2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518720 بازدید | 37276 پست
وزن و این چیزا که هیچیولی فک کنم الان قانون مدرسه اینه که تا سی مهر هست نه تا سی و یک شهریور. حالا ا ...

من اصلا نگران مدرسه نیستم شهریورم میشد یکسال دیرتر میفرستادم خودم شش سالگی رفتم مدرسه کجارو گرفتم که حالا واسه بچم ناراحت شم🤣ولی اینکه حرف زیاده هردفعه واسه یکی باید توضیح بدی کلافم😅حوصله خودمو ندارم این روزای اخر پر از نگرانیو استرسم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قربونت اره چند بار سعی کردم تیکر بزارم ولی نشد من الان سی و شش هفته و پنج روزم اخرین تاریخ پریودیم ۱ ...

بسلامتی گلم منم‌امروز شدم ۳۷ هفته😍🤩 

اخرین پریودم۱۳دی هست ولی طبق ان تی زد ۱۶ دی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا من همه اطرافیانم سعی دارن منو به طبیعی راضی کنن ولی خودم میدونم که در توانم نیست و به شدت ترسو ...

حالا من میگم اگه بدنم اوکی باشه و بچه خوب باشه طبیعی میرم که کمردردم بدترنشه با امپول چند نفر هی میخوان‌بترسونن بقیه ام ک هی میخوان بگن طبیعی خوبه یجوری تعریف میکنن بیشتر میترسم🫠🥺

کلا حرف نزنن بهتره بخدا😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
بابا من تو خونه خودمم اونا پیگیرن بجای اینکه ارامش بدن دم زایمان هی ته دلمو خالی میکننیکی میگه وزنش ...

خدا بهت صبر بده خواهر😅😅😅

داستانی داری هاا 

وزن و این چیزا که هیچیولی فک کنم الان قانون مدرسه اینه که تا سی مهر هست نه تا سی و یک شهریور. حالا ا ...

همون والا  اختراعاتمون رو هوا نمونده 

اتفاقا من تصمیم دارم دیر بفرستم یعنی اجباری هست ؟ 

دو هفته دیگ این تاپیک پره نوزاده😅😍ان شاء الله باردارهای جدید بیان جای مارو پر کنن تاریخ تقریبی تو ...

اره عزیزم😍 انشالله ب امید خدا دوباره چند نفر پشت سرهم باردار میشن😍🙏🏻🙏🏻

من جدیدا هنوز نرفتم ولی طبق ان تی ۲۱مهر هست

هی دردای شبیه پریودی دارم میاد و میره نمیدونم تاکی قراره منتظر بمونم 

ساک دخترمم بستم😍

خدا بهت صبر بده خواهر😅😅😅داستانی داری هاا

اره یعنی حال کن تک فرزندی سراغتو نمیگیرن😂😂خانواده من پر جمعیته هرکی یه تز میده رو مخ میرن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

وای بگه ها دیشب موقع خوابم این بچه چنان تکون میخورد ترسیده بودم اصلا ارومو قرار نداشت پهلوی چپمم درد گرفته بود رون راستمم که همش میگیره گفتم الانه که میزام😅با یه ترسی خوابیدم نه میشد رو پهلوی چپ بخوابم نه راست الانم که بیدار شدم پهلوم گرفته منتظر تماس منشی دکترم که هماهنگیارو انجام بده استرس دارم بگه دکتر فردا نمیاد😩دعا کنید برام فردا قطعی باشه دیگه نمیکشم

مرررسی مهربونم الهی این لحظات شیرین نصیب تک تک شماها بشه بزودی زووود🥹🙏😘😘😘ان شاالله باقی مامانا ...

الهی آمین 💖✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره یعنی حال کن تک فرزندی سراغتو نمیگیرن😂😂خانواده من پر جمعیته هرکی یه تز میده رو مخ میرن

نه من خواهر برادر دارم اون دوست دیگه مون تک فرزنده پروفایلمون یکیه،

ب من هی زنگ میزنن استراحت کن🥲😅 

نمیذارن ورزش و‌پیاده روی‌شروع کنم 

هی ریز ریز تشویق میکنن سزارین برم نمیخواد الان ورزش کنم😢🙁

وای بگه ها دیشب موقع خوابم این بچه چنان تکون میخورد ترسیده بودم اصلا ارومو قرار نداشت پهلوی چپمم درد ...

انشالله ب خیرو‌سلامتی امروز میگذره و میری پسر خوشگلتو بغل میگیری😍😍

بسلامتی گلم منم‌امروز شدم ۳۷ هفته😍🤩 اخرین پریودم۱۳دی هست ولی طبق ان تی زد ۱۶ دی

پس تقریبا با همیم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنین ❤️

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
حالا من میگم اگه بدنم اوکی باشه و بچه خوب باشه طبیعی میرم که کمردردم بدترنشه با امپول چند نفر هی میخ ...

واقعا امیدوارم هر چی به صلاحمونه اتفاق بیوفته من که دیگه انقدر به زایمان فکر کردم مغزم رد داده 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
اره ولی چه میشه کرد. اگه راهی نباشه آدم مجبوره. ولی اگه آمپول آزاد سازی بزنی به موقع، فک نکنم مشکلی ...

ممنون عزیزم انشالله .باهاش میرم جلو ببینم بقیش قراره چی بشه هر چی خواست خداست

فعلا ک ظاهرا مشکلی غیر از استرس ندارم🥲میدونید اینکه نمیدونم بالاخره طبیعی هستم یا سزارین اصلا چیکار ...

بهترین کارو میکنی 🤭

درست میشه نگران نباش، فک کنم دکترت بیاد نامه بده برای همون سزارین، ایشالله هرجور پیش میره بهترین در انتظارت باشه ✨♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱