2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519498 بازدید | 37306 پست
بچه ها من یازده روز هست که انتقال جنین دادم و سه روز هست لکه بینی قهوه ای دارم خواهش میکنم برام دعا ...

ایشالله با خبرای خوش بیای و این لکه‌بینی هم نشونه لانه‌گزینی و موفقیت انتقالت باشه، امید به خدا به سلامت بگذرونی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله با خبرای خوش بیای و این لکه‌بینی هم نشونه لانه‌گزینی و موفقیت انتقالت باشه، امید به خدا به س ...

امید به خدا..ممنونم الی جان..شیاف و آمپول پروژسترون زیاد کرده ایشاله جواب بده😘 امان از این اسپرم های خسته😄

بچه ها من یازده روز هست که انتقال جنین دادم و سه روز هست لکه بینی قهوه ای دارم خواهش میکنم برام دعا ...

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره به خودت استرس نده که از همه چیز بدتره

بچه ها امروز روز سوم پریودم هست میخوام برم آزمایش هورمون بدم باید ناشتا باشم؟

اره ..ولی آب بخور زیاد تا رگت ک پیدا نمیشه پیدا بشه .ازماش هورمونی من دوبار دادم شرایط داره باید رعایت کرد قبل انجام دادنش

امشب پری اومد و سلام به بیست ویک ماهگی😔

خدا بزرگه عزیزم ناراحت نباش.

بعد از چند روز تاخیر پریود شدی؟

منم امروز پری شدم اما خب خوشحالم چون اقدامی نداشتم و خیلی منتظرش بودم بیاد ۱۰ روز لک و ترشح داشتم فقط

ممنون رفتم دادم و اومدم سه بار خون گرفت ازم چقدر هم گرون شد

چرا ۳ بار؟ برای من یه امپول پر کرد، برای آزمایش ۵ الی ۶ تا هورمون پرولاکتین.قند.هورمون زنانه. مردانه.تیرویید.

چقدر شد مگه؟برای من ۶۰۰ تومن شد

امید به خدا..ممنونم الی جان..شیاف و آمپول پروژسترون زیاد کرده ایشاله جواب بده😘 امان از این اسپرم ها ...

امید به خدا ✨😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱