وزن و این چیزا که هیچیولی فک کنم الان قانون مدرسه اینه که تا سی مهر هست نه تا سی و یک شهریور. حالا ا ...
من اصلا نگران مدرسه نیستم شهریورم میشد یکسال دیرتر میفرستادم خودم شش سالگی رفتم مدرسه کجارو گرفتم که حالا واسه بچم ناراحت شم🤣ولی اینکه حرف زیاده هردفعه واسه یکی باید توضیح بدی کلافم😅حوصله خودمو ندارم این روزای اخر پر از نگرانیو استرسم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا من همه اطرافیانم سعی دارن منو به طبیعی راضی کنن ولی خودم میدونم که در توانم نیست و به شدت ترسو ...
حالا من میگم اگه بدنم اوکی باشه و بچه خوب باشه طبیعی میرم که کمردردم بدترنشه با امپول چند نفر هی میخوانبترسونن بقیه ام ک هی میخوان بگن طبیعی خوبه یجوری تعریف میکنن بیشتر میترسم🫠🥺
کلا حرف نزنن بهتره بخدا😁
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍 💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓 ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝 دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓
وای بگه ها دیشب موقع خوابم این بچه چنان تکون میخورد ترسیده بودم اصلا ارومو قرار نداشت پهلوی چپمم درد گرفته بود رون راستمم که همش میگیره گفتم الانه که میزام😅با یه ترسی خوابیدم نه میشد رو پهلوی چپ بخوابم نه راست الانم که بیدار شدم پهلوم گرفته منتظر تماس منشی دکترم که هماهنگیارو انجام بده استرس دارم بگه دکتر فردا نمیاد😩دعا کنید برام فردا قطعی باشه دیگه نمیکشم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️