2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519559 بازدید | 37307 پست
سلام صبح بخیر دیگه از روز ۱۲ تا ۱۸ الی ۲۰ خوبه ولی اگه کیت تخمگ گداری بزنی بهتر میفهمی یا سونو بری ب ...

سلام ممنون عزیزم

کیت تخمک گذاری تا حالا نگرفتم چه جوریه؟ درست جواب میده؟

بعد من سونو رفتم روز ۱۱/۱۲ سیکلم فولیکولم ۱۶ بود

منکه کامل نا امید شدم از باردار شدن خیلی حال روحیم خرابه

منم همینطور 

هر چی تلاش میکنم بهش فک نکنم و بی خیال بشم نمیشه

نمیدونم مشکل چیه

دوباره همسرم قراره بره آزمایش اسپرم ببینم این همه دارو به خوردش دادم تغییر کرده یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور هر چی تلاش میکنم بهش فک نکنم و بی خیال بشم نمیشهنمیدونم مشکل چیهدوباره همسرم قراره بره آ ...

ان شاالله ک این انتظار تموم میشه

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
سلام عزیزم ♥️ای بابا ناراحتت شدم.. عفونت چرا؟ از قبل زایمان هم عفونت داشتی اون تشدید شده؟ یا به خاطر ...

من روز۱۵زایمانم رفتم دکتر معاینه کرد گف اوکی هستی،حالا نمیدونم چرا عفونت گرفتم اونقدر هم شدیدشد🥹دکتر گف یا ب نخ بخیه حساسیت داشتی یا بخاطر باز بودن کیسه آبم بود یا اینک کلا سیستم ایمنی بدنم ضعیف شده دلیلشو پیدا نکردم...

ولی حالا بهترم یکم ولی همچنان دارو میخورم تا یکشنبه مجدد برم وکتر

شیرینی جات رو کامل حذف کردم،آب سیب و میوه جایگزین کردم بخاطر سیستم ایمنی بدنم ببینم چطور میشم

خودم خوبم خداروشکر ب شدت افسردگی بدی گرفته بودم،مدام گریه میکردم ،این عفونت و بخیه هامم ک خیلی اذیتم کرد بعداز زایمان خیلی تاثیرگذار بود رو افسردگیم 

تازه یکم بهترشدم حتی افسردگیم جوری شده بود ک دخترم شباگریه میکرد اصلا طاقت نداشتم میخواستم بزنمش😭😭اصلاهم دست خودم نبود...

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀

ولی با تمام درد و استرسی ک تو زایمانم تجربه کردم اولین چیزی ک اومد تو ذهنم بچه های این تایپینگ بودن..از ته ته دلم برای همه دعاکردم انشالله همه ب زودی زود مادر بشن 

انشالله خدا دوقلوی ناز هم ب الی جون بده 

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
ولی با تمام درد و استرسی ک تو زایمانم تجربه کردم اولین چیزی ک اومد تو ذهنم بچه های این تایپینگ بودن. ...

اخی عزیزم چقد سختی کشیدی🥺افسردگی بعد زایمان خیلی بده😖دست خود ادمم نیس اصلاا😣انشالله زودی به حالت طبیعی برگردی عزیزم همسرتون خیلی نقش مهمی داره که زودتر خوب بشه حالتون

انشالله که بارداری گلم علائمت چیه؟

هیچ علایمی ندارم عزیزم فقط یکمی گودی کمرم درد میکنه اونم واسه کار و خستگی هست فکر میکنم🙂

همیشه قبل پریودم سینه هام درد میگیره ولی یکیش بیشتر همیشه درد میگرفت و بزرگتر میشد ولی این بار جفتش اندازه هم هست و جفتشون درد میکنه همین، وقتی هم میخام پریود شم زیر دلم درد میکنه اما امروز خبری از درد نبود اصلا، ولی من به علایم توجه نمیکنم اصلا چون قافلگیر میشه ادم همیشه🤦🏻‍♀️

انشاالله به سلامتی و دل خوش زایمانتم انجام میدی. اسم نی نی رو چی میخواهی بزاری؟

قربونت عزیزم اسم گل پسرم کارن🥰😍این اسمو از وقتی مجرد بودم انتخاب کرده بودم همسرمم که اومد تو زندگیم گفتم بچمون اگه پسر شه بذاریم کارن اونم پسندید

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اخیی عزیزممم انشالله که سلامت بغلش بگیری😍🌈چیزی نمونه دیگه انشالله قدمش مبارک باشه 😘✨

انشالا عزیزم

دو روزو نصف دیگه تو بغلمه🥹ایشالا همتون بزودی خوشحالمون کنینو بیبی چک بذارید🫶🏻❤️

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️