2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زردک چیه عزیزم مگه جنسینگ کره ای قرمز نیست

یک: آب  (آب جزر یا هویج زرد یا هویج رسمی): اگر شوهر بخواهد نطفه اش قوی شود و اسپرمش تقویت شود باید آب  (آب جزر) بخورد یعنی آب هویج زرد یا هویج رسمی را با عسل بخورد تا علاوه بر تقویت اسپرم، اعصابش هم آرام شود. این آب  را با عسل آویشن بخورد و برای تقویت اسپرم و تخمک مفید و موثر است

عجب صبری خدا دارد

به عنوان یک زن حتماً برایتان سوال است که چگونه تخمک خود را تقویت کنیم؟ اگر تخمدان‌های ضعیفی داشته باشید، تخمک‌های ضعیفی خواهید داشت یا روند تخمک گذاری شما به صورت نامنظم انجام می‌شود و دچار تنبلی تخمدان شوید و حتی ممکن است نازایی رخ دهد. خوشبختانه غذاهای تقویتی زیادی مانند سه شیره برای تقویت تخمدان، خرما، سیاهدانه، عسل و ... برای این منظور وجود دارد که می‌توانید استفاده 

عجب صبری خدا دارد

زردک شبیه هویج اما بزرگ‌تر و رنگ‌پریده‌تر از آن است و مزه عالی و فواید زیادی دارد. این گیاه بومی منطقه اوراسیاست و قدمت مصرفش به دوران روم باستان برمی‌گردد. فصل برداشت آن از پاییز تا بهار است و در بهار طعم شیرین‌تری دارد، چون نشاسته در طول زمستان به قند تبدیل می‌شود. در این مقاله درباره روش‌های مصرف آن و فواید آب زردک را توضیح خواهیم داد. همراهمان بمانید.

عجب صبری خدا دارد