2777
2789
می خوام سقط کنم ولی امروز دکترم گفت زوده هنوز الان دارو اثر نمی کنه باید 5هفته بالا باشه خواستم ببین ...

سلام عزیزم . چرا سقط ؟ 🙁

من که یعنی دیگه معروفم به اینکه دیگه بچه نمیخوام اگه ناخواسته خدا بم بچه داد اصلا فکر سقطشو نمیکنم . حتما حکمتی توش هست عزیزم . یکم بیشتر فکر کن . به بودنش . 

بازم زندگیه خودته و هر جور خودت میدونی ‌...

منم شنیدم هر چه زودتر سقط کنی بهتره . 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . چرا سقط ؟ 🙁 من که یعنی دیگه معروفم به اینکه دیگه بچه نمیخوام اگه ناخواسته خدا بم بچه ...

آره سقط خیلی عوارض روحی و جسمی زیادی داره

کاش یکم بیشتر راجبش فکر کنی هلیا.

مادر دوتا بچه بودن خیلی شیرینه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
آره سقط خیلی عوارض روحی و جسمی زیادی داره کاش یکم بیشتر راجبش فکر کنی هلیا. مادر دوتا بچه بودن خیل ...

گلبرگ دیگه تجربه داره . اونم تو شرایط خیلیییی بدتری که بچش فقط پنج ماهش بود . هم از نظر جسمی هم روحی هنوز زایمانشو هم فراموش نکرده بود ولی خدارو شکر کارینو نگه داشت . الان دخمل خوشگلشو میبینه کیف میکنه . عزیزم یکم بیشتر فک کن 🤗🤗

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

هلیا اگه بندازیش مطمئن باش تا آخر عمرت حسرتشو میخوری😔

دروغ چرا منم اون موقع که دومی رو فهمیدم باردارم از این افکارشیطانی زیاد میاند تو سرم که برم بندازمش حتی به شوهرم گفتم قرص بگیره . ولی بازم دلم نیومد . دیدم اونم درسته هنوز هیچیش تشکیل نشده ولی اونم مثل کیانه اونم بچمه ... 

یه حرفی تو سایت دیدم  خیلی روم تاثیرگذار بود. گفت سقط جنین مثل این میمونه که همون بچه ای که داری و که مثلا ۲ سالشه رو با دستات خودت بکشی. دلشو داری؟!هیچ فرقی نمیکنن چون جفتشون از تو هستن. 

سلام مامان خوشگلا خوبين؟

چه خبرا ؟؟؟

بچه هاي خوشگلتون خوبن؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام بچه ها خوبین؟ وروجک ها خوبن ایشاالله؟ دوست جونیا من یه مشکلی واسم پیش اومده دیروز بی بی چک گرفت ...

هليا جونم چرا سقط عزيزم؟؟؟

منم مثل مرمر با اينكه تصميمم تك فرزنديه ولي اگه ناخواسته بشم حتما نگهش ميدارم چون بچمه از منه

ديگه الانكه شدي نگهش دار

انشاءالله بتوني بهترين تصميمو بگيري

فقط بدون اون بچه تنها پناهش تويي كه مادرشي

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

گلبرگ مرمر چطور مطورين؟

دلم براتون تنگ شده😍😍😍

منم پسريو از پوشك گرفتم الحمدلله 

به قراري كه با پسر گذاشته بودم كه بعد از ٢ سالو نيم بگيرمش عمل كرديم و خداروشكر سخت نبود 

بگم يه كم اندر حكايت پوشك گرفتن آقا صدرااااا

روز اول بهش گفتم مامان جان جيش داشتي به من بگو با قطار ميريم ايستگاه دستشويي 

حالا پسري از اين بازي خوشش اومد تند تند ميومد ميگفت ماااامااااان جيش دارم 

شايد تو يه روز بالاي ده يازده بار رفتيم دستشويي

حالا نداشتا الكي ميگفت 

بعد مينشست اونجا ميگفت جييييييشششش بياااااا

بعد يه نگاه به من ميكرد ميگفت نمياااااد نميدونم چرا😅😅😅

بچم خودش تو كار جيشش مونده بود😅😂

خلاصه اينقد اين چندوقت خنديدم سر  اين پوشك گرفتن روحم شاد شده😅😁😆

گلبرگ مرمر چطور مطورين؟ دلم براتون تنگ شده😍😍😍

سلام زهرا جونم 

فدات ما خوبیم 

منم دلم واستون تنگیده بود یه مدت نت نداشتم الان گرفتم بدو بدو اومدم اینجا😆

منم پسريو از پوشك گرفتم الحمدلله  به قراري كه با پسر گذاشته بودم كه بعد از ٢ سالو نيم بگيرمش ع ...

ای جان ایستگاه دسشویی😅

زهرا بنظرم تو سن خیلی خوبی شروع کردیم . 

چون منم راضی ام و کیان کاملا همکاری میکنه باهام . کلی تشویقش میکنم . 

راستی شما ها هم شبا پوشک میکنید دیگه؟ 

کیانم جدیدا زیاد الکی میگه جیش بعد یه جوری دستشو میگیره رو اون قسمت که من میگم الان میریزه ... سریع میبرمش بعد وایمیسه تو روشویی آب بازی😑 

ای جان ایستگاه دسشویی😅 زهرا بنظرم تو سن خیلی خوبی شروع کردیم .  چون منم راضی ام و کیان کاملا ...

اره گلبرگ منم راضيم خداروشكر

منم گلبرگ همش تشويق ميكنم ولي صدرا براش جا افتاده تشويق يني جايزه 

تا جيش ميكنه ميگه تمووووم شد جايززززههه بعد هورا ميكشه😒😒

جديدا جايزه هام شده بستني ديگه پول نداريم😁😅😅

کیانم جدیدا زیاد الکی میگه جیش بعد یه جوری دستشو میگیره رو اون قسمت که من میگم الان میریزه ... سریع ...

اره عشقم من شبا پوشك ميكنم ولي تا صبح خشكه 

قبلا خيلي جيش ميكرد ولي برام جالبه الان نه

وااااي گلبرگ صدرا هم همينه دستشو ميگيره بعد ميگه ماااماان نريزهههههه بعد خودش ميدوئه تو دستشويي يه كم ميشينه بعد ميگه نمياد بلند ميشه آب بازي😒😏

اره گلبرگ منم راضيم خداروشكر منم گلبرگ همش تشويق ميكنم ولي صدرا براش جا افتاده تشويق يني جايزه  ...

کیان جایزش اینه واسش دست بزنم😅😅😅😅

بعد باباش که میاد خونه بهش میگم کیان خودش میره دسشویی و اونم واسش دست میزنه و بچم کلی ذوق میکنه😅😅😅😅😅😅

چندباری امتحان کردم کارین رو هم از پوشک بگیرم که دیگه تموم شه بره ولی همکاری نکرد منم بیخیال شدم واسه کارینو.