2777
2789
عنوان

ناپدریم زدتو گوش عروسمون دمش گرمممم

10108 بازدید | 149 پست

این عروسمون به پشتوانه داداشم توی همه کارای خانواده دخالت میکنه و خودشو رئیس میدونه داداشم بعد ما سه تا دختر به دنیا اومد مامانم به شدت پسر دوست بودبعد به دنیا اومدنش  کل فامیلو شیرینی داد و تا  مدتهای طولانی نذرهایی رو که برای پسردارشدن کرده بودو ادا میکرد هرچند سه سال بعد صاحب ی داداش دیگه ام شدیم ولی خب چون این بعد سه تا دختر اومده بود شد گل سر سبد خانواده اونقد بین اون و ما سه تا دختر تبعیض قائل شدن که فاز ریاست خانواده برداشت و تصمیمات مهم خانواده رو اون میگرفت  ....۲۱ سالش که شد عاشق ی دختر از ی خانواده پولدار تازه به دوران رسیده شد و خانواده رو تحت فشار قرار داد که همه شرایط خانواده دختره رو قبول کنن  بابام ی کارگر ساده بود مامانم زیر پاش نشست و ثمره کل زندگی کارگریش که ی زمین بود و فروخت و خرج عروسی برادرم کرد بعد ازدواجش خانمش هم مثل شوهرش فاز رئیس بودن برداشت خصوصا که از خانواده پولداری بود و... و توی خانواده کسی جرات نداشت بالا حرفش حرف بزنه البته من یکی زیاد اهل رفت و آمد باهاشون نیستم و خیلی رودر رو نمیشم باهاش طولانی شد بقیشو در ادامه میگم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

لطفا لایک 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

میشه هرکی کامنتمو میبینه از ته دلش دعام کنه و صلوات بفرسته که زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟🥲🌸✨ خیلی سختی کشیدیم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
میشه هرکی کامنتمو میبینه از ته دلش دعام کنه و صلوات بفرسته که زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بش ...

انشالله بهش برسی برات صلوات می‌فرستم تو هم منو دعا کن به خواسته ام برسم 

مادرم چند ماهیه ازدواج کرده برادرام خصوصا این یکی داداشم خیلی مخالف بودن ی ملک پدری داریم سه دونگش به اسم مادرمه میخوان بفروشن ولی به مامانم میگن سه دونگتو نمیدیم فقط یک هشتم سهمتو بردار مادرم راضی نمیشه امروز داداشم و زنش رفتن خونه بابا بزرگم دعوا با مادرم زن داداش بیشعورم با مامانم دهن به دهن شده و بهش گفته تو به خاطر .....زن این آقا شدی سر پیری خجالت نکشیدی ؟ناپدریمم یکی زده تو گوشش و گفته زنیکه بی آبرو ...این چه حرفیه میزنی لابد مادر خودتم به خاطر ....زن بابات شده بعدم درگیری با داداشم و...از خونه بیرونشون کرده و گفته مادرتون دیگه بی صاحب نیست زور بگید بهش صاحب داره ...با اینکه دلخوشی از نامدریم ندارم ولی دمش گرم خوب پشت مامانم وایساده دیدگاهم داره راجع بهش عوض میشه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اینجا سرزمین عروسهاست واقعا چطور جرعت کردی اسی جان؟ کسی اینجا فامیل شوهر نیست اگر هم باشه فرشته هست

خودمم عروسم خخخ

انشالله بهش برسی برات صلوات می‌فرستم تو هم منو دعا کن به خواسته ام برسم

عزیزدلم برات سه تا صلوات فرستادم الهی به زودی به خواسته های دلت برسییی

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️