2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520249 بازدید | 37347 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا صبحتون بخير مرسي بابت پيامهاتون يكي يكي ريپلاي نكردماره حساب كنم حدودي بتارو امروز ١٦٠٠ ش ...

سلام عزیزم ایشالله همه چی به خیر و خوشی میگذره و نی‌نی رو به سلامت بغل میگیری، نگران خارج رحمی هم نباش بتات شبیه خارج رحمیا نیست، من دکتر خودم رو دوس دارم ندا حاجیها، جردنه! چون دکتر خودم اوکیه پیگیر باقی دکترا نشدم احتمالا غرب هم دکترای خوب پیدا شه.

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دخترا صبحتون بخير مرسي بابت پيامهاتون يكي يكي ريپلاي نكردماره حساب كنم حدودي بتارو امروز ١٦٠٠ ش ...

سلام عزیزم منم از دکترم خیلی راضی بودم بهرخ فلک افلاکی مطبش شریعتی روبروی حسینه ارشاد کوچه شمشک

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم ایشالله همه چی به خیر و خوشی میگذره و نی‌نی رو به سلامت بغل میگیری، نگران خارج رحمی هم نب ...

سختمه تا اونجا ترافيكاي تهرانم انقد زياده

ميدوني كدوم بيمارستان سرارين ميكنه؟

عه یعنی با همین ابعاد؟ یا با گذشت زمان بزرگتر شده؟ خیره ایشالله به بهترین نحو بتونی از دستش راحت شی، ...

مرسی عزیزم 😘 من ترسم از اینه تخمدانم اسیب ببینه چون بچه ندارم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
كدوم بيمارستان سزارين ميكنه؟

بیمارستان گاندی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها من یازده روز هست که انتقال جنین دادم و سه روز هست لکه بینی قهوه ای دارم خواهش میکنم برام دعا ...

عزیزم انشالله به سلامتی و میمنت انتقالت موفق بوده و باردار باشی . بسپار به خدا🙏❤🙏

سختمه تا اونجا ترافيكاي تهرانم انقد زيادهميدوني كدوم بيمارستان سرارين ميكنه؟

من خودمم غربم، به ترافیک جردن نمیخوره من از ولیعصر بالای میرداماد میرم 🤭 همیشه بیمارستان تندیس جردن هست، گاهی هم پارسیان سعادت‌آباد میره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱