یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امیدم به خداستفعلا که امروز روز سوم رفتم دکتر گفت سمت راستت دوتا چپ چیزی نگفتو ذخیرمم خیلی پایینه😥د ...
ایشالله خیلی زود نتیجه میگیری، به تعداد نیست به کیفیته! من اون ماهی که مثبت شدم هم ضخامتم خیلی کم بود چون قبلش کورتاژ شده بودم، هم تخمکم کوچیک بود به دونهم داشتم، کلا من یه دونه فولی بالغ دارم همیشه با دارو اینا به زور شاید دوتا بشه اونم باز یکیش بالغ میشه همیشه، اما همون گرفت... اصلا به این چیزا توجه نکن بخواد بگیره با به دونه هم میگیره، ذخیره تخمک هم من شنیدم وقتی پایینه میگن سریع باردار شید تا تموم نشده، برای کسایی که مجردن یا قصد بارداری تا چندسال آینده ندارن دکترا تاکیید میکنن که سریع باردار شن شما که تو پروسه بارداریای ذخیره تاثیری نداره، وقتی دوتا فولی داشتی با دارو بیشترم میشه، ایشالله زودی نتیجه میگیری خیالت راحت میشه ❤️
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱