2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519521 بازدید | 37307 پست
فدات شم عزیزم دکتر برای ۲۸ نوبت عمل داده بود که میشد پایان ۳۸ هفته . اما دقیقا ۳۷هفته و ۵ روز بودم ...

خیلی هم فرق نداشت با تاریخ دکترت

خودت هم میگفتی که بچه اولتم همین حول و حوش بود

خداروشکر بموقع زایمان کردی

برای ماهم دعا کن🙏🙏🙏

خیلی هم فرق نداشت با تاریخ دکترتخودت هم میگفتی که بچه اولتم همین حول و حوش بودخداروشکر بموقع زایمان ...

آره بچه اولم ۳۷ هفته و ۲ روز کیسه اب رو پاره کرد .

حتما عزیزم ان شاالله بسلامت زایمان میکنید 🤲😍❤️

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم 🙏🌹واقعا نمیدونم حکمت خدا چی بود که بچه نچرخید ولی هرچی بود حتما صلاح به این بوده و با ...

آره واقعا مهم اینه پسرت الان سلامت بغلته

برا ماها دعا کن خیلی خسته ام نمیدونم چیکا کنم حکمت خدا چیه🥺

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم ولی دو ماه قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم پریود میشدم 

این ماه قطع کردم 

سه روز مونده تا موعدم علایم خیلی خاصی ندارم و فقط دلم میخواد بخوابم یکم بیحالم 

روز تخمک گذاریم رو خودم متوجه شدم چون شدیداً علایم تخمک گذاری داشتم کامل متوجه شدم 

الان نمیدونم باردارم یا نه 

یا اصلا قراره پریود بشم یا نه 

یا اصلا پریود نشدنم میتونه از بارداری باشه یا تنبلی 😂😐

سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

سلام روشا جان مبارک باشه بچه هات واسه بدنیا اومدن چقدر عجله دارن😅بعداز من باردار شدی ولی الان بچت بغلته

تاریخ عمل من یکم مهره

نینی بلاخره چند کیلویی بدنیا اومد؟الان حال خودت چطوره؟ روبراهین؟ 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام روشا جان مبارک باشه بچه هات واسه بدنیا اومدن چقدر عجله دارن😅بعداز من باردار شدی ولی الان بچت ب ...

سلام عزیزم ممنونم من خودم میدونستم شهریوری میشه اینا عجولن خواهر😂

ان شاالله تو هم بسلامتی به موقع بغل میگیری عزیزم😍

آره خداروشکر خیییلی بهترم نی ام خوبه خداروشکر 🙏😍

وزنش هم ۳۶۷۰ بود خداروشکر خوب .

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سلام عزیزم ممنونم من خودم میدونستم شهریوری میشه اینا عجولن خواهر😂ان شاالله تو هم بسلامتی به موقع بغ ...

عزیزم خداروشکر اره واقعا عجولن🤣ماشالا نینی تپلیه خدا حفظش کنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها یه چیزی خیلی اذیتم میکنه سن بارداریو دکترا با پریودی حساب میکنن بعد طبق سونو ان تی و آنومالی تاریخ طبیعی میدن درسته؟ الان کل دنیا طبق این فرمول پیش میره

بعد خواهره من هردفعه رو مخ منه که تو سن بارداریت کمتره دو هفته زیاد داری حساب میکنی تو از روز اول پریودت که باردار نشدی دو هفته بعدش تخمک گذاریته

همش ته دلمو خالی میکنه که زود داری بدنیاش میاری

حالا خودشم۳۸ هفته سز شده

منکه گذاشتم ۳۸ هم بگذره روز زایمان تقریبا۳۹ هم پر شده

بچه ها یه چیزی خیلی اذیتم میکنه سن بارداریو دکترا با پریودی حساب میکنن بعد طبق سونو ان تی و آنومالی ...

لاله جون کل دنیا دارن اینحوری حساب میکنن هیچ‌بچه ای مشکلی نداشته قاعدتا علم دکتر از خواهرت بیشتره به خودت استرس نده❤️یکم بسلامتی زایمان میکنی 

مشکلی هم ک برا من پیش اومده😅دکتر گفت طبیعی برات ریسکه بهتره سزارین بشی گفت یکشنبه برو اخرین سونو تا ببینم رشد بچه از چهل هفته رد شده یا نه چون بچم درشته هیکلی حالا الان استوری کرده مادرشوهرش فوت شده🥲😅نوشته تا سه شنبه نیستم به منم کفته تا شیشم هفتم باید زایمان کنی حالا فک کنید من تا اخر هفته باید زایمان کنم نه میدونم طبیعیم نه سزارین تکلیفم مشخص نیست🥲🥲🥲چنان استرسی دارم ک فقط خدا رحم کنه