2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516403 بازدید | 37239 پست

تازه این دکتره ک پیشش میرم تا فهمید ابن سینا میره همسرم گفت وا اصن اونجا بدرد نمیخوره که همه پارامتر های اسپرم رو ضعیف میزنه 😕😕😕😕واقعا نمیدونم حرف کیو باور کنم دیگ🤦🏻

این نیز بگذرد....
من یک سال و نیمه اقدامم . خودم همه چیو چک کردم سه ماه پیش هم عکس رنگی دادم دوتای لوله هام مسدود بود ...

ببین تو اولین فرصت همسرتو بفرست ازمایش بده خیلی مهمه این قضیه دست کم نگیرش

این نیز بگذرد....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین تو اولین فرصت همسرتو بفرست ازمایش بده خیلی مهمه این قضیه دست کم نگیرش

اره احتمالن این هفته بره ازمایش بده همسرم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
منم امروز بعد از سه روز تاخیر باز پریود شدم 💔 دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 😔 فک کنم قسمت نیست هیچ و ...

الهی عزیزم میدونم خیلی حس بدیه کلی آدم امیدوار میشه بعدش ضدحال میخوره

چاره ای نداریم جز صبوری ایشالا که خدا قسمتمون کنه 

حتما حتما همسرت بره آزمایش

برا من مشکلم همسرمه دارو میخوره

شما حتما پیگیری کن

اصلن بع قلب نرسید چهار هفته بودم یعنی ۶ روز تاخیر داشتم ک افتادم خونریزی شدید.

عزیزم من قبلا هم گفتم بهت

شما سقط حساب نمیشی 

بارداری شیمیایی بوده

این یعنی اینکه لوله ها سالمن شکرخدا 

علت اصلیش میتونه اسپرم ضعیف باشه 

اگه هم اسپرم ایرادی نداشته باشه میشه تخمک ضعیف 

ولی اکثرا میگن اسپرم ضعیف باعث این بارداری میشه 

خودمم همین فکرو میکنم اما نمیدونم این دکتره چرا ب من گفت سه تا ۶ ماه جلوگیری من اصن حتی ساکم نداشتم ...

شما اصلا ساک بارداری هم نداشتی!!!!اصلا سقط حساب نمیشه.به نظرم از یه دکتر دیگه هم مشورت بگیر حتما

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه این دکتره ک پیشش میرم تا فهمید ابن سینا میره همسرم گفت وا اصن اونجا بدرد نمیخوره که همه پارامتر ...

من اینو از دو تا دکتر معتبر شندیم که ازمایش اسپرم رو اصلا تو مراکز ناباروری ندیدن!!!!!!چون جواب ازمایشها درست و دقیقت نیست،به نظرم یه ازمایشگاه معتبر نزدیکتون تکرارش کنین

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم میدونم خیلی حس بدیه کلی آدم امیدوار میشه بعدش ضدحال میخورهچاره ای نداریم جز صبوری ایشالا ...

ان شاالله خدا ب انتظار ما هم پایان بده . هر ماه ک میگذره بیشتر داغون میشم واقن نمیدونم باید چیکار کنم . باشه حتمن عزیزم قول داده این ماه باهام بیاد دکتر 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

بچه ها من امروز موعدم بود 

ولی هنوز خبری از پری نیست 🥺خیلی سردرگمم 

باید یه چند روزیم صبر کنم به نظرم چون تنبلی دارم 

البته اگر بتونم صبر کنم 

اگر بازم خبری نشد میرم سراغ بی بی چک 

منم امروز بعد از سه روز تاخیر باز پریود شدم 💔 دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 😔 فک کنم قسمت نیست هیچ و ...

🥲 چی بگم عزیزم میدونم خیلی سخته امید به خدا یه روزی به همین زودیا مثبت میشی، اقدام همینه معلوم‌ نمیکنه بعد چند وقت نتیجه بده! بعضیا چند ماه بعضیا چند سال طول میکشه! و طبیعی‌ترین مسئله همین ناامیدی و انتظار آزاردهنده‌شه، ولی چاره چیه اینم طبیعت ما خانوماست باید باهاش کنار بیاییم، ایشالله که مسیرمون طولانی نشه و زودی مامان شیم ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی عزیزم از اطلاعاتی که خالصانه اشتراک میزاری ایشالا خدا بهترینا رو بزاره سر راهت ، دو هفته دیگ می ...

الهی آمین ✨ ممنونم سلامت باشی ♥️ ایشالله بهترین‌ها قسمت خودتم باشه و به زودی نتیجه بگیری 😘

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من اینو از دو تا دکتر معتبر شندیم که ازمایش اسپرم رو اصلا تو مراکز ناباروری ندیدن!!!!!!چون جواب ازما ...

منم اینجا همینو گفتم چندتا از دوستامون گفتم نه مراکز ناباروری خوبه، یکیشون خاطرم نیست کی بود گفت همونجاها کار میکنه و اوکیه.. ولی منم خیلی مشکوکم به این قضیه.. همسر من برون آز اسپرم داد عالی، ابن سینا داد ضعیف در حد ۱٪... بلاخره قرار باشه تفاوتی هم باشه نباید مثلا ۵۰ درصد بالا پایین بشه که 🥲 حالا در حد چند درصد خطا! نمیدونم راستش چی درسته چی غلط، بعضی از دکترا میگن فقط مراکز ناباروری، بعضیا میگن اصلا فقط آزمایش غیر مراکز گیر افتادیم کجا بریم، ازون دو دستگیاست که معلوم نیست کدوم خوبه، الان چند سری همسر من رفته این‌سینا آزمایش ۱٪ بعد کلی فرتیل آید شده ۲-۳٪ 😂 در صورتی که بارداری قبلیم درصداش خیلی بالاتر ازین حرفا بود! من که به همسرم گفتم یه بار تو یه هفته برو دوتا جای مختلف آز بده ببین تفاوتش چقدره 😎 ببینم قبول میکنه! 

بچه ها من امروز موعدم بود ولی هنوز خبری از پری نیست 🥺خیلی سردرگمم باید یه چند روزیم صبر کنم به نظرم ...

ایشالله که تاخیرت برای بارداری باشه، چون تنبلی داری و بی‌بی ممکنه به شک بندازدت بهترینش همینه که یکم صبر کنی

عزیزم من قبلا هم گفتم بهتشما سقط حساب نمیشی بارداری شیمیایی بودهاین یعنی اینکه لوله ها سالمن شکرخدا ...

اره خودمم همین فکرو میکنم دیگ سه ماه پیشگیری میکنم از دی دوباره اقدام میکنم تا ببینم خدا چی میخواد 

این نیز بگذرد....