2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516523 بازدید | 37241 پست
نه این چه حرفیه عزیزم همیشه بیا تاپیک برا خودته😘بدون تو که نمیشه. ما همه حال روحیمون خوب نیست .کسی ...

مرسی از مهربونیت عزیزم ❤️ میام همیشه.. بعضی وقتا میشه چند روز نیام در اولین فرصت خودمو میرسونم ببینم در چه حالید 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم ❤️ ما خوبیم خداروشکر تو‌ چطوری؟رایان کوچولو‌ خوبه؟ ماشالله باید الان بزرگ شده باشه 🧿نی‌ن ...

سلام الی عزیزم

قربونت

تو خوبی؟ چه میکنی عزیزم؟😘

خداروشکر رایان هم خوبه🥹۱۵ ماهش شده

کلی شیطونه🤣

بچه داری بسیار سخت🫠منی که هی میگفتم فقط بارداری تموم شهههههه🤣دهنم سرویس شد قشنگ😁دیگه الان کم کم دارم به مرحله پذیرش زندگی جدید میرسم🫠

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کیا از امپول سینال اف برای بارداری استفاده کردن؟

دکتر برای من نوشته روی درجه ۲۴ در  روز ۸_۹ در بازو تزریق شود..اما فقط یه امپول بهم داده داروخانه.ینی بهم ندادن یدونه دیگشو یا دو روزش با یه امپول زده میشه ؟

سلام بچه ها کیا از امپول سینال اف برای بارداری استفاده کردن؟دکتر برای من نوشته روی درجه ۲۴ در روز ۸ ...

سلام عزیزم من استفاده نکردم ولی فکر کنم مثل انسولین خودکاری هاست اینا خودش دوز مشخصی داره دقیق نمی‌دونم چنده ولی برای هر بار استفاده باید درجه اش رو بذاری روی میزانی که دکتر بهت گفته و تزریق کنی 

و اینکه قویی تر از هاش ام جی و هاش سی جی ایناست 

خیلی ها باهاش مثبت شدن 

انشالله تو هم با همین مثبت میشی 

فقط من شنیدم معمولا توی ناف باید تزریق بشه 

دکتر گفت بزنی به بازوت؟

ایشالله خیلی زود نتیجه میگیری، به تعداد نیست به کیفیته! من اون ماهی که مثبت شدم هم ضخامتم خیلی کم بو ...

خدا کنه برای منم همینجور باشه و بشه واقعا .دکترا هم آدمو بیشتر استرس میدنو میترسونن.بهم گفت چرا آی وی اف نمیکنی گفتم نه شوهرم راصی میشه نه هزینش دارم

خدایی اونم خودش یه پروسه پر استرس و پر دردسریه حتی همونم ۱۰۰ درصد نیست.

همینجور ادامه میدم با دارو نشد باز ای یو ای میکنم 

هر ماه نامید تر میشم وقتی نمیشه.بعصی وقتا میگم فکر نکنم هیچ وقت رنگ بچمو ببینم.از وقتی خواهرم رفته بیشتر به بچه نیاز دارم😔

سلام دوستان یک سوال ۴روز قبل موعد ممکنه بی بی چک مثبت بشه میشه؟؟🙃

اگر لقاح زود تشکیل شده باشه امکانش هست تست بزن مثبت شد یا هاله داشت فرداش یا پس فرداش باز تست بزن

نکنه خبراییه؟🤭

من ۹ روز دیگه موعدمه از الان تو وسوسه آزمایش و بی بی چک افتادم 🤣خدا رحم کنه کسی دیگه رو نداریم موعد ...

چرا شاهپرک نزدیک به موعده.

انقد تو فکرش نباش ک اگه خدایی نکرده منفی شد کلی ناراحت بشی 

ولی انشالله ک مثبت بیای انشاللهههههه😍

اگر لقاح زود تشکیل شده باشه امکانش هست تست بزن مثبت شد یا هاله داشت فرداش یا پس فرداش باز تست بزننکن ...

صبح تست گذاشتم هاله انداخت اما اصلا جدیش نگرفتم از بس پریود میشم بعد بی بی چک دیگه خندم میگیره🤣🤣🤣🤣🤣مامانم که میگه تو چقد پریود میشی🤣🤣🤣

صبح تست گذاشتم هاله انداخت اما اصلا جدیش نگرفتم از بس پریود میشم بعد بی بی چک دیگه خندم میگیره🤣🤣🤣 ...

انشاالله که این ماه دیگه پریود نشی ❤️❤️

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40