سلام عزیزم ♥️
ای بابا ناراحتت شدم.. عفونت چرا؟ از قبل زایمان هم عفونت داشتی اون تشدید شده؟ یا به خاطر زایمان و بخیه ایناست؟
طبق تجربهای که من داشتم، هم برای خودم هم همسرم انتی بیوتیک قرصی اونقدری موثر نیست که تزریقی.. اگه برات مقدوره حالا که شیر نمیدی برو دکتر بگو چندتا تزریقی بده.. داخل سرم یا عضلانی تزریق میکنن! درسته قویتره و الان که بدنت ضعیفه باعث ضعفت میشه اما بهتر از خوردن مداوم انتی بیوتیکه! انتی بیوتیک قرصی وقتی اثر نکنه بدن مقاوم میشه و حالا حالاها تاثیری نداره!! هم مقاوم شدن بدن به انتی بیوتیک بعدها مشکل ساز میشه، هم موندن عفونت تو بدن برای الانت! حتما مجدد برو دکتر.. تونستی برو متخصص عفونی!
هنور خونریزی داری؟ پد اینا استفاده میکنی؟ اینا هم باعث تشدید میشه! اگه تونستی روزانه دوش بگیر.. با آب گرم و شامپو بچه شستشو بده، با حوله بدن محل عفونی رو خشک نکن! با باد سشوار خشک کن! پماد بزن! بدون لباس دراز بکش هوا بخوره! مرطوب بودن ناحیه باعث تشدید میشه! اینا به ذهنم رسید شاید در کنار دارو کمک کننده باشه برات! حتی اگه خونریزی هم داری رو تشکت پد زیر بیمار پهن کن رو همون بدون لباس دراز بکش چند ساعت در روز هوا بخوره و خشک بمونه!
ایشالله خیلی زود به درمان جواب بده و راحت شی 🥲
جز عفونت.. خودت خوبی؟ نینی خوبه؟ به هم عادت کردید؟ 😍