2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست
سلام خانما خوبین،امیدوارم باردارا ی زایمان خوب و راحت داشته باشن اقدامیا هم ب زودی مثبت بشنمن ۴۶روزه ...

سلام عزیزم ♥️

ای بابا ناراحتت شدم.. عفونت چرا؟ از قبل زایمان هم عفونت داشتی اون تشدید شده؟ یا به خاطر زایمان و بخیه ایناست؟

طبق تجربه‌ای که من داشتم، هم برای خودم هم همسرم انتی بیوتیک قرصی اونقدری موثر نیست که تزریقی.. اگه برات مقدوره حالا که شیر نمیدی برو دکتر بگو چندتا تزریقی بده.. داخل سرم یا عضلانی تزریق میکنن! درسته قوی‌تره و الان که بدنت ضعیفه باعث ضعفت میشه اما بهتر از خوردن مداوم انتی بیوتیکه! انتی بیوتیک قرصی وقتی اثر نکنه بدن مقاوم میشه و حالا حالاها تاثیری نداره!! هم مقاوم شدن بدن به انتی بیوتیک بعدها مشکل ساز میشه، هم موندن عفونت تو بدن برای الانت! حتما مجدد برو دکتر.. تونستی برو متخصص عفونی! 

هنور خونریزی داری؟ پد اینا استفاده میکنی؟ اینا هم باعث تشدید میشه! اگه تونستی روزانه دوش بگیر.. با آب گرم و شامپو بچه شستشو بده، با حوله بدن محل عفونی رو خشک نکن! با باد سشوار خشک کن! پماد بزن! بدون لباس دراز بکش هوا بخوره! مرطوب بودن ناحیه باعث تشدید میشه! اینا به ذهنم رسید شاید در کنار دارو کمک کننده باشه برات! حتی اگه خونریزی هم داری رو تشکت پد زیر بیمار پهن کن رو همون بدون لباس دراز بکش چند ساعت در روز هوا بخوره و خشک بمونه! 

ایشالله خیلی زود به درمان جواب بده و راحت شی 🥲

جز عفونت.. خودت خوبی؟ نی‌نی خوبه؟ به هم عادت کردید؟ 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
جواب ازمایشمو گرفتم🥹😍مثبته ولی عدد بتام کم نیست خانوما ؟؟؟؟روز چهارم تاخیرمه امروز

خیلی مبااارکه عزیزم😍😍😍😍

احتمالا لقاح دیرتر بوده

برا ما منتظرا هم دعا کن

اگه هنو درد پریودی داری حتما شیاف استفاده کن شبی یدونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم، من فقط پرگناکر کانسپشن میخوردم اونم این ماه منظم نه

من تا حالا این دارو رو نخوردم ک . عکسشو میدی برام

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
خیلی مبااارکه عزیزم😍😍😍😍احتمالا لقاح دیرتر بودهبرا ما منتظرا هم دعا کناگه هنو درد پریودی داری حتم ...

مرسی عزیز دلم ایشالا دامنتون زود سبز شه شما هم 😍 

این نیز بگذرد....
جواب ازمایشمو گرفتم🥹😍مثبته ولی عدد بتام کم نیست خانوما ؟؟؟؟روز چهارم تاخیرمه امروز

وای خداااا من نبودم الان اومدم بی‌بی‌چکت رو دیدم تازه میخواستم برات نظرمو بنویسم... خداررررروشکررررر ♥️

مبارکت باشه دختر 😍 نه دیگه چرا کم باشه! رنج هر آزمایشگاه متفاوته زده بالای ۲۵ مثبته دیگه واسه شما ۹۳ 👌 آخ جووون از کی بود مثبت نداشتیم.. ایشالله بقیه منتظرا هم پشت سر هم مثبت شن باز یه گروه مامان باردار در کنارمون تو تاپیک باشن ✨ خیلی برات خوشحال شدم خیلی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی 🥺♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
وای خداااا من نبودم الان اومدم بی‌بی‌چکت رو دیدم تازه میخواستم برات نظرمو بنویسم... خداررررروشکررررر ...

قربونت برم الی جون مهربون ایشالا نوبت شما بشه هر چه زودتر دلمونو شاد کنی خوش قلب♥️فقط الان من چیکار کنم الی جان برم دکتر امروز یا منتظر بمونم تا شنبه دوباره ازمو تکرار کنم؟؟؟

این نیز بگذرد....
خانومایی ک تجربه دارین یکم عدد بتا نگرانم کرده بنظرتون چیکار کنم برم امروز دکتر یا وایستم تا شنبه دو ...

برو دکتر اگه کم بود و دکتر هم تاکید داشت بری سونو شنبه میری! اگه نه خودش بهت مکمل و وقت سونو و ... میده استرس نداشته باش! نگرانی جز جدایی ناپذیر بارداریه 🤭 خود دکترت تو مطب سونو داره؟ من تا آز مثبت شد رفتم دکتر همونجا شکمی سونو کرد ساک رو دید کلی خیالم راحت شد، برو دکتر شاید برات همچین کاری کرد دیگه نگرانیت رفع شد!