2777
2789
مرمر من از دیروز اومدم شهر مامانم اینا .  اینجا نه خونه مادرشوهرم نه خونه مامانم دسشویی میره ا ...

آره بابا اینا هزار تا ادا دارن واسه کاراشون شیطونا .‌😂

امیرعلی که کشته منو . هنوزم بعضی وقتا خودشو خراب میکنه بعد ۵-۶ ماه . ای حرص میخوررررم 😒😒

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
آره بابا اینا هزار تا ادا دارن واسه کاراشون شیطونا .‌😂 امیرعلی که کشته منو . هنوزم بعضی وقتا خودشو ...

عه سلام اینجایی

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم چندروزیه هممون سرماخوردیم . بچه ها موقع مریضی هم هیچی نمیخورن .  دو روز اومدم آب وهوام عو ...

ای بابا . چه بد !! امیرعلی هم چن روزی سرما خورده بود رفتم دارو خریدم براش الان کم کم داره خوب میشه . وقت بدیه . کولر روشن باشه سرده خاموش باشه گرم 😕😕

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مرمر موقع تب به بچه چی میدی؟  بچه های من به هیچ وجه استا نمیخورن . بخورن هم میارن بالا.

امیرعلی از اول استا روش تاثیر نداشت . فقط پروفن . اگه مرتب تب کنه دو سه روز مرتب سر ساعت میدم اگه نه هر وقت تب کرد یه بار میدم دیگه نمیدم بش تا دوباره تب کنه 

خیلی خوشحال شدم که هستی 😍 امیرعلی در چه حاله

فدات عزیزم .منم خوشحال شدم سریع اومدم تا اعلانتو دیدم 😘

امیرعلی از اول استا روش تاثیر نداشت . فقط پروفن . اگه مرتب تب کنه دو سه روز مرتب سر ساعت میدم اگه نه ...

پروفن قبلا یه بار گرفتم ولی الان طعمش یادم نیست . به تلخی و بدمزگی استا؟ یا بهتره

امیرعلی الان داره به گوشی باباش ور میره .. 

انروز خیلی ناراحت بودم تا یه ساعت پیش ‌. امیرعلی شبا نمیذاره بخوابیم . همش جیغ و داد و گریه . آرزو به دلم مونده یه شب راحت بخوابه تا صب . دیشبم به باباش میگفت پاشو مامانیو بزن . دلم شکست انگار 😕😒

پروفن قبلا یه بار گرفتم ولی الان طعمش یادم نیست . به تلخی و بدمزگی استا؟ یا بهتره

نه طعم دارن برا کودکان . یا پرتقالیه یا توت فرنگی . خوشمزس . امیرعلی تا میگفتم بیا دارو بخور میگفت صورتی بده بخورم 

امیرعلی الان داره به گوشی باباش ور میره ..  انروز خیلی ناراحت بودم تا یه ساعت پیش ‌. امیرعلی ش ...

نمیدونم چرا آخرش خندم گرفت😅 بچه پروووو😗

نه طعم دارن برا کودکان . یا پرتقالیه یا توت فرنگی . خوشمزس . امیرعلی تا میگفتم بیا دارو بخور میگفت ص ...

طعم دار که این استا ها هم طعم دارن مثلا . کلا پرتش کردم رفت و دیگه هم نمیگیرم . حالا اینبار پروفن رو امتحان میکنم.

کیان سرو گردنش خیلی داغ میشه

نمیدونم چرا آخرش خندم گرفت😅 بچه پروووو😗

خیلی پررواِ .. مادر شوهرمم تو این هاگیر واگیر گیر داده دومی رو بیار دیگه .. منم ای دفه عصبانی شدم تو چشاش نگا کردم گفتم بابا من دو سال و هفت ماهه نخوابیدم . کی منو میفهمه . همه راحت تا صب میخوابن میگن بچه بیار فقط .. 

خیلی عصبی بودم 😂😂😐