2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520337 بازدید | 37351 پست
سلام عزیزم اره شد یکم مهر۰۳/۷/۰۱🥰😍امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه ...

اخیی عزیزممم انشالله که سلامت بغلش بگیری😍🌈

چیزی نمونه دیگه انشالله قدمش مبارک باشه 😘✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی؟بهتری؟الهی بگردم خیلیی واست ناراحت شدم واقعا🥺چه میشه کرد جز تحمل و صبوری انشالله خد ...

مرسی رویا جون ایشالا🥺♥️ایشالا دامن شما هم سبز شع زودتر

این نیز بگذرد....
سلام عزیزم اره شد یکم مهر۰۳/۷/۰۱🥰😍امروز اتاق نینیمو چیدیم فقط مونده لوسترش که فردا همسرم نصب میکنه ...

اخی عزیزم مهریا خیلی مهربون و صبورن😍ایشالا بسلامتی و دل خوش ، خیلی خوشحالم واست😊سر زایمان خواهشا داشتی دعا میکردی منو یادت نره 🥺😘

این نیز بگذرد....
انشالله 🌺دکتر رفته بودم ماه قبل بهم ۵۰ تا دونه متفورمین داد ک همین ماهم بخورم واقعا موندم دکتر ب ای ...

واقعا بعضی دکترا خیلی لفت میدن، انگار همش دوس دارن مراجع رو بکشن مطب 🥲 این سری رفتی داشت دارو مینوشت خودت بگو ازادسازی نمیدی! البته ایشالله که خیلی زود باردار میشی تا قبل اینکه دوباره بری ویزیت ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنون بعدش چه روزهایی اقدام داشتین

با توجه به سایز فولیکول دکتر میگفت مثلا روز ۱۱-۱۲ امپول ازادسازی بزنم.. بازم خودش میگفت که همون شب تزریق یا فرداش اولین اقدام، فرداش دومی! میگفت کافیه! اما من خودم دو سه تا دیگه هم یه روز درمیون میرفتم! مثلا ۱۱ ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۸ یا ۱۲ ۱۳ ۱۵ ۱۷ ۱۹، یه همچین چیزی معمولا چهارتا اقدام اگه حال داشتم پنج تا !

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
با توجه به سایز فولیکول دکتر میگفت مثلا روز ۱۱-۱۲ امپول ازادسازی بزنم.. بازم خودش میگفت که همون شب ت ...

به من گف روز ۱۴ بیا سونو بعد گف از روز ۹ اقدامت شروع کن خیلی زوده اون موقع که ادم از کارای این دکترا سردرنمیاره

خوب میکنی، یکم مونده بعدش با نی‌نی و داداشی میرید میگردید! 😍 خود آدم بزرگ اذیت میشه تو خونه چه برسه ...

اره دقیقا همینطوره. انشالله برای همه بخیر بگذره برای منم همینطور. 🙏❤🙏

به من گف روز ۱۴ بیا سونو بعد گف از روز ۹ اقدامت شروع کن خیلی زوده اون موقع که ادم از کارای این دکترا ...

دکترت حرف بدی نزده. آخه نمیتونن دقیق و با اطمینان بگن چه روزی فولیکول آزاد میشه. بهرحال مجبوره یه محدوده ای بهت بگه. من که خودم از بعد از پاکی تا بیست و دو سیکلم اقدام میرفتم. خسته کننده بود ولی خب دیگه خداروشکر گذشت. 

به من گف روز ۱۴ بیا سونو بعد گف از روز ۹ اقدامت شروع کن خیلی زوده اون موقع که ادم از کارای این دکترا ...

چی بگم .. احتمالا هر کی یه متدی داره دیگه وقتی یه دکتر رو انتخاب میکنیم مجبوریم با حرفش پیش بریم 🥲 اطلاعات ما اندازه اونا تخصصی نیست

اره دقیقا همینطوره. انشالله برای همه بخیر بگذره برای منم همینطور. 🙏❤🙏

الهی آمین ♥️✨

واقعا بعضی دکترا خیلی لفت میدن، انگار همش دوس دارن مراجع رو بکشن مطب 🥲 این سری رفتی داشت دارو مینوش ...

رفتم سونو گفت یه کیست ۴۰ میلی تو تخمدان راستت هست و چپتم فولی خوبی داری ولی بعدش رفتم پیش دکتر خودم قرص داد برای قط خون ریزی و رفع کیست اقدامم کنسل شد این ماه😭