...

دختر من الان 8سال و یه ماهشه تا حالا 8نوبت از آمپول تاخیر رو براش زدم الان 121هستش با وزن 23.خردادماه بود که دکتر گفت باید آمپول بزنی اون موقع قدش 117بود و وزنش 23.آره خودم هم گفتم واسه هورمون بیگدار عمل نکنم ممنون از توصیه تون عزیزم 

اسی بلاخره سبک زندگی ها عوض شده 

چیزایی که میخوریم 

چیزایی که میبینیم 

حتی یسری دارو ها 

همه اینا باعث بلوغ زودرس میشه 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
اول راهنمایی که آرزوی الان همه مادرهاست .دیگه الان بچه ها اول راهنمایی پریود بشن یعنی معجزه خداوندی ...

الان تغذیه ها واقعا بد شده،، دختر من ک همش دنبال سوسیس کالباسه، انواع پفک ها چیپس ها بچه ها میبینن میخوان پرخور شدن قدیم یه شام بود یه ناهار، بخدا دخترم یه شکمی داره،، در صورتی ک خودم شکمم تخت موقعی ک عروسی کردم 149 کیلو بوودم

ذهن ها سالم بود کسی موبابل دستش نبود

بچه ها همه تو کوچه در حال بازی بودن 

چقدر زود گناه داره، علاعم چی بود ک دکتر گفت باید بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟ 

از چند ماه پیشش احساس کردم فرم سینه های تغییر کرده ولی دکتر ریاحی که می بردم گفت نه چربیه چیزی نیست تا خردادماه گفت نه سفت شدن سینه هاش و داره وارد فرایند بلوغ میشه .می دونید من خودم زود سینه هام رشد کرد و نسبت به هیکلم بزرگ بودن خیلی ازشون خجالت می کشیدم رو این اساس ترسیدم اینم مثل من و همه اش که دقیقاً مثل من بود بشه .البته اصلا تا حالا نزاشتم دخترم چیزی بفهمه در این مورد آمپولها رو هم می گم تقویتی هستن.

عمه اش

منم خوزستانیم نمیدونم چرا اصلا از کورش ریاحی خوشم نمیاد 

رفتم مطبش گفت دخترت باید حتما هورموو بزنه گفتم نمیخوام هورمون قرص بده 

گفت امکان نداره با قرص تغییر کنه 

تو پرونده دخترم نوشت به رصایت مادر هورمون رشد زده نشد 

کصافت حتی نکرد یه قرص تقویتی بنویسه