2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519559 بازدید | 37307 پست
اخی عزیزم مهریا خیلی مهربون و صبورن😍ایشالا بسلامتی و دل خوش ، خیلی خوشحالم واست😊سر زایمان خواهشا د ...

حتما گلم اگه گریه امونم بده🤣🤣از الان به لحظه زایمانم فکر میکنم همش اشکام میاد منم که اشکم دم مشکم😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم انشاالله که تا یکم دردت نگیره سز بشی، منم بودم همین تصمیم رومیگرفتم هرچی بچه توشکم مادرش ...

توکل به خدا تا امروز که بخیر گذشته فقط بچه خیلی خوشو سفت میکنه نمیتونم نفس بکشم اون لحظه این دو روزم بگذره دیگه وارد فاز بعدی شم😅🥹🥰

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...

ایشالا که بخیر بگذره تا ماه نهم بدنیا بیاد فعلا درازکش بمون تا این چند هفته هم بگذره کاش بری پیش مامانی خواهری ازت مراقبت کنن تا زایمان

من این روزا خیلی کمر درد دارم ظرف میشورم یا صورت میشورم به کمرم فشار میاد شبام که پهلوهام درد میگیره 🥲

حالا این ماه ک دارو دارم مصرف کنم برای رفعشماه بعدم گفت سونو بده و بدون دارو اقدام کن.ماه بعدم اگ ب ...

اگه باهاش دلت صاف نمیشه عوض کن شاید شیوه دکتر جدید بهتر بود و سریع‌تر جواب داد 👌

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچه ها خوبید انشالله همگی💕🌱من امروز موعدمه🥺🤦🏻‍♀️

سلام رویا جونی امیدوارم خبری ازش نشه و ایشالله مثبت شی 🥺♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منکه کامل نا امید شدم از باردار شدن خیلی حال روحیم خرابه

اقدام طولانی میشه همینجوری میشه... فشار میاد احساساتی مثل خشم و ناامیدی سراغ آدم میاد، طبیعیه برای همه ما هم پیش اومده و میاد، یکم خودتو اروم کن اگه دیدی حالت بده یکم استراحت کن، یه ماه اقدام نکن! یا فکر و خیال و اقدام دقیق و دارو و دکتر رو بزار کنار بگو مثلا سه ماه اقدام نمیکنم، اما رابطه بدون جلوگیزی داشته باشین هر موقع از دوره! ایشالله وقتی حواست نیست پ ریلکسی میگیره 😍

من روز۱۵زایمانم رفتم دکتر معاینه کرد گف اوکی هستی،حالا نمیدونم چرا عفونت گرفتم اونقدر هم شدیدشد🥹دکت ...

منم بخیه‌هام عفونت کرد علتش مصرف آسپرین و رقیق بودن خونم بود، اما تو چندتا علتی که دکتر خودم و تیم عفونی بیمارستان بهم توضیح دادن، دقیقا همینا بود!! یکیش حساسیت به بخیه جذبی داخلی بود، که تو عمل دوم بخیه جذبی قبلیارو دراوردن بخیه غیرجذبی زدن! دومیش پاره شدن کیسه آب و کشیده شدن عفونت داخل رحم بود! سومیش هم حال روحیم بود، گفتن اتفاق ناگهانی و ناراحتی و گریه سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه، و باعث عفونت میشه! اما همه این روزا میگذره درسته وقتی توش هستی غیرقابل تحمله اما الان من نه چیزی از بستری و عملام یادمه نه اون همه سرم و انتی بیوتیکای قوی که تزریق کردن بهم، من ده پونزده روز بیمارستان بستری بودم 🥲 مهم اینه خداروشکر نی‌نی به سلامت اومده پیشت قدر این روزارو بدون که تو یه چشم بهم زدن تموم میشه و میبینی نه از گریه شبونه خبریه نه از شیر و پوشک و ... 😍♥️

ولی با تمام درد و استرسی ک تو زایمانم تجربه کردم اولین چیزی ک اومد تو ذهنم بچه های این تایپینگ بودن. ...

عزیزمممم مرسی از دل مهربونت، سلامت باشی 🥺♥️🥰✨

انشالا عزیزمدو روزو نصف دیگه تو بغلمه🥹ایشالا همتون بزودی خوشحالمون کنینو بیبی چک بذارید🫶🏻❤️

عزیز دلم بهترین حس دنیا هست یعنی بینهایت قشنگ🥹🥹😍

نی نی به دنیا امد یادت نره بیای سر بزنیا😍😬

سلام رویا جونی امیدوارم خبری ازش نشه و ایشالله مثبت شی 🥺♥️✨

قربونت بشم الی جونم خدا کنه🥹

ولی به خودم گفتم اگر شدم هم شدم چون منتظرشم فکرشم نمیکنم که مثبت شم🙂😬

ولی الان یک ساعت پیش یکمی درد گرفت زیر دلم باز ول کرد گفتم الانه که پریود شم حتی نوار هم گذاشتم ولی نشدم فعلا نشدم،ماه پیشم روز موعد نشدم فرداش شدم احتمالا الانم همینه🤦🏻‍♀️

هیچ علایمی ندارم عزیزم فقط یکمی گودی کمرم درد میکنه اونم واسه کار و خستگی هست فکر میکنم🙂همیشه قبل پ ...

میتونستی بی بی بزنی که موعدته عزیزم

خدایا خیلی شکرت   
عزیز دلم بهترین حس دنیا هست یعنی بینهایت قشنگ🥹🥹😍نی نی به دنیا امد یادت نره بیای سر بزنیا😍😬

حتما عزیزم 🥰

اقدام طولانی میشه همینجوری میشه... فشار میاد احساساتی مثل خشم و ناامیدی سراغ آدم میاد، طبیعیه برای ه ...

ان شاالله خودتم ب زودی ب خواسته ات برسی عزیزم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️