2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520308 بازدید | 37349 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی

من این ماه قرار بود LD مصرف کنم تا از ماه بعدش آمپولای آی وی اف رو استفاده کنم روز ۳۲ دوره قبلیم ۳روز تقریبا لکه بینی تیره رنگ داشتم تموم شد و چون قیلا سابقه عقب انداختن واکه بنی داشتم بی بی چک نذاشتم تا اینکه روز ۴۲ دوره قبلیم که خونریزی معمولی پریودی داشتم واز روز سومش ld مصرف کردم وتا۱۴ روز باید بخورم  روز ۱۲دورمه وهمچنان خونریزی دارم به دکترمم که زنگ زدم گفت اگه تاشنبه ادامه داشت بیا سونو میخواستم ببینم که کسی این شرایط رو داشته؟آزمایش وسونو هم حدودا ۲ماه قبل دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط کمی تنبلی تخمدان دارم.

یا ممکنه بارداری پوچ بوده باشه؟ خیلی نگرانم که مشکل جدی پیش نیومده باشه😭

ممنونم

سلام به همگیمن این ماه قرار بود LD مصرف کنم تا از ماه بعدش آمپولای آی وی اف رو استفاده کنم روز ۳۲ دو ...

سلام عزیزم منم ای وی افی بودم این ماه انتقال جنین داشتم قبلش لکه بینی قهوه ای داشتم.. به نظرم تا شنبه صبر کن بعد برو سونو..ولی کلا نگران نباش تو این پروسه آی وی اف این موارد پیش میاد..قبلا از LD استفاده میکردی؟ چون من حساسیت داشتم به من دوفاستون داد 

سلام عزیزم منم ای وی افی بودم این ماه انتقال جنین داشتم قبلش لکه بینی قهوه ای داشتم.. به نظرم تا شنب ...

مرسی عزیزم من یه دوره آل دی مصرف کردم موقع آمپول ها سفر بودم نشد استفاده کنم بعد دوباره گفتن از دوره بعدی‌اش آل دی مصرف کن ودوره بعدش آمپول دو دوره ی‌قبلیم پریودیم کم بود هم تایمش وهم مقدارش حالا انشالله فردا یا پس فردا باید برم پیش دکترم

شما کدوم استانید؟

مرسی عزیزم من یه دوره آل دی مصرف کردم موقع آمپول ها سفر بودم نشد استفاده کنم بعد دوباره گفتن از دوره ...

اره عزیزم حتما برو پیش دکترت که موقع انتقال به مشکل نخوری ولی در کل نگران نباش حل میشه.. من تهرانم 

منم تازه پریودم تموم شد امیدبه خدا میرم واسه اقدام امیدوارم دیگه این ماه بشه. البته تازه آزمایش هورم ...

ایشالله به سلامتی ♥️ مثبت بیای ما هم خوشحال شیم ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم فعلا باید برم برای تخمک کشیبه سلامتی عزیزم❤️

انشانه به سلامتی باشه براتون بعد از تخمک کشی چیزهای شور بخورید که هایپر نشید..سفیده تخم مرغ شور..خیار شور.. اصلا نگران تعداد جنین تشکیل شده هم نباشید یکی با بیست تا جنین هم منفی میشه یکی با سه تا جنین مثبته..ایشاله برای شما خیره🥰

ایشالله به سلامتی ♥️ مثبت بیای ما هم خوشحال شیم ♥️

الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گروه تا پایان سال به ترتیب مثبت شن و از چشم انتظاری در بیان❣️ 

سلام دوستان واسه منم دعاکنید شوهرم راضی بشه  منم دومی بیارم.خیلی ارزو دارم دومی بیارم  بچمم هی میگه نی نی بیار. میخاد بشه 6سالشه ماشالله دلم میسوزه تنهاس. خودمم یک دونه بودم. دعاکنید واسه منم منم تا عید بارداز بشم شوهرم راضی بشه

سلام بچه ها چ خبرا چ کار می‌کنید؟🤗

سلام عزیزم ♥️ سلامتی... من هیچ منتظر 🥲

میگرنامم شدید شده نمیدونم بخوام اقدام کدوم چه به روزم میاد، داروهای هورمونی خیلی اذیتم میکنه، خودت چه خبر؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱