2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
سلامت باشی عزیزماره حتما من سزارین بودم نه تهران نیستم عزیزم‌دروغ چرا سخت بودبیهوشی کامل بودم به هوش ...

عزیزدلم ‌♥️ نامدار باشه قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه ✨

آخی اذیت شدی پس 🥲 من با اینکه خونریزی به خاطر آسپرسن و دردسرای بعدشو داشتم اما انقد سزارینم راحت بود! منم بیهوشی کامل شدم اما اصلا درد نداشتم راه رفتن هم اذیت نشدم، فک کنم شرایط بدن هرکی تغییراتی تو روزای بعد جراحی داره! حالا خداروشکرررر که الان خوبی و پیش قندعسلتی 🤩

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ای بابا... دیگه ندیدی که؟ولی سعی کن نزاری معاینه کنن خودش عامل تحریک زایمان زودرس میشه! خیره ایشالله ...

دقیقا

دکترا خیلی بی مسئولیت شدن انگشت شمارن که دلسوزانه کار کنن

منشی دکترم تعریف میکرد که دختر خانم دکتر خارجه بخاطر کرونا چندسال نتونستن همدیگه رو ببینن خانم دکتر میخواست بعداز کرونا بره پیش دخترش همش تو فکر مریضا بود کلی هماهنگ کرده با مریضا و دکترای دیگه که بتونه قبل عید بره دخترشو ببینه میتونست بیخیال باشه بدون اطلاع بره سفر

مثل دکتر خواهرم که یهو پاشد رفت سفر خواهرم موند چه کنه دم زایمانش اخرم با یه دکتر دیگه زایمان کرد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقادکترا خیلی بی مسئولیت شدن انگشت شمارن که دلسوزانه کار کننمنشی دکترم تعریف میکرد که دختر خانم دک ...

اره منم دلم میسوزه برای دکتر خودم میگم طفلی انقد وضع مالیش خوبه و جوونه اما تا سر کوچه هم نمیره! تو این چند سال که من میرم همش مطب و بیمارستانه! این چه زندگیه آخه!! ولی عوضش خودشونو مسئول میدونن، چشم امید کلی مامان نگران بهشونه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

سلام دوستان خوب هستيد 

دوستان من همونم كه خيلي استرسي بودم واينا 

گفتم سيكلم ٢٠ و ١٧ و ١٥ بوده 

ولي سيكل قاعدگي من هميشه دو روز ميندازه جلو و ٢٨ روزه اس 

خداروشكر تا امشب كه الان ١٥ هم هست پريود نشدم 

علائمم درد ها و اينا خيلي كمتر شده 

ولي الان بيبي چك زدم منفي اومد 

ايشالا تا شنبه اگه پريود. نشدم برم ازمايش بتا بدم مشخص ميشه ؟!

اخه من يكشنيه ورزش دارم و حتما بايد برم نميدونم ضرر داره يا نه 

و اينكه بيبي منفي شد عجيبه 

نظر شما چيه؟ ازمايش بتا براي شنبه

من قاعدگيم هميشه مرتب و منظم بوده 

من ماه دوم هستم خودم سنو و ازمايش كامل دادم ولي همسرم هيچ ازمايشي نداده

اگ یه ازمایش بدین خیالتچن راحت تره 

من یه درصدم احتمال نمیدادم همسرم مشکلی داشته باشه چون خودم تنبلی دارم فک میکردم از خودمه ولی دکتر گف ۷۰درصد مشکل از همسرمع

سلام دوستان خوب هستيد دوستان من همونم كه خيلي استرسي بودم واينا گفتم سيكلم ٢٠ و ١٧ و ١٥ بوده ولي سيك ...

سلام عزیزم، آره برو شنبه آز خیالت راحت شه.. معمولا بی‌بی‌چک هم باید تا الان هاله‌ای چیزی مینداخت اما چون دیگه بهشون اعتمادی نیست ممکنه درست کار نکرده باشه! برو آز بده چون میگی ورزش سنگین میکنی خیالت راحت شه تکلیفتم مشخص شه.. ایشالله که با خبرای خوش بیای ✨♥️

۳۸ممنون عزیزم یک روز مونده بود تمام بشه برم تو ۳۹ زایمان کردم

خداروشکر  عزیزم بسلامتی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اخی نه عزیزم اصلا روحیتو از دس نده فدات شم من الان ۲سالو‌نیمه نمیدونم چجوری گذروندم 🫠ولی اصلا نباید ...

توي مركز مام ٣٢ بود

بعد يه ماه نيلو از داد ١٥ كه لب مرزه 

هرچي كمتر باشه بهتره اين ميزان

دکتر نداد گفت فقط فرتیل آید! وگرنه بارداری قبلی با اینکه مشکلی نداشت تستوکپز و اسپیریژن استفاده میکر ...

الی جان اسپریژن واسه چی خوبه؟

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️