2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601871 بازدید | 6606 پست
دقیقا دختر منم بد غذا بود و هیچی نمی خورد منم خیلی زحمت کشیدم تا تغذیه اش را درست کنم اما اشتها نداش ...

آره دختر منم انقد غذا میخوره که نمیره از گرسنگی، هیچ وقت ندیدم با ذوق چیزی بخوره یا از خوردن غذا یا خوراکی لذت ببره، خیلی هم غرغرو عه مدام سر هرچیزی غر میزنه

الان بعد تزریق آمپول ها اشتهاش زیاد شده ولی از گرسنگی بمیره هم حاضر نیست مثلا نون پنیر بخوره، دقیقا مثل خودم شده منم بچه بودم همینقدر بدغذا بودم، اینقدر هیچی نخوردم که قدم ۱۵۳ شد، حالا هم دخترم راه منو داره میره

از طرفی یه بچه کوچیک دیگه دارم نمیرسم اصلا تنوع بدم براش ، و زیاد وقت بذارم 

دیگه واقعا احساس میکنم یه معجزه میتونه درست کنه این اوضاع رو، واقعا خسته م😔

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یه چیز دیگه هم بگم گرسنگی باعت ترشح هورمون رشد بیشتر میشه .شما سه وعده اصلی و میوه در کنارش بده.به ه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

چقد خوبه که شماها اینجا هستین ، هم میشه از تجربه تون استفاده کرد هم یکم درد و دل کرد

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مامانای مهربون من چند ماهی میشه این تاپیک و دنبال می کنم واقعا خدا خیرتون بده و بهترینها برا گل دختراتون رقم بخوره خیلی مطالبتون مفید و کاربردی.دختر منم تازه 8ساله اش شده یه شش ماهی میشه به تشخیص دکتر آمپول تاخیر بلوغ رو براش می زنم ولی متاسفانه رشدش خیلی کنده دکتر گفت اگه تا ماه آینده هم وضع همینطور بود و رشدی نداشت مجبوریم هورمون رشد رو بزنیم خیلی ناراحتم نمی‌دونم اگه گفت هورمون چه کنم .کاش حداقل مامان مهرسا که این تاپیک و شروع کردن می اومدن در رابطه با وضعیت دخترشون می گفتند

سلام مامانای مهربون من چند ماهی میشه این تاپیک و دنبال می کنم واقعا خدا خیرتون بده و بهترینها برا گل ...

ببین عزیزم شما یا نباید آمپول تاخیر را میزدی ‌یا الان که زدی باید طبق نظر دکتر پیش بری .

من چندین بار گفتم آمپول تاخیر رشد در مرحله آخر قبل پربودی باید بزنن چون طبق نظر دکتر مریم رزاقی آذر حتی جلو جهش رشد طبیعی بچه را هم ممکنه بگیره .یعنی بگذارید بچه جهش رشد آخرش را که قد کشید اگه زیر ۱۰ سال است مراجعه کنید دکتر و اقدامات پزشکی را شروع کنید. 

و اینکه خیلی خوندم که بعد یه مدت تزریق تاخیر بلوغ رشد کند پیش میره و مسلما کنارش باید هورمون رشد را شروع کنن

یه چیز بگم خواهرانه یا نباید وارد این سیر پزشکی تاخیر بلوغ و اینا شد یا اگه شروع کردید دیگه نباید خودسر و بر خلاف نظر پزشک پیش رفت .چون مسلما بچه بیشتر از حالت طبیعی که هیچ اقدامی براش انجام نشده ضرر میکنه .

مثلا یک دوره هورمون رشد تزریق میکنید بعد می‌ترسید دیگه ادامه نمی‌دید اینا به‌مراتب عواقبش بدتر اینه که اصلا استفاده نکنید .هورمون رشد رو غده هیپوفیز اثر می‌گذاره افرادی که کوتاهی قد در سنین‌پایین تر مثلا تو ۲ یا ۴ سالگی کلا توقف رشد دارند که مجبورند تزریق کنند طبق گفته دکتر رزاقی آذر مادام العمر باید بزنن چون وقتی از خارج از بدن هورمون وارد بدن‌میشه کم کم غده هیپوفیز مثل قبل کارایی نداره و تنبل میشه و باید با دارو بهش کمک کرد .پس این داروها الکی نیست که بزنیم و خودسر قطع کنیم .وقتی طبق گفته دکتر شروع کردید ادامه اش را  هم  باید پیش ببرید .

مامان‌مهرسا هم تا جایی که من خوندم دخترشون فکر کنم رو ۱۵۷ یا ۱۵۸ دیگه قدشون ایستاده .البته ایشون آمپول تاخیر یا هورمون رشد نزدند .و به صورت طبیعی و تغذیه درمانی و مکمل ها پیش رفتند .البته ایشون هم مرتب می‌گفتند دخترشون همکاری نمیکنه و قرص ها را مرتب نمیخوره .

عزیزم ما چون دیر فهمیدیم و پریود اتفاق افتاد اینقدر سختی کشیدیم اگه چند ماه زودتر با تایپیکی مثل این ...

عزیزم اگه بزگردی چ مکمل هایی ب دخترت میدی من هنوز دخترم پریود نشده،،، از زینک میترسم چون بلوغو زودتر میکنه، ب ارژنین حسایت داره تا میخوره بعد چند روز حمله آسم میکنه اخه چ مکمل خوبی دیگه هست 

کلسی کر میدم

عزیزم اگه بزگردی چ مکمل هایی ب دخترت میدی من هنوز دخترم پریود نشده،،، از زینک میترسم چون بلوغو زودتر ...

ببین عزیزم من تو ماه اول بعد پریود طبق نظر دکتر امگا ۳ و b1 100و هر ۱۵ روز D3 ۵۰۰۰۰

دادم. و تو دو ماه دو سانتی متر قد کشید بعد دیگه رشدش کمتر شد .و داروها تقریبا میشه بگی بی اثر .این اندازه ای که من مثلا آخرین راه حل برای خودم میدیم و به بچم دادم .

d3بچم پایین بود تو آزمایش که گفتن ۱۵ روز یکبار وگرنه در اصل باید ماهی یه دونه خورد همراه غذا باید خورد .

کلسیم را من اصلا توصیه نمیکنم یه دکتر طب سنتی هم که رفتم گفت خوردن قرص کلسیم بدتر استخوان ها از حالت مثلا غضروفی به استخوان سفت تبدیل میکنه یعنی زودتر صفخات رشد بسته میشه گرچند خودم هم تابستان قبل این دکتر طب سنتی چند ماه بهش استئوکر دادم و هیچ فایده ای نداشت.

زینک اصلا نده .

بازم ازدکترت بپرس من قبل بلوغ نمیدونم چی ممکنه بلوغ را جلو بندازه .

و امگا یه روز در میان باید داده بشه و b1 100 دوتا دونه تو هفته .د۳ هم ماهی یکی بدی بهش .

د۳ هیچ منع مصرفی نداره د۳ پنجاه هزاربگیر  در ماه فقط یه دونه بهش بده .

اغلب بچه ها کم خونی دارند .آزمایش بدید یه دکتر غدد خوب پیدا کنید و طبق گفته دکتر پیش برید .نکات تغدیه ای و ورزشی و خواب هم که گفتیم پیش ببرید .انشالله نتیجه می‌گیرید.

عزیزم اگه بزگردی چ مکمل هایی ب دخترت میدی من هنوز دخترم پریود نشده،،، از زینک میترسم چون بلوغو زودتر ...

برج ۲ امسال که ناامید شده بودم از طریق همین نی نی سایت با ال آرژنین آشنا شدم یعنی اصلا دکتر من نگفته بود ولی بعد که دکترهای متفاوتی رفتم بهم معرفی کردند .

الآرژنین ۱۰۰۰ گرفتم شبی یه دونه قبل خواب با معده تقریبا خالی بهش دادم.مثلا ۸ شام بخوره ۱۰ قبل خواب ال آرژنین بخوره .ماه اول استفاده بعد چندین ماه چشم انتظاری من یکی دو سانت قد کشید و بعد من تا ۴ ماه بهش دادم و دیگه هیچ اثری نکرد .دوباره یکی دو ماه قطع کردم .و دوباره الان دارم هفته ای دو تا بهش میدم .

دعا میکنم کلا کسی وارد این فاز قد نشه وگرنه چه قبل بلوغ بفهمی چه بعدش استرس و غم و غصه و چه کنم چه کنم اش آدمو پیر میکنه تمام.

من اگه برمیگشتم به قبل وقتی برای بار اول دیدم بچم لک دیده میرفتم و با اصرار آمپول تاخیر میزدم یک سال فقط یک سال مینداختم عقب و همراهش مکمل ها را استفاده می‌کردم دخترم قدش مثلا به ۱۵۲ اینا برسه بعد آمپول را قطع میکردم .تا مثلا ۷ سانت دیگه رشد کنه میشد ۱۵۹ منم شاکر خدا میشدم ولی ترسیدم اینقدر گیج شده بودم که اصلا نمیخوام یادم بیاد چه سالی را گذروندم 😭🥲

برج ۲ امسال که ناامید شده بودم از طریق همین نی نی سایت با ال آرژنین آشنا شدم یعنی اصلا دکتر من نگفته ...

عزیزم بنطرم مارک فوراور بگبر خیلی شتیدم تاثیرش خیلی بیشتره امریکاییه، همه جا پیدا نمیشه باید ار سایتش بخری 

مرسی از راهنماییت منم باید دخنرم و یه متخصص اسم و الرژی خوب ببریم و زیر نطر ش ارژتین بدم 

ولی باز میتریم بلوع و زود کنه اخه رو میل جنسی و دستگاه تناسلی تاثیر داره 

من اگه برمیگشتم به قبل وقتی برای بار اول دیدم بچم لک دیده میرفتم و با اصرار آمپول تاخیر میزدم یک سال ...

عزیزم میدونم خیای سخته ولی باور کنه همون آمپول صد بلوغ خیلی بده،،، بعد ها معلوم نیسن چ اثری بزاره 

عزیزم میدونم خیای سخته ولی باور کنه همون آمپول صد بلوغ خیلی بده،،، بعد ها معلوم نیسن چ اثری بزاره&nb ...

دوستان واقعا مغذرت میخوام بخاطر این نظرم چون میدونم اینجا مادرهایی ک از سر دلسوزی و نگرانی براذبچه ها شون امپل زدن زیاد میان و چقدر با دیدن کامنت ها ی منفی ناراحت میشن و ته دلشون خالی میشه 

خدا پشت و پناه همه ی بچه ها باشه 

عزیزم بنطرم مارک فوراور بگبر خیلی شتیدم تاثیرش خیلی بیشتره امریکاییه، همه جا پیدا نمیشه باید ار سایت ...

دقیقا مثلا ال آرژنین سایز سینه را خیلی بزرگ میکنه .و چاق کننده است .

خواهر مجبوریم وگرنه کی دلش میخواد به بچش دارو بده .

فوراور هم میگردم ببینم آشنا یا کسی میتونه برام پیدا کنه راستش من خیلی وسواس دارم از سایت ها و اینا جرات نمیکنم دارو سفارش بدم .

مدتها گشتم مکمل تین ویتال را پیدا کردم دم تاریخ بود خریدم ولی حاظر نشدم بدم بچم .کلا به تاریخ مکمل ها هم نگاه کنید خیلی باب شده مکمل دم تاریخ تو داروخانه ها میفروشن .

ببین عزیزم شما یا نباید آمپول تاخیر را میزدی ‌یا الان که زدی باید طبق نظر دکتر پیش بری . من چندین ب ...

ممنون عزیزم از جوابتون .می دونید یه دفعه دختره سینه هاش سفت شد خیلی ترسیدم گفتم اگه بزرگ شن چه کنم اینم بچه است یه دفعه متوجه چیزایی میشه که تا حالا ازشون بی خبر بوده و در حالی که دخترای همینش مشغول بازیهای بچه گانه هستند اون باید درگیر مشکلات بلوغ بشه دکترم که بردم گفت سریع برو آمپول رو بزن منم سردرگم و داغون هر چی گفت انجام دادم .شاید بایستی به کم صبر می کردم ولی ترسیدم .دختر من هم همون توقف رشدی رو تو سه چهار سالگی داشته و حتی با وجود بلوغ زودرسشم ولی نسبت به همکلاسی هایش بلند نیست و متوسطه سن استخوانیش هم 6ماه جلوتره .حالا خانمم شما که خیلی تو این زمینه تحقیق کردید اگه جای من بودید هورمون رشد می زدید برا دخترتون.

راستی مامان مهرسا هم تو صفحه 3گفته بود آمپول جلوگیری از بلوغ رو دکتر اصفهان براش نوشت ولی تو آخرین مراحل.

می دونید من ساکن اهوازم فک کنم علت این بلوغ زودرسشم به خاطر منطقه زندگیمون و این گوشی های موبایل که همش دسته باشه

دقیقا مثلا ال آرژنین سایز سینه را خیلی بزرگ میکنه .و چاق کننده است . خواهر مجبوریم وگرنه کی دلش میخ ...

تین ویتال چی هست نشنیده بودم

منم وسولسی شذید دارم حتی زینک هم نمیتونم بدم بخدا بعصی ها خیلی شجاعن مثلا خواهرشوهرم صبح ایمونس میده شب زیتک یه  کلسیم هم میده پشت هم شاید باور نکنی یه مولتی ویتامین هم میده شاید 4 نوع در یک رور ،،،، نمیددنم واقعا رو بلوغشون در اینده تاثیر میزاره یا ن، فعلا 6 ساله است 

میترسم در اینده پشیمون بشم چرا زینک ندادم 

ولی بنطرم دخترا تا پریود شدن تا دو سال بایذ زینک بخورت دیگه اون موقع صرری نداره 

ممنون عزیزم از جوابتون .می دونید یه دفعه دختره سینه هاش سفت شد خیلی ترسیدم گفتم اگه بزرگ شن چه کنم ا ...

حتما پیش کورش ریاحی رفتی واقعا خوشم نمیاد از کارش 

اولا اخلاقش فوقالعاده بده 

بچه هایی ک میرن پیشش خیلی چاق میشن از بس زینک میده خوب از اونور زود بلوغ میشن 

بنطرم رفتن  یا نرفتن پیشش فرقی نداره مگر برای تزریق هورمون و صد بلدغ