2777
2789
عنوان

اگه آدم بدی باشیم چقدر احتمال داره که

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست

اهل بیت خیلی کریم و مهربانن و دشمنانشون رو هم از رحمت و مهربانیشون محروم نمیکنن چی برسه به دوستانشون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅😅بخدا به پولش نیستپولشو هم داریمنمیطلبهقبلا تا گریه میکردم و دلتنگ حرم میشدم فوری قسمتم میشدا ...

ازت انتظار نداشته یا قراره مدت دوری بیشتر بشه دلت زلال تر بشه بعد بری پیشش 

😅😅😅😅بخدا به پولش نیستپولشو هم داریمنمیطلبهقبلا تا گریه میکردم و دلتنگ حرم میشدم فوری قسمتم میشدا ...

ببین اصن مهم نیست چی پیش میاد چه مانعی داری شده پیاده اصن سینه خیز برو پولشم که میگی داری یه چند روز بچه ایی چیزی داری بده مادرت تو خونه اش نگه داره برو زود مثلا سه روزه برگرد 

ببین اصن مهم نیست چی پیش میاد چه مانعی داری شده پیاده اصن سینه خیز برو پولشم که میگی داری یه چند روز ...

اونقدر تو این سه سال التماس کردم بچه هامم دلشون میخاد آخه

دخترم 7 سالشه میگه امام رضا منو دوست نداره صدام نمیکنه دوستم رفت مشهد من نه

پسر 4 ساله م هی میگه امام رضا صدامون کن بیاییم مشهد

داشت قسمت میشد که با دخترم برم ولی بخاطر پسرم نشد

گفتم اونم عاشق حرم و امام رضاست انصاف نیست نبرمش

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

محب نیستیم حتی منو و برادرم بی اعتقادیم و می خوایم توسل کنیم چون کم اوردیم :)

همینکه میخواین توسل کنین یعنی اعتقاد دارین. اگه اعتقاد نداشتین که توسل نمیکردین!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اینطوری باشه که من پنج ساله حرم نرفتم. دعا کنین هممون طلبیده بشیم.

اونقدر تو این سه سال التماس کردم بچه هامم دلشون میخاد آخهدخترم 7 سالشه میگه امام رضا منو دوست نداره ...

ببین مگه میشه خدا خواسته ایی رو به دل کسی بندازه ولی توانایی انجامشو بهش نده ؟ باور کن به دلت افتاده که بری توانایی رفتنو داری یه چند روز اجازه بچها رو از مدرسه بگیر شوهرت اجازه نداد بگو میرم نفرینت میکنماااا شاید بترسه مگه کسی جرعت داره جلوی کسی میخواد بره حرم رو بگیره ببین  معلم بچتم اجازه نداد مهم نیست تو دست بچها رو بگیر و ببر حالا انگار تو مدرسه بهشون چی یاد میدن که خودت بلد نیستی بهشون یاد بدی 

ببین مگه میشه خدا خواسته ایی رو به دل کسی بندازه ولی توانایی انجامشو بهش نده ؟ باور کن به دلت افتاده ...

اصلا مدرسه مهم نیست

شوهرمم که ولش کنی میگه صبر کن ماشینو شاسی بلند کنم که مادر پدرشم ببره و من اصلا نفهمم مشهد چی شد

راست میگی 

باید دست دوتاشونم خودم بگیرم و برم

اینطوری باشه که من پنج ساله حرم نرفتم. دعا کنین هممون طلبیده بشیم.

ان شاءالله به همین زودی قسمت جفتمون میشه و میریم و روحمون یه ریست میشه اساسی

ان شاءالله به همین زودی قسمت جفتمون میشه و میریم و روحمون یه ریست میشه اساسی

الهی آمین. منو دوستم و همه مشتاقانتون و محبانتون رو بطلبید بیاییم حرمتون.