2777
2789
عنوان

بیاید لطفا دی ماهمو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 62 پست
آره ولی واقعا هنر بهتره میدونی چون اون خستگی جسمی داره ولی درس روح آدمو دااااغون میکنه

خستگی روحیشو من میتونم بهت بگم.. وقتیه ک ناامید میشی از کار خودت چون کمالگرایی. یا خستگی روحیش مال وقتیه ک وقتی تصمیم گرفتی همه کاراتو ب موقع بدی یا درست خوب باشه، همه دلسردت میکنن ک اومدی هنر ک درس بخونی؟:) 

خستگی روحیشو من میتونم بهت بگم.. وقتیه ک ناامید میشی از کار خودت چون کمالگرایی. یا خستگی روحیش مال و ...

عزیزم رشتتون چیه شما؟

آره دیگه درسته هر کسی تو کارش سختی داره

ولی من دلم میخواد ادامه تفریح بدم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الکی ناامید نکنکسی که اراده درس خوندن داشته باشه می تونه رشته های تاپ رو قبول بشه

عزیز دلم الکی ناامید نکردم

من با توجه به تاپیکای قبلش و وضعیتش احساس کردم که رشته تجربی براشون معقول نباشه بلاخره آدم باید واقع بین باشه

تجربی سخته همه میگن .. رقابت زیاده

اما اگه واقعا آدمی هستی که میدونه پتانسیلشو داره و میتونه بخونه و تلاش کنه تجربی برو و شل نگیر 

در غیر این صورت خسته کنندس

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

عزیز دلم الکی ناامید نکردممن با توجه به تاپیکای قبلش و وضعیتش احساس کردم که رشته تجربی براشون معقول ...

درسته متوجهم...

من دوسال پشت کنکور بودم و با اینکه خیلی حواشی برام ایجاد شد دختر داییم با من کنکور داشت اون قبول شد من نشدم بالاخره خیلی سخت شد برام

اما پای هدفم موندم و رشته مورد علاقه ام قبول شدم

الان هم درسا خیلی سخته و چالش هام از دوران کنکور هم بیشتر شده ولی فقط به خاطر عشق و اراده ام ادامه میدم

درسته متوجهم...من دوسال پشت کنکور بودم و با اینکه خیلی حواشی برام ایجاد شد دختر داییم با من کنکور دا ...

انشاالله موفق باشی و رشته مورد علاقتو قبول بشی عزیزم

ولی واقعا تنها یه انگیزه بزرگ لازمه برای ادامه دادن در برابر ایتهمه سختی که این انگیزه رو خیلیا از دست دادن