2777
2789
این یارانه ای که میخوان بهمون بدن ما به التفاوت همون جنسایی که گرون شده آخه قبلا یارانه اینارو میداد ...

کاش پولشو بدن.کوپنی نشه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اگه زحمتی نیست بگو دلم براش کبابه🥲

ن عزیزم چه زحمتی 

پنج تا دونه تخمرغ را زرده و سفیدشو جدا کن سفیدرو بزن تا پوک بشه و از ظرفت نریزه بعد زردرو با هل و وانیل و یک لیوان و نیم شکر بزن تا کرمی رنگ بشه بعد یه لیوان شیر بریز داخل زرده ها و هم بزن و بعد سفیده ها رم بریز داخل زرده ها بعد دو لیوان آرد را با یه قاشق غذا خوری بگین پودر چند بار الک کن بریز داخل بقیه موادت و یه کم با لیسک یا همون قاشق پلاستیکی همشون بزن بریز داخل قالبت و بزار توی فر دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه

میتونی برای داخل قالبت با کاغذ دفتر ک روغن مالیدی خودت کاغذ روغنی درست کنی بعد وقتیم میخوای آرد را بریزی داخل موادت با الک کم کم الک کن و بریز ک ارد گلوله نشه عزیزم و قشنگ داخلش حبابی بشه و میتونی اگه شیر نداشتی با اب پرتقال و یه کم پوست پرتقال رنده شده بریزی یام یه لیوان اب ولرم بریزی 

اگه خواستی طعمای جدید میتونی زنجبیل دارچین هم بریزی موز هم اگه رنده کنی بریزی تو مواد کیک معرکست 

امیدوارم کامل گفته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یارانه ای که میخوان بهمون بدن ما به التفاوت همون جنسایی که گرون شده آخه قبلا یارانه اینارو میداد ...

عجب🤔

پس بقیه چیزا که چندد برابر شده اونم بخاطر دلال بوده ؟!!

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

وای ک چقدر ساده این!!!همچی گروووووون شدددده فقط یارانه چهار قلم رو دارن میدناااااا پس بقیه چی؟؟؟حتی کرایه ماشین گرون شده و....

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
عجب🤔 پس بقیه چیزا که چندد برابر شده اونم بخاطر دلال بوده ؟!!

نمیدونم ولی جنسایی که یارانه بهشون تعلق میگیره ها، اونا رو دلالا یارانه اش میگرفتن تا مثلا یه جنس ۱۰ تومنی رو پنج تومن بدن ما ولی همون ده تومن میدادن .

وای ک چقدر ساده این!!!همچی گروووووون شدددده فقط یارانه چهار قلم رو دارن میدناااااا پس بقیه چی؟؟؟حتی ...

میدونم ولی کالاهایی که یارانه داشتن . یارانه شون دست دلال میگرفته الان نه. وگرنه میدونم چیزای دیگم گرون میشه

من دیگه از بخچال خیلی چیزارو حذف کردم.میوه هم در حد صفر.دیگه نمیخریم.

من الان خودم شغلم ولی میوه رو کلا حذف کردم نهایت ماهی یکبار😔

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40