2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم چه زحمتی  پنج تا دونه تخمرغ را زرده و سفیدشو جدا کن سفیدرو بزن تا پوک بشه و از ظرفت نر ...

یه دنیا ممنون عزیزم

اسکرین گرفتم.درست میکنم خدا خیرت بده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
وای ک چقدر ساده این!!!همچی گروووووون شدددده فقط یارانه چهار قلم رو دارن میدناااااا پس بقیه چی؟؟؟حتی ...

میدونیم عزیز.اما چاره چیه😔

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من الان خودم شغلم ولی میوه رو کلا حذف کردم نهایت ماهی یکبار😔

فقط خدا به دادمون برسه

روغن نمیخواد این دستورم خوبه ۳تاتخم مرغ ویک لیوان شکر ویک لیوان شیر ووانیل وپکین پودرونصف استکان رو ...

خیر دنیا وآخرت نصیبت عزیز

اسکرین گرفتم

ن عزیزم چه زحمتی  پنج تا دونه تخمرغ را زرده و سفیدشو جدا کن سفیدرو بزن تا پوک بشه و از ظرفت نر ...

پنج تا تخم مرغ زیاد نیس؟

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
الهی خدا به روزی هممون برکت بده دخترم که داره بزرگ میشه ازم خیلی چیزا میخواد میگه لازانیا میخوام‌ط ...

ان شاالله خدا خودش درست کنه. واقعا با بچه سخته. ایکاش یکبار واسش بخرید

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
بخدا الکی نمیگم😑 میدونم چیزای دیگم گرون شده شیر برا بچم میگرفتیم پاکتی ۱۷ الان ۳۴ تومنه یا سرلاک ۴۶ ...

آره میدونم چی میگی خدا از سرشون نگذره😑😐

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
ن عزیزم من همیشه با همین درست میکنم 

خب پس منم درست بکنم حتما...ممنونم...من چند روز پیش کیک زعفرونی پختم عالی شده بود روش هم شکلات آب کردم ریختم ...امتحان کن 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بخدا الکی نمیگم😑 میدونم چیزای دیگم گرون شده شیر برا بچم میگرفتیم پاکتی ۱۷ الان ۳۴ تومنه یا سرلاک ۴۶ ...

خب خودت فرنی درست کن توش هم بادام بریز بده بخوره بجای سرلاک

شکلات با چی قاطی کردی گلم  ممنونم ازت

تو یه ظرفی آب ریختم داغ شد بعد تو یه ظرف شیشه ای یا از کاسه استیلا هس تو اونا شکلات تخته ای ربختم گذاشتم رو اون قابلمه که آب داغ رو گازهس با قاشق هم زدم اب شد داخلش شیر اضافه کردم یه مقدار رقیق شد ورنگشم شفاف شد کاملا که قاطی شد رنگش عوض شد برداشتم ریختم رو کیک...بببین اینجوری