2777
2789

اول مواد تهچینو میریزم توی پلو پز بعدم برنج خیس کرده میریزم  بعد که آبش کشیده شد روش مرغ میچینم و برنج آبکش شده میریزم میزارم دم بکشه  از تهچین خمیر با برنج له شده متنفرم اینطوری تهچین هم قالبی و دورنگ میشه هم دون میشه 

توی زعفرونش به هیچ وجه خساست نکن

حتما زرشک تفت داده شده توی کره ویکم شکر رو توی غذات استفاده کن

از پیاز سرخ شده طلایی شده هم استفاده کن و مرغت رو به همراه پیازت تفت بده! دیگه خیلی بعیده خوشمزه نشه! من قیمه هام بیسته، ولی یبار برای مهمونام هم قیمه هم ته چین درست کردم، خودشونو با ته چین خفه کردن، دیگه جایی برای قیمه نداشتن! اینجوری هم نبود که بگی قیمه رو دوس نداشتنا،چون اصلا تست نکردن قبل از اینکه با ته چین سیر بشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی ک تخم مرغ و ماست و روغن و زعفران و ترکیب کردی یک آی  دو قاشق غذا خوری آبلیمو بزن 

ب مواد گوشتی 1/2 حبه سیر بزن کاری و زعفران و فلفل سیاه 

ترجیحا مرغ استفاده کن اونم ریش ریش

ماستت شل و شیرین نباشه ترجیحا چکیده 

زرشک و با پودر قند تفت بده اما ن خیلی 

زعفرون هم کم استفاده نکن 

حواست باشه برنج و زود برداری شفته نشه  

توی زعفرونش به هیچ وجه خساست نکنحتما زرشک تفت داده شده توی کره ویکم شکر رو توی غذات استفاده کناز پیا ...

من میخام یک و نیم پیمانه برنج بریزم . تخم مرغ چند تا بزنم . روغن چقدر 

من میخام یک و نیم پیمانه برنج بریزم . تخم مرغ چند تا بزنم . روغن چقدر

ببین من کمترین مقداری که درست کردم سه پیمانست که از یدونه تخم مرغ کامل با سه تا زرده استفاده کردم! پیمانتو کلا رند کن تا بتونی نسبتهارو راحت تر متوجه بشی

۱۱۰ تابازدید کننده یکیشم نبود بگه .عزیزم واسه هرنفری یه تخم مرغ یه قاشق ماست مثلا شما الان باید یه تخم مرغ یه زرده بزنی واسه دونفرتون شما که یک پیمانه ونیم ولی بازم میتونی دقیقش ونت بزنی میاد

۱۱۰ تابازدید کننده یکیشم نبود بگه .عزیزم واسه هرنفری یه تخم مرغ یه قاشق ماست مثلا شما الان باید یه ت ...

هم  اون ۲ پیمانه درست میکنم . دوتا تخم مرغ میزنم ۲ قاشق ماست درستهد

اندازه هاش چقدر بزنم برای ۲ نفر

برای دوتا پیمانه دو سوم لیوان ماست غلیظ

یه تخم مرغ با دو تا زرده

زرشک 3 قاشق کافیه به نظرم

دو سوم سینه مرغ

پیاز یدونه(کوچیک یا خیلی بزرگ نباشه)

کره 20 گرم

روغن مایع از یک چهارمه لیوان یکم بیشتر بشه ولی به نصف لیوان نرسه چون پیازاتم روغن داره

ادویت هم بهتره نمک فلفل و زرد چوبه باشه، فووووووقش یکم ادویه کاری بهش اضافه کن!