2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590752 بازدید | 6409 پست
شماخودتون اهل خوزستانید؟ آره دکترای خوب نمیان توهوای افتضاح،امنیت پایین،گرما....

اره من خوزستانیم نفت مون برا کشور میره بعد تو این خراب شده ی دکتر درست حسابی نیست  چقد ما محرومیم از همه چیز 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه خواهرم هم وزنش و هم قدش کوتاهه..... شما که دکتر رفتین..... چیکار کنه قدش و وزنش خوب بشه... ا ...

باید چکاب کامل بده عکس مچ دستش بگیره اگ کمبود هورمون رشد باشه با دارو درست میشه 

چون هورمون هست هوای دخترت رو داشته باش شاید بهم بریزه از لحاظ روحی 

بالاخره تو بدنش فعل و انفعالات رخ میده .

روال طبیعی بدن رو چرا دستکاری می کنید نمیدونم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
شما درباره بلوغ زودرس توپسرااطلاع دارید؟ میشه لطفاراهنماییم کنید

خودم نه ولی پسر یکی آشناهامون دچارش شده، از 6 سالگی بلوغش شروع شد، الان قدش خیلی بلندتر از بقیه ی هم سن و سال هاشه(11سالشه)، صداش به وضوح عمیق تر از بقیه ی پسراست و مامانش میگه پشت لبش و چونش مو درآورده. 

دقت کنید ببینید ببخشید آلتش بزرگ شده یا نه، پسرا یه سری از علائمشون جوریه که خودشون اول متوجه میشن مثل نعوظ و تولید اسپرم

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
خدا رو شکر دخترتون علامت نداره یعنی تا راهنمایی خبری از پریودی نمیشه تا اون موقع هم خودشون عاقل میشن ...

ن خوب کم بیش داره همون موی زاید و رشد سینه پس چیه عزیزم....من همش میگم کاش تا اول و دوم راهنمایی طول بکشه 😣ولی واقعا مادر بودن سخته ولی نگران نباش انشالله که حداقل تا دوسال دیگه طول میکشه بازم دوسال هم کلی زمان هس برای عاقل شدن بچه ها

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اسی جون.... زنده باشی که خیلی ها مونو آگاه کردی.... موفق  باشی

ممنون عزیزم انشالله که هیچ وقن این مشکلات برای شما و اطرافیان تون پیش نیاد.. چون خودم خیلی درگیر این بلوغ بودم مطلب درست حسابی پیدا نمیکردم تاپیک زدم تا تجربه م بگم هم اینکه اگ کسی تجربه مشابه داره بیاد و به اشتراک بزاره ک انشالله به درد بقیه هم بخوره

دختر من هفت سالگی مو زاید داشت دکتر غدد اطفال ازمایش تیروئید  نوشت کم کاری نشون داد اما بنا به دلایلی من پیگیر نشدم الان دخترم بیست ساله شده مشکل کم کاری تیروئید  داره اما قدش ۱۷۶ شده میخام بگم قد بیشتر ارث دخالت داره میانگین از من وباباش بیشتر شده 

چون هورمون هست هوای دخترت رو داشته باش شاید بهم بریزه از لحاظ روحی  بالاخره تو بدنش فعل و انفع ...

علت ش گفتم عزیزم روند بلوغ خیلی سریع خود دخترم عصبی شده از اینکه داره به بلوغ میرسه 

ن خوب کم بیش داره همون موی زاید و رشد سینه پس چیه عزیزم....من همش میگم کاش تا اول و دوم راهنمایی طول ...

نه اخه دختر من این علامت ها از ۷و نیم سالگی داشت تا ۱۰ ونیم دکتر گفت پریود میشه یعنی ۳ تا ۴ سال طول میکشه از اول تا اخر بلوغ 

نه اخه دختر من این علامت ها از ۷و نیم سالگی داشت تا ۱۰ ونیم دکتر گفت پریود میشه یعنی ۳ تا ۴ سال طول ...

واقعا خداکنه من که همش تو فکر اینم 

ولی خوب موروثی هم هس این مسیله 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏