2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601809 بازدید | 6601 پست
ببین عزیزم شما یا نباید آمپول تاخیر را میزدی ‌یا الان که زدی باید طبق نظر دکتر پیش بری . من چندین ب ...

سلام فکر کنم شما مامان مهسا را مامان نازنین ساره اشتباه گرفتید مامان مهسا تو همین تایپیک گفته آمپول تاخیر بلوغ زده اما دیگه نیومد بگه نتیجه چی شد، اما مامان نازنین ساره بود گفت دخترش همکاری نمیکنه که قد آخرش را هم گفته اون تو یه تایپیک دیگه هست (افزایش قد) 

حتما پیش کورش ریاحی رفتی واقعا خوشم نمیاد از کارش  اولا اخلاقش فوقالعاده بده  بچه هایی ک ...

آره دقیقا منم کورش ریاحی بردم چه کنم تو اهواز پزشک ها محدوده البته من قبل از این قضیه بلوغ بردم دکتر تهران که اون دکتره گفت امین زاده و ریاحی تو اهواز دکترای خوبین.

تازه وقتی اومدم اینجا و مامان مهرسا رو دیدم که گفت دکتر ریاحی براش آمپول تجویز نکرده ولی اصفهان بش گفتن دیر شده و براش تجویز کردن  با خودم گفتم چقدر اوضاع دخترم خرابه که براش آمپول نوشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا منم کورش ریاحی بردم چه کنم تو اهواز پزشک ها محدوده البته من قبل از این قضیه بلوغ بردم دکتر ...

مادر دوست دخترم چند روزپیش ز زد زیر نطر کورش ریاحی بود با قذ 146 پریود شذ 

خیلی ناراحت بود خیلی ناراحت شذم براش 😭😭😭😭دخترش با قرص و داروهای دکتر خیلییی چاق شده بود 50 و خورده ای 

گفت رفته بوو دکتر خیلی برخوردش بد بود گفت خانم بزو کاری نمیتونم بکنم 

ببین عزیزم شما یا نباید آمپول تاخیر را میزدی ‌یا الان که زدی باید طبق نظر دکتر پیش بری . من چندین ب ...

عزیزم شما دخترتون رو پهلوی دکتر رزاقی آذر برید .چجوری میشه ازش نوبت گرفت؟

میگم این دوست دخترتون آمپول جلوگیری از بلوغ می زد ولی با این وجود پریود شد؟

ن عزیزم هیچی نزد اگه بزنه ک نمیشه،،، دکترا میخوان چیکار کنن یا هورمون یا صدبلدغ، دکتر بم گفت اگه نمبخوای هورمون بزنی دیگه نیا لازم نیست دکتری دیگه نداریم تو استان،،، خودم با هورمون موافقت نکردم الان تنها کاری ک میکنم قرص اهن و یوگا و میوه و سبزیحات زیاد خودس همکاری نمیکته متاسفانه وگرنه بیشتر بش میرسیدم 

وای خدا نکنه برا دخترم منم همین بشه شما کدوم دکتر می برید دخترتون رو؟

من ک میخوام با طب سنتی بلوغس و عقب بندازم شای. ب امید خدا شد 

شاطره و کاسنی و سکنجبین و ورزش 

الو و تمر و انار هم شنیدم 

الان فصله اناره باید تا میتونیم انار بدیم 

باید چکاب کامل بده عکس مچ دستش بگیره اگ کمبود هورمون رشد باشه با دارو درست میشه 

سلام مامان مهرسا من دارم به دخترم امپول می زنم اگه نوشتمو رو خوندی جواب بده ببینم اوضاع و احوالتون چطوره 

سلام مامانای مهربون من چند ماهی میشه این تاپیک و دنبال می کنم واقعا خدا خیرتون بده و بهترینها برا گل ...

سلام منم یکسالی هست دارم به دختر امپول لومپرومر ۳/۷۵ می زنم رشدش چندماهی هست متوقف شده و خیلی نکرانم دختر الان نه سال و نه ماهشه قدش ۱۳۰

سلام فکر کنم شما مامان مهسا را مامان نازنین ساره اشتباه گرفتید مامان مهسا تو همین تایپیک گفته آمپول ...

آره عزیزم قاطی کردم 😁من اغلب تایپیک ها هستم وقتی پیام میاد متوجه نمیشم این دقیق مال کدوم تایپیک. شرمنده اشتباه کردم.

مادر دوست دخترم چند روزپیش ز زد زیر نطر کورش ریاحی بود با قذ 146 پریود شذ  خیلی ناراحت بود خیل ...

دختر منم با ۱۴۶ پریود شد و الان ۱۵۱ 😭البته دیگه من غصه هام را خوردم الان تو حالت بی حسی هستم .و اینقدر دخترِ هم اندازه دخترم با سن های ۱۷ سال و اینا دیدم که گفتم وقتی اکثریت همین اندازه هستند بیشتر این خودم و بچم را اذیت نمیکنم .

بچه ها یسوال چطوری این تاپیک بعد از یسال دوباره داغ شده؟

چون دختران در سن ۹ سالگی یا ۱۰ سالگی پریود میشدن. و ۸۰ درصد دختران حال حاظر کلاس پنجم یا ششم دیگه حتما پریود شدند .من با معلم دخترم که حرف زدم گفت از کلاس ۲۶ نفری ششم فقط سه نفر بودند که پریود نشده بودند دیگه همگی پریود شدند.الان دخترم کلاس پنجم ۱۰ نفر تو کلاسشون پربود هستند .

دغدغه مادران امروزی است عزیزم .