2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516523 بازدید | 37241 پست
ای جانم عزیزم چقد خوشحالم واس خوشحالیت ایشالا نی نی نازتو سالم بغل کنیش 😍🥺اره منم باید ورزش کنم تغ ...

قربونت برم عزیزم سلامت باشی انشالله😍🙏🏻 

شاید کم‌بیام و کم‌صحبت کنم ولی پیاماتون‌رو میخونم و‌از ته دلم برای همه تون دعا میکنم چون خودم خیلیییی انتظار اذیتم کردو‌درک میکنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
میدونی چیه من ب دکتر گفتم میتنونم اوابوست رو بخورم گفت وا بزار اول تکلیف سقطت معلوم شه بعد 😕 همسرم ...

به نظرم برو حتما پیش یه دکتر دیگه ویزیت شو ببین چی میگه اگه همین حرفو زد که خیالت راحته تشخیصش درسته بعد تصمیم میگیری کدوم دکتر، اما اگه چیز دیگه‌ای گفت، و باز شک کردی برو پیش دکتر سوم! پریناتالوژی بری خوبه چون در وهله اول متخصص زنان هست، ویزیتت میکنه و حتی شاید بیشتر به نفعت باشه چون یکم تخصصی‌تر بررسی میشی، ضرری که نداره! 

من که قرار نبود اقدام کنم دکترم گفت هر روز یه دونه اوابوست خودم، فرتیل‌آید همسرم بخوریم، البته من تنبلیم میاد گذاشتم کنار 🥲 و همسرم به مشکل خورد و داره مصرف میکنه ببینیم جواب آز چی میشه! به نظرم شما هم برو ویزیت شو.. ببین چه چکاپ یا دارویی بهتره مصرف کنی از نظر روحی و جسمی هم حسابی به خودتون برسید تا نتیجه آزمایش آبان همسرت، ایشالله همه چی عالی پیش میره و دکتر تایید میکنه تو اقدامای اول هم مثبت میشی و یه بارداری سالم و بی دردسر قسمتت میشه ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الی جان منم اصن تعجب کردم گفت ۶ ماه . چون مشکل خاصی هم نداشتم نمیدونم البته دکتره کلن خیلی محتاط ...

من جا به جا جواب دادم 🤭

چرا پریناتالوژی به سقط خیلی مربوطه! اصلا تخصصش همینه، اما اینکه به چهار هفته بگن سقط نمیدونم میگن یا نه! حالا برو ضرر نداره محصوصا میگی سخت نوبت گرفتی ببین چی میگه اگه خوشت اومد از حرفاشو تشخیصش و روند درمانی که برات انتخاب کرد ادامه میدی نه‌ام که چیزی رو از دست ندادی میری پیش یکی دیگه، پیش کی میخوای بری؟ کجاست مطبش؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من جا به جا جواب دادم 🤭چرا پریناتالوژی به سقط خیلی مربوطه! اصلا تخصصش همینه، اما اینکه به چهار هفته ...

اره دو هفته دیگ میخوام برم پیش پریناتولوژیست ببینم اون چی میگ متاسفانه من شهرستانم الی جان و دسترسی ب دکترای خوب ندارم یکی دو تا دکتر داره بد نیس ولی انقد شلوغن ک خیلی دیر ب دیر وقت میدن ولی ابن سینا هم همسرم میره اونجا پرونده تشکیل دادیم این سری ابان ماه ک بره منم میرم باهاش اونجا با دکتر انصاری فرد پرونده تشکیل دادم ک سری اخر ک رفتم گفت مشکلی نیس برو همسرت ک درمانش تموم شد بیا واس iui 😕 خیلی تعجب کردم ک چ سریع میرن سراغ روشای اینجوری نه قرصی نه داروی تحریکی هیچی نمیدونم حالا برم اونجا دکترمو عوض کنم یا این ک کلن بیخیال ابن سینا شم و همینجوری با یه دکتر ادامه بدم🤦🏻کلن سردرگممم . از طرفی الان من ک اینجوری شدم یعنی لوله هام سالمه ؟ چون تا حالا عکس رنگی هم ندادم و دکتر تهران هم هیچی نگفت .کاش ادم ب یع دکتر خوب اعتماد داشت همیشه میرفت پیشش

این نیز بگذرد....
اره دو هفته دیگ میخوام برم پیش پریناتولوژیست ببینم اون چی میگ متاسفانه من شهرستانم الی جان و دسترسی ...

شما همین که باردار شدی یعنی لوله هات سالمن!!!قلب بچه تشکیل شده بود؟؟؟؟فکر نکنم اصلا شما سقط به حساب بیایی

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما همین که باردار شدی یعنی لوله هات سالمن!!!قلب بچه تشکیل شده بود؟؟؟؟فکر نکنم اصلا شما سقط به حساب ...

اصلن بع قلب نرسید چهار هفته بودم یعنی ۶ روز تاخیر داشتم ک افتادم خونریزی شدید.

این نیز بگذرد....
اره دو هفته دیگ میخوام برم پیش پریناتولوژیست ببینم اون چی میگ متاسفانه من شهرستانم الی جان و دسترسی ...

اره متاسفانه همینه که میگی.. تا به دکتر خوب پیدا شه آدم دلش آروم نمیشه، مواقعی که نرمال میریم دکتر زنان واقعا فرقی نداره کی باشه اما وقتی سوالی داریم یا مشکلی برامون ویش میاد میبینیم اکثرا خیلی دانش کافی ندارن سردرگم میشیم! خیره ایشالله امیدوارم تا جواب ازمایش همسرت بتونی یه دکتر خوب انتخاب کنی و بری پیشش، تهران راحت میتونی بیای؟ اگه دوس داشتی آبان که با همسرت اومدی یه سر برو پیش محبوبه شیرازی، من یه بار ویزیت رفتم پیشش خود دکترم ارجاعم داد اما خیلی تعریفش رو شنیدم، پریناتالوژیه، خودشم سونو داره برای شما مه از راه دور میاین گزینه ایده‌آلی همه کاراتو تو همون چند ساعت حضور میتونین انجام بدین، اگه دوس داشتی یه نوبت بگیر یه ویزیت شو ببین باهاش ارتباط میگیری! شاید شرایطت رو گفتی ویزیت آنلاین هم قبول کرد دیگه نیای هرماه، هر چندماه اومدی تهران بری پیشش، و اینکه ببین نظرش چیه! یکی از معروفتریناست، وقتم سخت نمیده، شلوغه اما چون خیلی دستیار داره مخصوصا ویزیت اول اصلا معطل نمیکنه!

شما همین که باردار شدی یعنی لوله هات سالمن!!!قلب بچه تشکیل شده بود؟؟؟؟فکر نکنم اصلا شما سقط به حساب ...

منم فکر میکنم اصلا سقط نبوده، اگه زود تست نمیکرد و بعد از چند روز تاخیر به خونریزی میفتاد اصلا متوجه مثبت شدن نمیشد و فکر میکرد پریود شده! تو چهار هفته اتفاقی نیفتاده که همون موعد پریودش بوده با چند روز دیرکرد! سقط زمانیه که اتصال خونی به بدن مادر داشته، قلب داشته یا بزرگ‌تر شده باشه و جنین مشخص باشه! یا مثلا دفع سنگین با دارو یا کورتاژ انجام بشه، که بگن چندین ماه بگذره!! اما چون اطلاعاتم دقیق نیست نمیدونم شاید تو پزشکی به همینم سقط میگن! 🫠

منم امروز بعد از سه روز تاخیر باز پریود شدم 💔 دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 😔 فک کنم قسمت نیست هیچ وقت اتفاق بیوفته

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
اره متاسفانه همینه که میگی.. تا به دکتر خوب پیدا شه آدم دلش آروم نمیشه، مواقعی که نرمال میریم دکتر ز ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتی که خالصانه اشتراک میزاری ایشالا خدا بهترینا رو بزاره سر راهت ، دو هفته دیگ میرم پرینتالوژی اینجا اگ دیدم اوکی نبودم باهاش حتما یه ویزیت میرم پیش محبوبه شیرازی ♥️🙏

این نیز بگذرد....
منم فکر میکنم اصلا سقط نبوده، اگه زود تست نمیکرد و بعد از چند روز تاخیر به خونریزی میفتاد اصلا متوجه ...

اره اگ ازمایش نمیدادم فک میکردم باز عفونتم برگشته که دیر پریود شدم دکترم ک میگفت سقط کردی خودمم شک دارم سقط حساب میشه یا نه اخه بتا ۹۳ بود بعد سریع افت کردم بی بی هامم ک همه بهد ده دقیقه خط مینداخت نمیدونم واقعا انقد پیچیدس این قضیه ک همش یه عالمع سوال بی جواب میاد تو ذهنم

این نیز بگذرد....
منم امروز بعد از سه روز تاخیر باز پریود شدم 💔 دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 😔 فک کنم قسمت نیست هیچ و ...

فدای سرت بسپاریم ب خدا 🥺شما چند وقت شده ک اقدامی؟ همسرت ازمایش داده ؟ همه چیو چک کردی؟ 

این نیز بگذرد....
اره اگ ازمایش نمیدادم فک میکردم باز عفونتم برگشته که دیر پریود شدم دکترم ک میگفت سقط کردی خودمم شک د ...

عزیزم به این اصلا سقط نمیگن میگن بارداری شیمیایی بزنی گوگل  راجع بهش بخون متوجه‌میشی فقط هورمون بارداری بالا میره 

فدای سرت بسپاریم ب خدا 🥺شما چند وقت شده ک اقدامی؟ همسرت ازمایش داده ؟ همه چیو چک کردی؟

من یک سال و نیمه اقدامم . خودم همه چیو چک کردم سه ماه پیش هم عکس رنگی دادم دوتای لوله هام مسدود بود ک با عکس باز شدن . همسرم ازمایش نداده

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
عزیزم به این اصلا سقط نمیگن میگن بارداری شیمیایی بزنی گوگل راجع بهش بخون متوجه‌میشی فقط هورمون بارد ...

خودمم همین فکرو میکنم اما نمیدونم این دکتره چرا ب من گفت سه تا ۶ ماه جلوگیری من اصن حتی ساکم نداشتم یعنی اصن ب اونجاها نکشید😞دلیلش چی میتونه باشه؟ خودم همش فکرم میره سمت اسپرم ضعیف 🤦🏻

این نیز بگذرد....