2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516677 بازدید | 37246 پست
سلام برهمگی چقدر این تاپیک خوبه🌻🌻

سلام عزیزم ❤️ خوش اومدی 😍 آره خداروشکر با وجود بچه‌ها تاپیک خوبیه، کلی دوست مهربون اینجان ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من هیچی نمیدم فعلا، دیشب یکم اذیتم کرد فکرکنم نفخ داشت

زیر بیست روز فک کنم نباید چیزی بدی منم بعداز بیست روز دادم چون اون موقع دیگه دل درد میاد سراغشون

فعلا خودت غذاهای سنگینو نفاخ نخور بعداز شیردهی هم باد گلوشو بگیر دمنوش نعنا رازیانه بخور 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی حال و حوصله‌م ردیف نیست ببخشید کمتر میام 🥲به زودی دوباره هرروز میام پیشتون ❤️یکم بهترشم... ...

الی جون چیشده نبینم بی حوصله ای

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
زیر بیست روز فک کنم نباید چیزی بدی منم بعداز بیست روز دادم چون اون موقع دیگه دل درد میاد سراغشونفعلا ...

اها ممنون عزیزم، رازیانه میگم همسرم بخره

آره میگیرم بعد شیردادن بهش

سلام عزیزم ❤️ خوش اومدی 😍 آره خداروشکر با وجود بچه‌ها تاپیک خوبیه، کلی دوست مهربون اینجان ✨

سلام الی جان 😍من از اولین صفحه ی تاپیک را خواندم 

اوایل برای پیدا کردن جواب سوالاتم بود اما رفته رفته انگار به این تاپیک وابسته شدم 😁

امیدوارم الی جان حال روحیت کاملا بهتر بشه 🌻🌻

برای بقیه دوستانم آرزوی حال خوب و نتایج مثبت دارم🥹

الی جون چیشده نبینم بی حوصله ای

خوبم عزیزم ❤️ بعضی وقتا آدم حوصله‌ش نمیاد بیاد نت 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا صمیمیتی که در این تاپیک هست بسیار قشنگه

اره خداروشکر دوستای خیلی خوبی اینجان... پر از محبت و انرژی مثبت ❤️

سلام الی جان 😍من از اولین صفحه ی تاپیک را خواندم اوایل برای پیدا کردن جواب سوالاتم بود اما رفته رفت ...

چه خوب یه دوس جدید دیگه بهمون اضافه شده ❤️

ممنون ازتون ✨🌹

سلاممممممم بچه ها 🥹خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟

دلم براتون خیلی تنگ شده❤️

تبریک میگم به بچه هایی که مامان شدن🥹❤️

ان شالله ما بقی هم بزودی مامان بشن😍❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلاممممممم بچه ها 🥹خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟دلم براتون خیلی تنگ شده❤️تبریک میگم به بچه هایی که مامان ش ...

سلام عزیزم ❤️ ما خوبیم خداروشکر تو‌ چطوری؟

رایان کوچولو‌ خوبه؟ ماشالله باید الان بزرگ شده باشه 🧿

نی‌نی‌داری چطوره؟ همه چی خوبی؟

چه خوب که سر زدی بهمون ✨

بعد این همه میشه نمیشه 🥲ایشالله خیلی زود مثبت میشی ❤️

امیدم به خداست

فعلا که امروز روز سوم رفتم دکتر گفت سمت راستت دوتا چپ چیزی نگفت

و ذخیرمم خیلی پایینه😥دارو هامو بیشتر کرد

من خیلی حال و حوصله‌م ردیف نیست ببخشید کمتر میام 🥲به زودی دوباره هرروز میام پیشتون ❤️یکم بهترشم... ...

نه این چه حرفیه عزیزم 

همیشه بیا تاپیک برا خودته😘

بدون تو که نمیشه. ما همه حال روحیمون خوب نیست .

کسی ناراحت نمیشه گلم اینجور نگو

امیدوارم مثبت به مثبت بیان اعلام کنن خوشحال شیم واقعا❤️

امیدم به خداستفعلا که امروز روز سوم رفتم دکتر گفت سمت راستت دوتا چپ چیزی نگفتو ذخیرمم خیلی پایینه😥د ...

ایشالله خیلی زود نتیجه میگیری، به تعداد نیست به کیفیته! من اون ماهی که مثبت شدم هم ضخامتم خیلی کم بود چون قبلش کورتاژ شده بودم، هم تخمکم کوچیک بود به دونه‌م داشتم، کلا من یه دونه فولی بالغ دارم همیشه با دارو اینا به زور شاید دوتا بشه اونم باز یکیش بالغ میشه همیشه، اما همون گرفت... اصلا به این چیزا توجه نکن بخواد بگیره با به دونه هم میگیره، ذخیره تخمک هم من شنیدم وقتی پایینه میگن سریع باردار شید تا تموم نشده، برای کسایی که مجردن یا قصد بارداری تا چندسال آینده ندارن دکترا تاکیید میکنن که سریع باردار شن شما که تو پروسه بارداری‌ای ذخیره تاثیری نداره، وقتی دوتا فولی داشتی با دارو بیشترم میشه، ایشالله زودی نتیجه میگیری خیالت راحت میشه ❤️