2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520659 بازدید | 37359 پست
الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ...

عزیزمممم ♥️ به به مبارک باشه 😍😍😍

ایشالله به سلامتی و خوشی بغل بگیریش ✨

ایشالله فردا هم سونو عالی باشه و تا آخرش همه چی عالی پیش بره 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان واسه منم دعاکنید شوهرم راضی بشه منم دومی بیارم.خیلی ارزو دارم دومی بیارم بچمم هی میگه ...

سلام عزیزم ♥️ ایشالله شرایطتون جور بشه و دوباره مامان بشی 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ان شالله. واسم دعاکن تا عید دامنم دوباره سبز بشه.

الهی آمین ✨

الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ...

الهی شکر عزیزم انشالله ک سونوتم خوبه‌‌..برای ما هم دعا کن طعم مامان شدنو بچشیم

سلام عزیزم ♥️ سلامتی... من هیچ منتظر 🥲میگرنامم شدید شده نمیدونم بخوام اقدام کدوم چه به روزم میاد، د ...

سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟

ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!

انشالله ک هر چ زودتر بهبود پیدا کنی و خبر مثبت شدنتو همینجا اعلام کنی عزیزم

منم سلامتی تازه پری تموم شده.منتظرم چند روز دیگه برم سونو ببینم کیسته اب شده  ک اقدام کنم

بهت تبریک میگم امیدوارم بسلامتی این دوران رو طی کنی

رفتی سونوگرافی؟

سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!انشالله ک هر چ زودتر ...

نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغول‌تر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم نمیشه!

به سلامتی برو ایشالله کامل برطرف شده 😍 

بعدش بری برای اقدام و با نتیجه مثبت بیای 😍

نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغول‌تر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم ...

الهی امین عزیزم خدا از زبونت بشنوه😘🙏🏻

منم همسرم یه جورایی شبیه شماس ولی میگه میگرن نیس

دکترم رفت بهش چند تای قرص داد بهتر شد اما کامل نه

یهو بخاطر یه سری مسائل و استرس و چیزای دیگه سردرد میگیره باید بخوابه فقط تا خوب بشه