2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519487 بازدید | 37306 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم تفاوت قیمت ندارن. من سی عدد اووبوست رو گرفتم نزدیک سیصد. سه ساشه اینوفولیک هم همونقدر شد تقر ...

چه خوب که تونستی اوابوست رو دونه ای بگیری . من هرجا رفتم یا نداشتن یا دونه ای نمیدادن . این ماه هیچی نخوردم🥺🥺 فقط لتروزول خوردم 😔😔

سلام بچه ها

شبتون بخیر

بچه ها من چند روزه لک بینی دارم،فکرکردم پریود شدم،اخه همیشه چمدروز اول پریودم لک بینی،ماه قبل هم از هشت روز ۵ روزش لکه بود بقیش خونریزی زیاد

اینماه برای بار اول دکتر بهم لتروزول داده بود منم از روز سوم شروع کردم مصرف

اما پریودیم زیاد نشده،الان هفت هشت روز گذشته اما هنوز لکه میبینم

امروز صبح تست زدم همون دقیقه نگاه کردم دیدم خط تی خیلی کمرنگ افتاده حتی

منم گذاشتم همونجا و رفتم،شب نگاه کردم دیدم دو خط شده

بنظرتون این مثبته،مثبته کاذبه؟من لترزول خوردم چی باعثش شده؟

کسی تجربه داشته راهنماییم کنه،کلی استرس گرفتم

چه خوب که تونستی اوابوست رو دونه ای بگیری . من هرجا رفتم یا نداشتن یا دونه ای نمیدادن . این ماه هیچی ...

منم خیلی گشتم تا پیدا کردم. هیچ جا نداشت. اخر سر رفتم پیش یه داروخونه آشنا که همیشه ازش دارو میگیریم میخواستم یه بسته کامل بگیرم که فک کنم رو حساب آشنایی دونه ای داد

سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من چند روزه لک بینی دارم،فکرکردم پریود شدم،اخه همیشه چمدروز اول پریو ...

به نظرم فردا صب یه تست دیگه بزن اگه هاله انداخت احتمالا بارداری لک بینی هم برای لانه گزینی بوده بعدم باید آزمایش بدی اگرم منفی بود که هیچی لترزول تا اونجایی که من میدونم باعث مثبت شدن تست نمیشه

ممنونم الی جان❤️ اتفاقا دیروز رفتیم مشاوره ژنتیک گفت یکبار دیگه اقدام کن اگه خدای نکرده سقط شد برو ...

امیدوارم به زودی مثبت شی و به سلامت بغل بگیریش 🤲😍 دیگه احتیاجی به هیچ کدوم ازینکارا و دکترا نباشه 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا متاسف شدم.  انشالله بگرد چند تا دکتر خوب پیدا کن که بهت اطمینان بدن درباره تصمیمت. شده چ ...

مرسی عزیزم.. فعلا که درگیر عفونته، تبش ادامه داره باز امروز رفتیم دکتر.. هر سری کلی سرم و آمپول و آنتی بیوتیک و .. 😔

ببینیم کی خوب میشه بریم سراغ بقیه کارا، گفتن اگه تا دو سه روز که داروهاش تموم نشه خوب نشه باید بره بیمارستان بستری شه، آنتی بیوتیک وریدی بگیره، دعا کن کار به اونجاها نکشه 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها لطفا اگر تجربه ای دارید یا همچین مورد مشابهی داشتید لطفا راهنمایی کنید🙏🏻💐

به نظر من میتونه مثبت باشه.. اگه تونستی فردا با ادرار اول صبح یه تست دیگه بزن اگه دو خط شد حتی همرنگ برو آزمایش بده چون از موعدتم گذشته حتما آز درسته، از بلاتکلیفی در میای! فک نکنم هاله نتیجه لتروزول باشه اما تو دوران اقدام اتفاقات عجیب غریب زیاد میفته نمیشه دقیق گفت علتش از چیه!

بچه ها اصلا الان نگران اینم هستم که اگر باردار باشم لتروزول ضرر نداره خوردنش

یا حتی اگر نباشم اما تایم قبل پریودی خورده باشم چی

نمیدونم چرا خودم خیلی امید‌به‌ درست بودنش ندارم

اخه یک هشت روز لکه بینی دارم

سوار هواپیما شدم سفر رفتیم با کلی پیاده روی،امروزم زعفرون‌خوردم

و احساس میکنم لکه بینی هام داره زیاد میشه اصلا

این اقدام و بارداری هم برای ماها چه جریان پیچیده ای شده