ن عزیزم چه زحمتی
پنج تا دونه تخمرغ را زرده و سفیدشو جدا کن سفیدرو بزن تا پوک بشه و از ظرفت نریزه بعد زردرو با هل و وانیل و یک لیوان و نیم شکر بزن تا کرمی رنگ بشه بعد یه لیوان شیر بریز داخل زرده ها و هم بزن و بعد سفیده ها رم بریز داخل زرده ها بعد دو لیوان آرد را با یه قاشق غذا خوری بگین پودر چند بار الک کن بریز داخل بقیه موادت و یه کم با لیسک یا همون قاشق پلاستیکی همشون بزن بریز داخل قالبت و بزار توی فر دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه
میتونی برای داخل قالبت با کاغذ دفتر ک روغن مالیدی خودت کاغذ روغنی درست کنی بعد وقتیم میخوای آرد را بریزی داخل موادت با الک کم کم الک کن و بریز ک ارد گلوله نشه عزیزم و قشنگ داخلش حبابی بشه و میتونی اگه شیر نداشتی با اب پرتقال و یه کم پوست پرتقال رنده شده بریزی یام یه لیوان اب ولرم بریزی
اگه خواستی طعمای جدید میتونی زنجبیل دارچین هم بریزی موز هم اگه رنده کنی بریزی تو مواد کیک معرکست
امیدوارم کامل گفته باشم