2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520790 بازدید | 37359 پست
حدودی دو سالشه؟ نمیتونی کمتر بغل کنیش؟ چون تو اقدامی خدای نکرده تاثیر بدی نداشته باشه بعدا هم ایشالل ...

اره .به مادرم وشوهرم گفتم واسه این اقدام بیشترکمکم کنن که من دیگه بلندش نکنم 

خدایا خیلی شکرت   
دقیقادکترا خیلی بی مسئولیت شدن انگشت شمارن که دلسوزانه کار کننمنشی دکترم تعریف میکرد که دختر خانم دک ...

لاله جان شما اون سری ک رفتی بیمارستان درد پهلو داشتی؟

من از دیشب درد پهلو امونمو بریده رفتم بیمارستان گفتن ما سونو انجام نمیدیم باید بری دولتی اونجا هم رفتم گفتن باید بستری باشی تا سونو کنیم منم ترسیدم اومدم خونه ک شنبه برم مطب سونو شم

ولی درد امونمو بریده ب شما چی گفتن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاله جان شما اون سری ک رفتی بیمارستان درد پهلو داشتی؟من از دیشب درد پهلو امونمو بریده رفتم بیمارستان ...

سلام عزیزم اره من اولش شبیه کمر دردای پریودی بود رفته رفته شدت گرفت بعد شد درد پهلوی چپ که میزد به شکمم انقباض داشتم خیلی هم طولانی مثلا بیست دقیقه یه ربع درد داشتم نفسم میگرفت چند ثانیه ول میکرد

وقتی رفتم بیمارستان گفتن اینا درد زایمان نیست ولی واسه اطمینان نوار قلب بچه رو گرفتن با حرکاتشو چک کردن به خودمم سرم زدن

سونو از کلیه و مثانه هم نوشتن به اضافه سونوی جنین

که اونام خوب بود دیگه معاینمم کردن گفتن رحمتم بستست قرص ایزوپرین دادن گفتن بخور که من فقط یدونشو خوردم

نمیدونم چه دردی بود ولی دیگه سراغم نیومد دکترمم گفت اینا دردای ماهونست ولی خودم میگم احتمالا دلو رودم سرما کشیده بوده چون رو زمین سرد نشسته بودم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم اره من اولش شبیه کمر دردای پریودی بود رفته رفته شدت گرفت بعد شد درد پهلوی چپ که میزد به ش ...

من از دیشب همینجوری شدم درد شدید پهلو چپ ک میزنه ب زیر دل و پای چپم کلافه شدم چندباری هم شکمم منقبض شده خونه تنهام خیلی میترسم اتفاقی بیوفته هنوز هفتم خیلی پایینه😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از دیشب همینجوری شدم درد شدید پهلو چپ ک میزنه ب زیر دل و پای چپم کلافه شدم چندباری هم شکمم منقبض ...

تونستی یه سر برو بیمارستان نوار قلب میگیرن میفهمن درد از چیه

من دکترم شبی که رفتم شیفتش نبود ولی بهش زنگ زدن تلفنی میگفت چیکار کنن توام همون بیمارستانی که قراره زایمان کنی برو با پزشکت درمیون میذارن

ولی نذار معاینت کنن من جیغم دراومد میخواستن ببینن عفونت دارم یا نه

کار خاصی نکردی که باعث درد بشه؟ کمپرس گرم بذار شاید خوب شدی یا دوش اب گرم بگیر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من از دیشب همینجوری شدم درد شدید پهلو چپ ک میزنه ب زیر دل و پای چپم کلافه شدم چندباری هم شکمم منقبض ...

نگران نباش

به من گفتن دردای زایمان اینقدر طولانی نیست نهایتا یک دقیقه درد داری بعد ول میکنه که به مرور فاصله هاش منظم میشه

یه حوله هم میتونی گرم کنی بذاری رو پهلوت شاید سرما خورده شاید دردای سیاتیکه استامینوفن ساده هم میتونی بخوری تا فردا که بری دکتر

تونستی یه سر برو بیمارستان نوار قلب میگیرن میفهمن درد از چیهمن دکترم شبی که رفتم شیفتش نبود ولی بهش ...

دیشب رفتم همون بیمارستان ک دکترم سزارین انجام میده بهش زنگ زدن فقط ازمایش ادرار ازم گرفتن گفتن عفونت نداری برو بیمارستان دولتی سونو انجام بده ک اونجا هم واسم انجام ندادن 

امشب علاوه بر درد انقباض هم دارم از این میترسم 

ن من چون حجم مایع کیسه ابم بالا رفته بود این مدت استراحت بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیشب رفتم همون بیمارستان ک دکترم سزارین انجام میده بهش زنگ زدن فقط ازمایش ادرار ازم گرفتن گفتن عفونت ...

فردا به دکترت دسترسی داری؟ اگه نداری یجایی پیدا کن ازاد سونو شی خیالت راحت شه که همه چی خوبه

دوش اب گرمو حتما بگیر چون اگر دردات کاذب باشه از بین میره اگه نباشه بیشتر میشه

فدات، آره😅😂پیاده روی میکنی؟از چند هفته شروع کنم؟

نه بابا من چون بچه بریچه دکتر گفت ریسک نکن تا بچرخه اینم که نچرخید . ضمنا اینکه اصلا نه زیاد میتونم راه برم نه زیاد بشینم نه زیاد دراز بکشم همش باید تغییر وضعیت بدم انقدر اذیتم که نگو واقعا دیگه تحمل این بار رو ندارم همش میگم خدایا خودت توان بده 😒🤲

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
فردا به دکترت دسترسی داری؟ اگه نداری یجایی پیدا کن ازاد سونو شی خیالت راحت شه که همه چی خوبهدوش اب گ ...

اره فردا عصر حتما میرم سونو بعدم دکتر ببینم نظرش چیه

مرسی از راهنماییت عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا من چون بچه بریچه دکتر گفت ریسک نکن تا بچرخه اینم که نچرخید . ضمنا اینکه اصلا نه زیاد میتونم ...

سلام عزیزم خوبی

گلم شما معاینه لگن هم شدی ک‌ببینی طبیعی میتونی یانه؟ اخه احساس میکنم خیلی دلت میخواد بچرخه و‌طبیعی بشی اره؟ 

منم دکتر گفت هفته دیگه معاینه میکنه ببینه میتونم یانه چون خواهرم و‌مامانم نمیتونستن و‌سز شدن ب نظرت واسه منم تاثیر داره؟!

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اها من نمیدونستم هر چی کمتر باشه بهتره یعنی از چند شروع میشه عددی که بد بد باشه!

ببين هرجا يه بازه اي داره dfi اون اسپرم هايي كه شكل و ايناش انگار مشكل دارس درصدش بالا باشه يعني بيشتر مورد داره اسپرم ها

مثلا نيلو ١٥ درصد ه بالا مشكي داره 

دكتر به شوهرم گفته بود اصلا با اب داغ نشور سونا نره كمپرس يخ بزاره

ببين هرجا يه بازه اي داره dfi اون اسپرم هايي كه شكل و ايناش انگار مشكل دارس درصدش بالا باشه يعني بيش ...

اها نمیدونستم منظور رنجشو‌نمیدونستم پس شوهر منم خیلی کم نیس ۱۸هست 🤦🏻‍♀️ولی دکتر مام چیزی نگفت واسه این مورد بهم