بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرمر موقع تب به بچه چی میدی؟ بچه های من به هیچ وجه استا نمیخورن . بخورن هم میارن بالا.
امیرعلی از اول استا روش تاثیر نداشت . فقط پروفن . اگه مرتب تب کنه دو سه روز مرتب سر ساعت میدم اگه نه هر وقت تب کرد یه بار میدم دیگه نمیدم بش تا دوباره تب کنه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
انروز خیلی ناراحت بودم تا یه ساعت پیش . امیرعلی شبا نمیذاره بخوابیم . همش جیغ و داد و گریه . آرزو به دلم مونده یه شب راحت بخوابه تا صب . دیشبم به باباش میگفت پاشو مامانیو بزن . دلم شکست انگار 😕😒
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
خیلی پررواِ .. مادر شوهرمم تو این هاگیر واگیر گیر داده دومی رو بیار دیگه .. منم ای دفه عصبانی شدم تو چشاش نگا کردم گفتم بابا من دو سال و هفت ماهه نخوابیدم . کی منو میفهمه . همه راحت تا صب میخوابن میگن بچه بیار فقط ..
خیلی عصبی بودم 😂😂😐