2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590232 بازدید | 6397 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۱سالگی شدم ولی هیچ علامتی نداشتم . نه سینه هام جوانه زده بودن نه موی ناحیه ی شرمگاهی.حتی موی شرمگاهی من تا دبیرستان در نیومده بود!بسیار هم لاغر و شر شیطون بودم. قدمم کوتاه بود .  کاملا غافلگیرانه پریود شدم .  اونم وقتی تو کوچه بازی میکردم با درد عجیبی تو ناحیه رفتم خونه دستشویی شوکه شدم و جیغ زدم‌نمیدونستم موضوع چیه

اصلا تا دانشگاه هم نمیدونستم مسائل جنسی چجوریه

اون موقع هم زینک و ویتامین مد نبووووود

ولی چیزی ک  دخیل بود فقط ارث بود . چون مادرمم تو همین سن پریود شده بود. قدمم میانگین قد پدرو مادرمه .بلند تر از مادرمم ولی کلا ۱۶۰سانتم. باور کن دخترت همون میانگین قد تو و پدرش میشه حالا امپول بزنی نزنی خیلی تفاوت نخواهد نداشت.

توروخدا الکی به بچه هاتون امپول نزنین من دو تا از دوستام امپول زدن تو همون سن ها یکیشون سرطان تیرویید داره یکی هم سرطان سینه.یکی ۱۵۵ هستش ! یکی از من دو سانت بلندتر شده.  من حساب کردم جفتشون میانگین قد پدر مادرشونن تقریبا.نمیدونم شایدم بی ربطه ولی من همش فکر میکنم از همونه که جفتشون مریض شدن تو این سن. الان سی سالمه. اتفاقا مامانم بردمنو دکتر .دکتر گفت امپول بزنین بی تاثیر نیست ولی مادرم دیگه نزد واسم 

میترسید . ۰

چه ربطی داشت به دختر داشتن؟ همه چیو  ربط میدین بهم .  آره شما خداروشکر دختر نداشتی

شما چرا بهت برخورد نمیدونستم پسراهم پریود میشن بایدنگران بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پسرا هم سن بلوغ دارن .دیگه  بذار به سن بلوغ برسن متوجه میشی که دنیا دست کیه .

بااگاهی انشالا ازون موقعیت بسلامت میگذریم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سلام تواهواز کدوم دکتر بردی؟ پسرم۶سالشه ببخشیدتوناحیه شرمگاهی یه کم موداره وعذرمیخوام  خیلی آل ...

من از ابان ۹۹ تا عید ۱۴۰۱ پیش دکتر امینو ریاحی هر دو میبردم جون میخواستم خیالم راحت بشه تشخیص شون یکی و درسته ولی بخدا فقط پولم وقتم و سلامتی بچه م رفت هیج کاری برام نکردن حتی ازمایش هم ب اصرار خودم بود اصلا خورستان دکتر خوب نداره حرف هم بزنیم قطع کاربری م میکنن

ولی حتما چکاب ازش بگیرین و بعد یه دکتر خوب مث تهران اصفهان نشون بدین 

وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغد ...

گلم بلوغ زودرس تو پسرا شایع تر از دخترهاست. حواستون به پسرتون باشه چون بلوغ تو پسرا خیلی پر مخاطره تر از دخترهاست. متاسفانه خیلی دیدم خانم هایی که فکر میکنن بلوغ زودرس برای دخترهاست

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
دختر من الان ده سالشه.  موهای تناسلی کاملا در اومده

سلام من وقتی ۱۰ سالم بود یعنی کلاس چهارم دبستان بودم کامل موهای تناسلیم دراومده بود و سینه هام همینطور از ابتدای ۱۱ سالگی هم جوشهام شروع شد از ۹ سالگی هم شروع کردم به قد کشیدن یعنی تو ۱۰ سالگی قدم خیلی بلند بود همه بهم میگفتن ...ولی در کل ۱۳ سالگی پریود شدم کلاس اول راهنمایی نمیه دکمی هم بودم قدم تا ۱۶۸ رسید

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪