2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518722 بازدید | 37276 پست
وای بگه ها دیشب موقع خوابم این بچه چنان تکون میخورد ترسیده بودم اصلا ارومو قرار نداشت پهلوی چپمم درد ...

ایشالله همه چی برات به خیر و خوشی میگذره و تموم میشه، امشب اخرین شب تو دلت بودنه، از فردا شب کنار هم میخوابید 😍 فهمیده موقع اومدنه داره کاراشو میکنم، حاضر میشه ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله همه چی برات به خیر و خوشی میگذره و تموم میشه، امشب اخرین شب تو دلت بودنه، از فردا شب کنار هم ...

قربونش برم ولی پهلومو داغون کرده🤣🤣باز خوبه تکون میخوره خیالم راحت میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه من خواهر برادر دارم اون دوست دیگه مون تک فرزنده پروفایلمون یکیه،ب من هی زنگ میزنن استراحت کن🥲😅 ...

اا😂

اگه تصمیمت طبیعیه باید ورزشاتو شروع کنی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها شما با چه روشی باردار شدین ؟

دارو منظورته؟

من لتروزول ۳-۷ دوره، دوفاستون ۱۴-۲۳ دوره

دوتا hmg روز ۶ و ۸ دوره، یه hcg روز ۱۲ دوره

سونو فولی روز ۱۱ دوره، اقدام روز ۱۲-۱۳-۱۵-۱۷

اینفولیک و پرگناکر کانسپشن روزی یکی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من اصلا نگران مدرسه نیستم شهریورم میشد یکسال دیرتر میفرستادم خودم شش سالگی رفتم مدرسه کجارو گرفتم که ...

حق داری عزیزم. انشالله نی نی میاد میبینن همه چیزش خداروشکر خوبه نگرانیشون رفع میشه. اونا هم از نگرانی دخالت میکنن. 

منو بگو که شناسناممو شهریور گرفتن که زود برم مدرسه. اخرشم با مدرک ارشد تو خونه نشستم😛 نتیجه این شد که یکسال زودتر خونه نشین شدم😛

همون والا اختراعاتمون رو هوا نمونده اتفاقا من تصمیم دارم دیر بفرستم یعنی اجباری هست ؟

راستش درست نمیدونم قوانین رو. فقط شنیدم مث زمان ما نیست که تا سی و یک شهریور حساب میشد. انگار سی مهر شده حد قابل قبول .وگرنه بزارن  منم دیرتر میفرستم😉

وای بگه ها دیشب موقع خوابم این بچه چنان تکون میخورد ترسیده بودم اصلا ارومو قرار نداشت پهلوی چپمم درد ...

منم خیلی شبا اینجوری میشه بچه م. 

الان حرکتش خوبه؟ 

اگه تلفن منشی رو داری خودت بهش زنگ بزن پیگیری کن. یوقت یادشون نره!

باهفته ای یکبار اقدام یعنی باردارنمیشیم؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
پس تقریبا با همیم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنین ❤️

انشالله همه مون گلم🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓