2777
2789

مامانم انگاری بچه اس تا دو نفر آدم میبینه بابت هر چیزی میشینه منو مسخره میکنه 

دیروز با خواهر شوهر رفتم خونشون همینجوری بعد داداشام اذیت میکردن مامانم بهش گفت خیلی اذیت میکنن و سروصدا میکنن اونم گفت تا موقع ای که این بودش این اذیتتون میکرد حالا اونا، نگران نباش اونا هم میرن بعد مامانم گفت آره واقعا دستتون درد نکنه ک بردینش راحت شدیم اونم گفت خاهش میکنم شرمنده که الان آوردمش دلش تنگ شده بود مامانمم گفت عیب نداره یکم دیگه ببرش مثلا اینا رو با خنده میگفتن ولی مطمئن صددرصدی که مامان اون عمرا اینطور بگه مثلا میاد خونمون یا میره جایی دخترش نیاد حاظره نخوره میزاره تو ظرفی چیزی حتی میوه و شیرینی میبره براش

مامانت سادس

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت سادس

مامانم همیشه همینه وقتی میاد خونمون میشینن دوتایی من و مسخره میکنن مثلا اون شروعدمیکنه که این که کاری براتون نمیکرد فقط مزاحم بود با اینکه من تو خونه نهار درست میکردم جارو میزد از داداشام مراقبت میکردم ولی مامانمم میگه آره والا الانم ببخشید اگه مزاحم شماس و اینا رو به شوخی میگن 

مامانت خیلی ناآگاهه سعی کن با فامیل شوهر خونش نری.

این حرفا شاید شوخی باشه ولی فردا یه مساله ای پیش بیاد همینا رو میزنن تو سرت که مادرت هم میخواست ازت راحت شه دادت به ما و عروس ما شدی.

واقعا نمیدونم چرا بعضی وقتا دلمون میخواد فقط حرف بزنیم خب حرف نداری دهنتو ببند. سکوت خیلی چیز خوبیه.

شوخیش هم قشنگ نیستاز خدا ما میخوام ما مثل مامانامون ساده و نااگاه نباشیم

من برعکسه مامانم هر حرفی رو جایی نمیزنه ولی من ذاتا گاهی وقتا توی دوست داشتن اطرافیانم ساده گونست رفتارم باید یاد گرفت 

امتحان دارم ساعت ۱ ولی هی داشتم می‌نوشتم ولی مغزم سمت این اتفاق بود گفتم به یکی بگم ک راحت شم

خوب کردی نوشتی که تو ذهنت خلوتشه انشالله با موفقیت امتحانشو میدی یه تند خوانی کن کتابو با تمرکز بیشتر مامان رو نمیشه رفتارشو تغییر بدی ولی درسه میشه نیم نمره تغییرش داد 

من برعکسه مامانم هر حرفی رو جایی نمیزنه ولی من ذاتا گاهی وقتا توی دوست داشتن اطرافیانم ساده گونست رف ...

آفرین مامانت دانا و عاقله.خیلی خوبه سنجیده رفتار کردن.

بعضی وقتا سادگی زیاد دیگه اسمش سادگی نیست نادونی و نا آگاهیه.

آفرین مامانت دانا و عاقله.خیلی خوبه سنجیده رفتار کردن.بعضی وقتا سادگی زیاد دیگه اسمش سادگی نیست نادو ...

قبول دارم من خودم بعضی وقتا از سر بی تجربگی چیزی رو توضیح دادم بعدش خودمو سرزنش میکنم و میگم ای کاش اون لحظه واکنش نشون نمیدادم آدم با تجربیاتشون که یاد میگیره و به بلوغ فکری میرسه آدم که از شکم مادر بالغ ذهنی نیست