2777
2789
عنوان

ابروهام رو فیبروز کردم و بن مژه زدم نمی‌دونم خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 57 پست

خب عزیزم مردا همینن دیگه البته الان هم ابروت زیادی پررنگه ،هم بن مژه خیلی نامحسوسه و پف داره .مطمىنا خوشگلیش الان معلوم نیست یه کم فرصت بده شاید گفت .منم رفتم میکرو کردم شوهرم یه جوری نگام کرد و با دهن کجی گفت خوبه😏

البته اون موقع من واقعا خوب نشده بودم و کلا خرابکاری کرده بود حتی ترمیم هم نرفتم .هنوزم چندتا خط قرمز توی ابروهام مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم مردا همینن دیگه البته الان هم ابروت زیادی پررنگه ،هم بن مژه خیلی نامحسوسه و پف داره .مطمىنا ...

عزیزم تو این موارد ک اصلا از همون اول دوس ندارید میتونید ریمو اورژانسی انجام بدین ک تو سه روز اول فرصت دارید ولی

خب عزیزم مردا همینن دیگه البته الان هم ابروت زیادی پررنگه ،هم بن مژه خیلی نامحسوسه و پف داره .مطمىنا ...

درسته اخه من دلم از جای دیگه پره 

متاسفانه چند ماه پیش بهم خیانت کرد یه زنی رو برده بود بیرون تو الاچیق به اون میگفت خوشگلی 

خیلی ناراحتم بهش تم گفتم چرا بهش گفتی ؟ گفت یه اشتباهی کردم البته خیلی گفت غلط کردم ولی نمی‌دونم چرا از ذهنم پاک نمیشه 

میبوسه منو هرچی بگم میخره حواسش خیلی بیشتر به من و بچه هاس 

نمیگذاره شک کنم ولی نمی‌دونم 

عزیزم تو این موارد ک اصلا از همون اول دوس ندارید میتونید ریمو اورژانسی انجام بدین ک تو سه روز اول فر ...

بنظرتون مال من خوب شده ؟ یه عکس واضح تر هم میتونم بفرستم 

ترمیم احتیاج برم ؟؟ 

ضخیم نشده ؟؟ 

بنظرتون میکرو خوبه؟ میترسم رنگش مثل تاتو پخش بشه دوس ندارم

خوبه نه پخش نمیشه مال قبلیه من میکرو نبود ولی پخش هم نشد رنگش کمرنگ شده بود بعد از پنج سال