2777
2789
طعم دار که این استا ها هم طعم دارن مثلا . کلا پرتش کردم رفت و دیگه هم نمیگیرم . حالا اینبار پروفن رو ...

آره پروفن خوشمزه تره . استا طعم دارم باشه تلخیشو داره . 

دندوناش کامل شدن ؟ معمولا میگن سر و گردن برا دندون داغ میشه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
خیلی پررواِ .. مادر شوهرمم تو این هاگیر واگیر گیر داده دومی رو بیار دیگه .. منم ای دفه عصبانی شدم تو ...

عزیزم حق داری .

حالا خداییش من غیر از مواقع بیماری مثل الان که یک هفتس درگیرم و نخوابیدم . کلا با خوابشون مشکل ندارم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پروفن خوشمزه تره . استا طعم دارم باشه تلخیشو داره .   دندوناش کامل شدن ؟ معمولا میگن ...

نه سرما خوردیم واس دندون نیس

عزیزم حق داری . حالا خداییش من غیر از مواقع بیماری مثل الان که یک هفتس درگیرم و نخوابیدم . کلا با خ ...

خدارو شکر . اصن نمیدونی بخدا خواب راحت بچه چه نعمتیه . من که دیگه میگم یه شب که امیرعلی راحت بخوابه بذاره بخوابیم آرزوم شده

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
نه سرما خوردیم واس دندون نیس

آها ‌. خوب حتما پروفنو امتحان کن . ایشالا زودتر سه تا تون خوب شین 😚😚😚

خدارو شکر . اصن نمیدونی بخدا خواب راحت بچه چه نعمتیه . من که دیگه میگم یه شب که امیرعلی راحت بخوابه ...

عزیرم درکت میکنم. ایشالا خیلی زود این وروجک شیرین تو هم راحت بخوابه

عزیرم درکت میکنم. ایشالا خیلی زود این وروجک شیرین تو هم راحت بخوابه

خدا از دهنت بشنوه والا  .😔

خیلی خوشحال شدم دیدمت . من برم که دارن مامانم و اذیت میکنن

برو عزیزم . منم خوشحال شدم . ببوسشون وروجکارو 😘😘

سلام بچه ها خوبین؟ وروجک ها خوبن ایشاالله؟ دوست جونیا من یه مشکلی واسم پیش اومده دیروز بی بی چک گرفت ...

سلام هلیا جون. دخملت خوبه

چرا عزیزم میخای سقط کنی؟ 

دیگه دخترت هم که بزرگ شده ماشالا.

گلبرگ اخه من کلا بچه دوم نمی خوام تو کار اینم موندم واالله همه برنامه هام رو هوا می مونه با دکترم حرف زدم گفت باید 4 هفته رد بشه تا سونو دقیق نشون بده و دارو هم اثر کنه خواستم ببینم کسی می دونه این حرف درسته؟ یعنی زودتر ا  این نمیشه سقط کرد؟

گلبرگ اخه من کلا بچه دوم نمی خوام تو کار اینم موندم واالله همه برنامه هام رو هوا می مونه با دکترم حر ...

نمیدونم خودت صلاح زندگیتووبهتر میدونی . ولی گناه داره اگه یکم هم شرایطش رو داری به اومدنش هم فکر کن...

راجب سوالت هم من شنیده بودم هرچی زودتر باشه بهتره نمیدونم