2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هزینه چقدر شد لیفت با پروتز هر دو رو انجام دادید

نه من مامو پلاستی انجام دادم که میشه کوچک کردن سینه و از پروتز استفاده نمیشه ولی لیفت هم در این عمل همزمان انجام میشه ولی پروتز خیر 

نه من مامو پلاستی انجام دادم که میشه کوچک کردن سینه و از پروتز استفاده نمیشه ولی لیفت هم در این عمل ...

سایز سینه چند بود الان چند شده 

هزینه رو هم لطفا بگو 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
سایز ۱۰۰ بودم به دلیل شیردهی افتادگی هم داشتم ولی الان حدود ۷۵ شده سایزم

خوب خیلی کوچیک نشده؟

نمیشه فقط لیفت کرد؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
خوب خیلی کوچیک نشده؟نمیشه فقط لیفت کرد؟

تفاوتش زمین تا اسمونه از یه سینه افتاده که تا روی ناف میرسید الان یه ۷۵ دخترونه که نیاز به سوتین هم نیست البته فعلا باید گن استفاده کنم

خوب خیلی کوچیک نشده؟نمیشه فقط لیفت کرد؟

در صورتی که سایزتون اکی باشه فقط افتادگی داشته باشه بله اتفاقا یه خانمی اتاق کناری من بود فقط لیفت کرده بود میگفت پروتز هم نذاشتم ولی خیلی تاکید کرده بود سایز سینه خودش باشه فقط لیفت بشه

درست ترین کار زندگیم بود سال ۹۸ انجام دادم و اعتماد بع نفسم هزار برابر شد

فقط یه ترسی که دارم اینه که دوباره مثل قبل بشم دکتر میگفت نمیشه ولی من میگم با اضافه وزن یا بالا رفتن سن دوباره مثل قبل نشم

وااااقعا فقط ماها که همدردیم متوجه میشیم چه لطفی در حق خودمون کردیم

الان سینتون تحت شوک جراحی خیلی سفت و بالاست بعد از سه ماه یکم شل و افتاده میشه ولی باز هم قابل مقایسه نیست با قبلش

وای گردن درد شونه درد سوتین های تنگ خفه کننده اصلا یادش میفتم گریم میگیره

همیشه بعد از نیم ساعت مثلا ظرف شستن درد شونه و مهره های کمرم شروع میشه خدارو هزاران بار شاکرم کلا اون دردا ناپدید شدن