2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591113 بازدید | 6423 پست
من خودم ۱۱ونیم شدم عمه هاش ولی راهنمایی یا دبیرستان بودن حدودا ۱۳ ۱۴  

خوب پس نگرانی نداره چون اکثرا میگن یا به مادر یا به عمه میرن من خودم 13 سالم بود بااینکه درشت بودم عمه هاش هم فک دوم راهنمایی اینا شدن ولی بازم بلوغ زودرس هس ادمو نگران میکنه ولی ورزش بلوغ رو عقب میندازه عزیزم پیشنهاد میکنم هرچه زودتر بزارین ورزش حالا یا رزمی یا بسکتبال و والیبال تو قدش هم تاثیر زیادی داره 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خداکنه من که همش تو فکر اینم  ولی خوب موروثی هم هس این مسیله

یادم وسط بازی یهو خونریزی کردم کل بجه ها کوچه با تعحب نگام کردن انقد تو عالم بچگی بودم نفهنیدم چی ب چیه  بعدش هم ک دلدرد های شدید  و بهداشت اصلا بلد نبودم برا همین عفونت مدام داشتم یادم نمیاد حتی ۱ بار مامانم باهام صحبت کرده باشه تو این مورد  خیلی بد بود وسط بچگی پریودی گند زد به همه چیز الان ک دخترم ۱ سال زودترمن قرار بود پریود بشه واقعا تنم لرزید خاطرات گند اون روزها یادم امد

خوب پس نگرانی نداره چون اکثرا میگن یا به مادر یا به عمه میرن من خودم 13 سالم بود بااینکه درشت بودم ع ...

کلاس کاراته میره خودشم از بچگی اهل ورجه ورجه بود واقعا نمیدونم این بلوغ زودرس چرا امد

دختر منم ۶ سالشه سینه هاش یک سالی هست جوونه زدن یعنی میخاد به بلوغ برسه

اول باید مطمعن بشی ک سینه جونه زده نه ابنکه چربی باشه فقط حاله قهوای مث فندوق میزنه بیرون و یکم درد داره اگ کل سینه بیرون چربی... از سینه ک جونه بزنه تا پریودی ۲ تا ۳ سال طول میکشه

یادم وسط بازی یهو خونریزی کردم کل بجه ها کوچه با تعحب نگام کردن انقد تو عالم بچگی بودم نفهنیدم چی ب ...

عزیزم درسته واقعا اگه دحترامونو اماده نکنیم ممکنه تاثیر بدی تو روحیشون داشته باشه ولی همینکه از الان تو فکرش هستیم خوبه حداقل نمیخوایم تحربه های مارو داشته باشن منم تو مدرسه شدم ولی ترس داشتم به مامانم نگفتم خودم همش میدفتم حموم یدفه مامانم دید بهم پد داد ولی خیلی خیلی روحیم تاثیر بد گذاشته بود چون بااینکه سوم راهنمایی بودم ولی روحیم اصلا دخترونه نبود دوست نداشتم مراحل دخترونگی رو مثه همه طی کنم ولی انشالله از امسال دخترمو میخوام یواش یواش اماده کنم بهش کم کم بگم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اول باید مطمعن بشی ک سینه جونه زده نه ابنکه چربی باشه فقط حاله قهوای مث فندوق میزنه بیرون و یکم درد ...

ن فک کنم کل سبنه هست دخترم هم چاقه ۳۰ کیلو هست ماشااله عجیب هم اشتها داره همش باید بگم‌کم بخور قهر میکنه که چرا میگم میترسم زیادی چاق بشه

عزیزم درسته واقعا اگه دحترامونو اماده نکنیم ممکنه تاثیر بدی تو روحیشون داشته باشه ولی همینکه از الان ...

ماشالله بچه ها امروزی ک خیلی از زمان ما وارد ترن و هرجی میخوان بدونن تو گوگل سرچ میکنن  و مادر هایی دارن ک بیشتر از نسل ما به فکرن .. من مامانم حتی در مورد پد صحبت نمیکرد فقط تو کمدم می ذاشت  

ن فک کنم کل سبنه هست دخترم هم چاقه ۳۰ کیلو هست ماشااله عجیب هم اشتها داره همش باید بگم‌کم بخور قهر م ...

بعید میدونم بلوغ باشه چون اون قسمت حاله قهوه ای کانل گرد میشه بعد سینه حالت تیز میاد بیرون ولی تو چاقی بچه ها بافت سینه پهن و نرم

کلاس کاراته میره خودشم از بچگی اهل ورجه ورجه بود واقعا نمیدونم این بلوغ زودرس چرا امد

خوبه پس نگران نباش دختر منم زمین نمیمونه دختر منم رزمی کار میکنه به هرحال مرحله ایه که دیر یا زود دخترامون باید تجربه کنن انشالله که بلوغ زودرس هم نیس فکرتو مشغول نکن من انقدر وسواس گرفته بودم چتدبار بردم دخترمو دکتر دعوام کرد گفت تو کاری نداشته باش اگر هم شد خودم عقب میندازمش منم دیگه فعلا کاری نکردم حالا گفتم مجددا ببرمش ی چکاپ بکنه 

بهش فولیک اسید چندتا دارو هم داده بود هم برای رشد قد بود هم برای جلوگیری از بلوغ زودرس بود ولی تموم شده چندماهه احتمالا بعداز مسابقاتش دوباره ببرم شمام نگران نباش فعلا که چیزی نشده بزار بچگیشو کنه 

خوبه پس نگران نباش دختر منم زمین نمیمونه دختر منم رزمی کار میکنه به هرحال مرحله ایه که دیر یا زود دخ ...

ممنون عزیزم بخدا کارم شده حساب کتاب برا پریودی و رشد قد و تا اینا بزرگ بشن ما دیوانه میشم

ماشالله بچه ها امروزی ک خیلی از زمان ما وارد ترن و هرجی میخوان بدونن تو گوگل سرچ میکنن  و مادر ...

بله درسته مامانای گذشته با حجب خیای بیش از اندازه هم موجب برخی از مشکلات میشدن همینا سبب خجالت بچه ها از مادرشون میشد اینم واقعا خوب نبود بهتره با بچه هامون صمیمی باشیم و بدونیم این پروسه طبیعی باید طی بشه پس چه بهتر که اماده سازی کنیم هم خودمونو هم بچه هامونو اینطوری نگرانی خودمون هم کم میشه بچه هامونم حس امنیت و راحتی بیشتری میکنن