2777
2789

دوستان من الان بین این دوتا مرحله ام یعنی خاستگاری انجام شده خب ولی هنوز نامزدی نکردیم ی چن مدت دیگه میکنیم بعد من نمیدونم باید الان یا بعد نامزدی تا چ حد باهاش راحت باشم میگیرید ک چی میگم😁

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد نامزدی ک راحت راحت ولی قبلش در حد دست و بغل و 😐بستگی به اعتقادات و خانواده داره منظورم خانواده ...

دوتامون خانواده عادی داریم ولی من الان قبل نامزدی حتی دست و بغل هم انجام ندادم بعد حرصش میگیره بنده خدا😂😂 میخوام دست و بغل بزارم برا نامزدی بوچ موچ رو بزارم عقد ولی بنظرم خیلی کند پیش میرم مگ ن؟

ما بعد خواستگاری یواشکی می‌رفتیم بیرون تا تو اون مدت من بابام رو راضی کنم برا ازدواج چون مخالف بود 

انقد راحت بودیم همش کبود بودم 🤣 مادربزرگم فکر کرده بود بابام کتکم زده هی بیچاره رو نفرینش میکرد چرا این دخترو اینطوری کتک زدی 🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من هر کاری گفتم تو عمل ب تاپیکامم توجه نکن بد اموزی دارهب معنای واقعی کلمه ریدم ولی آب قطعه😐

چیبگم والا تاپیک هاتو نگاه کردم چیز خاصی نبود ک

ما بعد خواستگاری یواشکی می‌رفتیم بیرون تا تو اون مدت من بابام رو راضی کنم برا ازدواج چون مخالف بود ا ...

وای خدایاا😂😂😂😂

دوتامون خانواده عادی داریم ولی من الان قبل نامزدی حتی دست و بغل هم انجام ندادم بعد حرصش میگیره بنده ...

ن قبل نامزدی منظورم قبل صیقع و عقد رسمی اجازه هر راحتی رو بهش نده ؛؛ یواش یواش پیش برو بعد نامزدی شل کن 😂مثلا یهو تو روز اول بغل و ماچ و دست و ... نباشه ولی ب مرور راحت باشید چ اشکالی داره راستی سعی کن یکم دوران دوستی و آشنایی رو لف بده سریع عقد نکن

ن قبل نامزدی منظورم قبل صیقع و عقد رسمی اجازه هر راحتی رو بهش نده ؛؛ یواش یواش پیش برو بعد نامزدی شل ...

اره دوران نامزدیمون قرارع دو سه سالی باشه

مامانم خبر داشت بیرون میریم میگفت انگار با دمپایی زدن تو دهنت انقد لبات پف کردن 🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا طوری ک تعریف میکنی انگار خانواده منو میگی مامانم میدونم این چیزا رو بفهمه بعدا راحته ولی بابامم یخورده ناراضیه😂

ن قبل نامزدی منظورم قبل صیقع و عقد رسمی اجازه هر راحتی رو بهش نده ؛؛ یواش یواش پیش برو بعد نامزدی شل ...

اه ولی کار خودشو کرد قبل نامزدی حیفففف 😑😂

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍