دوستان من رفتم دکتر بهم گفت ۳ تا ۶ ماه باید جلوگیری کنی گفت ۶ ماه بهتره تا رحم خودشو بازسازی کنه ، ...
عزیزم دکتر من گفت نیاز به جلوگیری نیست اصلا ولی من خودم چون روحی خیلی داغون بودم خیلی میلی هم به اقدام نداشتم بعد سه ماه هم ک دیگ کلا خودمو بیخیال کرده بودم همین کارهای سبک زندگی بهتر و استرس کمترو اینا و انجام میدادم بنظرم خیلی بهتر جواب داد حتی دکتر هم نرفتم دیگ برا اقدام ک قرص بخورمو اینا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوستان من رفتم دکتر بهم گفت ۳ تا ۶ ماه باید جلوگیری کنی گفت ۶ ماه بهتره تا رحم خودشو بازسازی کنه ، ...
شش ماه خیلی زیاده فک کنم! درسته یه تایمی بگذره بهتره اما شما سقط و دفع نداشتی که.. احتمالا بارداری شیمیایی بوده، اصلا نطفه به قلب نرسیده حتی شاید لانهگزینی هم نکرده باشه! به نظرم خیلی محتاطانه برخورد کرده.. گرچه هرچی استراحت کنی بهتره اما به نظرم از یه دکتر دیگه هم نظر بخوا.. من با اون وضعیت و سزارین تو ماه بالا و دوبار عمل بهم گفتن بعد شش ماه میتونی، اما دکتر خودم گفت بهتره بیشتر بگذره! که مستئل دیگه پیش اومد!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
اره عزیزم احتمالا نطفه ضغیف تشکیل شده برای منم اتفاق افتاده تو ۸ هفته سقط کردم خیلییییییی سخته خیلیی ...
ای جانم عزیزم چقد خوشحالم واس خوشحالیت ایشالا نی نی نازتو سالم بغل کنیش 😍🥺اره منم باید ورزش کنم تغذیه رو ک خیلی میرسم کلن ادم سالم خوری هستم اهل چیزای مضر نیستم اما اصلن اهل ورزش نیستم و خیلی تنبلم تو این مورد🤦🏻 مرسی از دعات دوستم ایشالا دامن ما منتظرا سبز شه زودتر 😘
شش ماه خیلی زیاده فک کنم! درسته یه تایمی بگذره بهتره اما شما سقط و دفع نداشتی که.. احتمالا بارداری ش ...
اره الی جان منم اصن تعجب کردم گفت ۶ ماه . چون مشکل خاصی هم نداشتم نمیدونم البته دکتره کلن خیلی محتاطه ، میخوام پیش ی دکتر دیگ برم فقط نمیدونم الان من باید برم پیش پرناتولوژیست؟ یا اصن ربطی ب سقط نداره این حوزه ؟ چون ب زور از یکیشون نوبت گرفتم الان شک کردم
وای بچه ها من از عصر اصلا حالم خوب نیست ☹️بی حالی و یه سردرد خییییییلی شدید یهویی اومد سراغم اینقدر ...
صبر کن فقط صبر بی بی منفی خیلی حالتو بیشتر مییگیره حرف منو گوش کن. بزار یه هفته ک شد بزار، معمولن زیر یه هفته تکلیف معلوم میشه ایشاالا ک مامان شده باشی
میدونی چیه من ب دکتر گفتم میتنونم اوابوست رو بخورم گفت وا بزار اول تکلیف سقطت معلوم شه بعد 😕 همسرم ...
راستش نمیدونم واسه چه کاری پیش پریناتولوژیست میررن. من خودم از هفته ی بیست و هفت زیر نظر پریناتولوژیست هستم و سونوهام رو اون انجام میده. ولی چون های ریسک بودم ارجاع داد. الان نمیدونم شرایط شما اونقدر بحرانی هست یا نه. ولی اگه از خوب بودنش مطمئنی بنظرم ضرر نداره که بررسی کاملتری انجام بدی. تو که بهرحال میخوای بری ویزیت بشی یه دکتر دیگه حالا یکم هزینه ی بالاتر میری ولی مطمئن تری شاید. انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات. مطمینم مشکل حادی نیست. و زمان حلش میکنه🙏🙏🙏