2777
2789

یه مدت از عقد پسر خواهرم و خانمش میگذره، میخوام پاگشا دعوتشون کنم. 

تو مهمونی پاگشا که من خاله ی داماد باشم باید کیا رو دعوت کنم؟ 

هدیه نقدی برای پاگشا چقدر میدن معمولا؟ 

خود داماد و عروس خانواده عروس خانواده خواهرت اینا خودتون معمولا سکه پارسیان بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروس و خانواده خواهرتون 

هدیه بستگی به شما داره بنظرم سکه نیم گرمی خوب باشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پس اگه پدر مادر و خواهر برادر عروس رو دعوت نکنم اشکالی نداره؟

نه عزیزم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دعوت خانواده ی عروس الزام داره؟

احترام اره ی جوری سربلندی بچه خواهرت هست فردا میگن خاله اش احترام گذاشته پدرومادرش دعوت کرده بالاخره احترام احترام میارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

احترام اره ی جوری سربلندی بچه خواهرت هست فردا میگن خاله اش احترام گذاشته پدرومادرش دعوت کرده بالاخره ...

آخه پدر و مادر عروس از بین ما گزینشی دعوت کرد 

خواهر بزرگم با برادرم و چنتا از عمه های عروسو فقط دعوت کرد.

یعنی من و همسرمو تو پاگشا شون دعوت نکردن 

اینم بگم مشکلی هم نداریم اصلا

دعوت خانواده ی عروس الزام داره؟

خوب  ببین بقیه چجوری دعوت کردن 

شما خونه پدر مادر عروس برای پاگشا یا مراسم دیگه شام چیزی رفتید  یا خواهربرادراش  اگر بله الان دعوت نکنی زشته