2777
2789
عنوان

تو خواب تب بچه گرفتن درسته یا باید بیدار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به پیشانیش دست میزنی گرمه یعنی تب داره بهتره با شیاف دیکلوفناک تبشو کاملا پایین بیاری با شیاف د ...

شیاف برای تب بالاست چون عوارض داره تا مجبور نشدی نباید استفاده کنی 

شیاف ندارم الان پاراکیدددارم الان بدم پاراکید ؟؟؟

نه نده اول پاشویه کن رو بدنش دستمال نمدار بذار رو پیشونی نذار اگر بالاتر رفت استامینوفن بده هر ۶ساعت نترس الان تبش زیاد نیست 

دقیقا من خیلی برای تب استرس میگیرم

من هم همینطور.تو اینستا و گوگل بگرد و راه روش های درست پایین آوردنش رو بنویس.جدای از اینکه هر بچه ای یه قلقی داره مثلا پسر من استامینوفن روش جواب نمیده حتما پروفن.ولی کنترل تب به معنی پایین اوردنشه نه از بین بردنش.بیشتز تاکیدات رو پاشویه باشه.کلا یه دستمال حوله ای مرطوب دستت باشه همه جاشو خنک کنی.ولی پیشونی و سرش رو خیلی مواظب باش موقعی که خیلی داغ هست اصلا نباید حوله بزاری روش فقط کشاله ران زیر بغل

شیاف برای تب بالاست چون عوارض داره تا مجبور نشدی نباید استفاده کنی

من برای بچه‌هام استفاده کردم به جای یه مشت دارو فقط یه دونه شیاف میزدم خوب میشد حتی معده درد پدرمو با این شیاف درمان کردم

زیر بغل گرفتم ولی چیزی اضافه نکردم همون عددی که نشون میده گفتم

عزیزم شیاف رو دکترا در مرحله اول توصیه نمیکنن خطر تشنج داره

همون پاراکید عالیه..اگه تب بالاتر رفت پاشویه هم بکن

راستی دماسنج زیر بغل گذاشتی نیم درجه اضافه کن بهش میشه تب بچت

نمیدونم میترسم بچه اولمه سرحال هم بود قبل خواب

با این تب سنج های دیجیتال زیر بغل باید به دمایی که نشون میده نیم درجه اضافه کنید

از ۳۸ هم استامینوفن بدید 

دو برابر وزنش

الان تو خواب هم بدین مشکلی نداره

الهم عجل لولیک الفرج