2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519518 بازدید | 37307 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها امروز رفتم که دکتر بهم نامه بده واسه زایمان میخواستم جمعه باشه که متاسفانه دکترم از ۲۹ ت ...

سلام عزیزم انشاالله که تا یکم دردت نگیره سز بشی، منم بودم همین تصمیم رومیگرفتم هرچی بچه توشکم مادرش بمونه قبل ۴۰هفته بهتره،انشاالله که بسلامتی زایمان میکنی 🤲نگران نباش

من ک اخر انقباض نفهمیدم چیع🥲😅الان داخل ان اس تی ازم میگیرن انقباض ثبت میشه حتی خانومه دستشو میزاره ...

من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فینگر باز بود دهانه رحمم خیلی ترسیدم ۳۲هفته و۱روز هستم، آمپول ریه زدن برام گقت علائم زایمان زودرس داری😞خواستن بستری دائم کنن که من دیدم دردام کمترشد امضا کردم ترخیص شدم

سلام عزیزم اره شد یکم مهر۰۳/۷/۰۱🥰😍امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم😍ای جان این ذوق چقدر خوبه،منم از الان ذوق دیدنشون دارم😅

رفتم سونو گفت یه کیست ۴۰ میلی تو تخمدان راستت هست و چپتم فولی خوبی داری ولی بعدش رفتم پیش دکتر خودم ...

ای بابا.. آره برای رفع کیست قرص جلوگیری باید خورد، نگران اون نباش رفع میشه، این کیست‌های تخمدان ار داروهای هورمونیه! اگه تونستی بعد از رفعش به دکترت بگو حتما ازادسازی بده تا کیست نشه، ازادسازی میزنی بیشتر فولی‌های تو تخمدان دفع و جذب میشن، خیلی کمک میکنه که کیست نشه، ازادسازی نزنی فولی بالغ دفع میشه کوچیکا میمونن باعث کیست میشه، من بارداری اولم یه کیست تخمدان ۵ داشتم اما تا سه ماه اول رفع شد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...

آخی عزیزم 🥺 استراحتت رو بیشتر کن یک زیاد نیست، به این زودیا باز نمیشه یکم هفته‌ت بره بالا، سعی کن پله و پیاده روی نری، دولا راست نشی، رابطه نداشته باشی، چهارهفته بمونه بعدش خیالت راحته پا میشی فعالیت میکنی! آمپول ریه هم زدی نی‌نی زودی تکمیل میشه 😍 اما باز حواست به دهانه رحم باشه، چکاپ یا سونو برو 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...

خداروشکر که دردات کمتر شد عزیزم نگران نباش اصلا ،گندمی هم فکر کنم همین هفته ها بود که زایمان کرد خداروشکر بچه صحیح و سالم به دنیا اومد و تو دستگاه هم نرفت ،دس به فرض محال هم که زایمان کنی مطمین باش که حالش خوبه❤️❤️

انشاللله که تا ۳۸هفته نی نی جون صبر میکنه❤️❤️

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا.. آره برای رفع کیست قرص جلوگیری باید خورد، نگران اون نباش رفع میشه، این کیست‌های تخمدان ار د ...

حالا این  ماه ک دارو دارم مصرف کنم برای رفعش

ماه بعدم گفت سونو بده و بدون دارو اقدام کن.ماه بعدم اگ باز نشد ای یو ای کن..ولی من دکترمو عوض میکنم بهتره

سلام بچه ها خوبید انشالله همگی💕🌱من امروز موعدمه🥺🤦🏻‍♀️

عزیزم انشاالله ک پری نمیاد تا نه ماه 🥲

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️