2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518067 بازدید | 37273 پست
واقعا امیدوارم هر چی به صلاحمونه اتفاق بیوفته من که دیگه انقدر به زایمان فکر کردم مغزم رد داده 😵‍💫 ...

دقیقااااا🤦🏻‍♀️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اا😂اگه تصمیمت طبیعیه باید ورزشاتو شروع کنی

همون والا بخدا گیر کردم از دستشون 

خلاصه همه مون یجور گرفتاریم با اطرافیان😁😁😅

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش درست نمیدونم قوانین رو. فقط شنیدم مث زمان ما نیست که تا سی و یک شهریور حساب میشد. انگار سی مهر ...

اره کاش بشه واقعااا 

الی جون دیشب پریود شدم🤦🏻‍♀️🥲 من فک کنم دیگه قرار نیس دوباره مادر بشم🙃

اصلا همچین فکری رو نکن رویا جون من ماه بعد از آی یو آی بی بی چکم مثبت شد یعنی اصلا فکرشم نمیکردم طبیعی بتونم باردار بشم حتی آی یو آی هم روی من جواب نداده بود توکل کن به خدا مطمئن باش بهترین ها برات اتفاق میوفته 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
اصلا همچین فکری رو نکن رویا جون من ماه بعد از آی یو آی بی بی چکم مثبت شد یعنی اصلا فکرشم نمیکردم طبی ...

قربومت بشم عزیزم ممنونم 🥲✨ ولی میدونید چون خیلیی طولانی شده ادم فک میکنه دیگه شاید خوب نمیخاد بشه🤦🏻‍♀️

منم با خودم میگم اگه ای یو ای کنم باید ۱۲تومنم هزینه کنم منفی شد چی🙃🤦🏻‍♀️اصلا نمیدونم چکار کنم واقعا

منم خیلی شبا اینجوری میشه بچه م. الان حرکتش خوبه؟ اگه تلفن منشی رو داری خودت بهش زنگ بزن پیگیری کن. ...

ساعت دوازده زنگ زدم گفت دکتر امشب برمیگرده من تا غروب بهت خبر میدم چه ساعتی بیمارستان باشی منم پاشدم اصلاح کردم دوش گرفتم شیو کردم وسایل باقیمونده رو گذاشتم تو ساک دیگه فقط فردا پاشم برم واسه عمل به امید خدا

عصرم مامانم میاد پیشم میخوام چندتا عکس تو اتاق بچم بگیرم🥲احساس میکنم کلی کار عقب افتاده دارم که انجام بدم😩

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قربومت بشم عزیزم ممنونم 🥲✨ ولی میدونید چون خیلیی طولانی شده ادم فک میکنه دیگه شاید خوب نمیخاد بشه🤦 ...

رویا جون قربونت برم کاش ذهنتو از اقدامو بارداری خالی میکردی همین فکرو خیالا نمیذاره لقاح انجام شه با ورزشو کارای هنری سرتو گرم کن ایشالا بزودی نتیجه میگیری

منم فک میکردم قرار نیست مادر شم ولی شدم هروقت خدا واسمون صلاح بدونه بهمون میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
رویا جون قربونت برم کاش ذهنتو از اقدامو بارداری خالی میکردی همین فکرو خیالا نمیذاره لقاح انجام شه با ...

قربونت بشم لاله جون ولی بخدا اصلا من بهش فکر نمیکنم وقتی پریود میشم یکمی ناراحت میشم این چیزا میاد توی سرم🙃

عزیزم انشالله که زایمان راحت و‌بدون دردی داشته باشی پسر نازتو فردا میبینی😍

قربومت بشم عزیزم ممنونم 🥲✨ ولی میدونید چون خیلیی طولانی شده ادم فک میکنه دیگه شاید خوب نمیخاد بشه🤦 ...

اصلا بهش فکر هم نکن مطمئن باش توی بهترین زمان اتفاق میوفته وقتی که خودتم باورت نمیشه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
قربونت بشم لاله جون ولی بخدا اصلا من بهش فکر نمیکنم وقتی پریود میشم یکمی ناراحت میشم این چیزا میاد ت ...

فدات بشم ایشالا بزودی خودتم این حالو تجربه میکنی هممون این روزارو گذروندیم ولی یه وقتی که فکرشم نمیکردم خدا تو دلمو پر کرد من فقط با ورزش ذهنم خالی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت کاش یه ورزشی رقصی چیزی شروع کنی هم واسه ذهن خوبه هم تخمدانو رحم فعالو گرم میشن تاثیر مثبت داره منم به آی یو آی فکر میکردم تصمیم داشتم بعداز عید برم تو کارش که اخر اذر مثبت شدم

خانما انشالله ک همتون زایمان راحتی داشته باشید ولی من سوره انشقاق رو خیلی خیلی میخوندم روز زایمانمم سوره قدر رو ۴۰بار خوندم و واقعا زایمانم نسبتا راحت بود

شماهم حتما بااعتقاد قلبی بخونین

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀

به نظرم شما که مشکلی برا ای یو آی ندارین حتما انجام بدین حداقل پیش خودت شرمنده نیستی میگی این راه هم رفتم

ایشالا که برا شما مثبت میشه همون بار اول 

ساعت دوازده زنگ زدم گفت دکتر امشب برمیگرده من تا غروب بهت خبر میدم چه ساعتی بیمارستان باشی منم پاشدم ...

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و گل پسرت بغلت بگیری و لذتشو ببری

برا ماها هم دعا کن اگه به صلاحمونه خدا بهمون لذت دوبارشو بده

باهفته ای یکبار اقدام یعنی باردارنمیشیم؟

شدنش که ممکنه بشه، دیدی بعضیا با یه بار ناخواسته باردار میشن، بستگی داره کدوم روز دوره باشه نزدیک تخمک گذاری باشه شانست شاید بگیره همون یه اقدام هم! اما احتمال رو پایین میاره دیگه!! مثلا چند روز اول بعد از پریود و چند روز آخر قبل از پریپد بعدی بی فایده ست، مهم میانه دوره س!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱