دوستان من الان بین این دوتا مرحله ام یعنی خاستگاری انجام شده خب ولی هنوز نامزدی نکردیم ی چن مدت دیگه میکنیم بعد من نمیدونم باید الان یا بعد نامزدی تا چ حد باهاش راحت باشم میگیرید ک چی میگم😁
بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد نامزدی ک راحت راحت ولی قبلش در حد دست و بغل و 😐بستگی به اعتقادات و خانواده داره منظورم خانواده ...
دوتامون خانواده عادی داریم ولی من الان قبل نامزدی حتی دست و بغل هم انجام ندادم بعد حرصش میگیره بنده خدا😂😂 میخوام دست و بغل بزارم برا نامزدی بوچ موچ رو بزارم عقد ولی بنظرم خیلی کند پیش میرم مگ ن؟
بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
دوتامون خانواده عادی داریم ولی من الان قبل نامزدی حتی دست و بغل هم انجام ندادم بعد حرصش میگیره بنده ...
ن قبل نامزدی منظورم قبل صیقع و عقد رسمی اجازه هر راحتی رو بهش نده ؛؛ یواش یواش پیش برو بعد نامزدی شل کن 😂مثلا یهو تو روز اول بغل و ماچ و دست و ... نباشه ولی ب مرور راحت باشید چ اشکالی داره راستی سعی کن یکم دوران دوستی و آشنایی رو لف بده سریع عقد نکن